Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Duplájával ez a rekord is megdőlne, meg a Liga legtöbb gólja is. Hú de főne akkor a Real szimpatizánsok feje!palesz77 írta:
Na azért ez..Remélem duplázik!
![]()
Nem emlékszem már mikori gól, de asszem az, amikor elpöckölte a kapus mellett, és 99%, hogy bepörgött volna a labda, de a védő megpróbált menteni, de a becsúszásával csak beljebb segítette a labdát a kapuba. Hivatalosan Messi kapta emlékeim szerint, csak a Marca szerint nem az övé..frei83 írta:...
egy mocskos kis adócsaló lett, aki az ellenfél játékosait a parkolóházakban fenyegeti...bence-barca írta:A továbbiakat ismerjük...
ugyanmár, ezt az egészet csak azért csinálta, hogy elterelje a figylemet a többmilliárdos adócsalásról blahblahblahblah
Alibi barimecseken lőtte 90%-át.shutterisland írta:mindig elé pattan.csababarca írta:de hogy lehet 2.?
ő nem flop a válogatottban, meg úgy általában?
Biztos csak a média benyomta erre a listára is, blikk,bors,stb....![]()
mindig elé pattan.csababarca írta:de hogy lehet 2.?
Biztos csak a média benyomta erre a listára is, blikk,bors,stb....
Jaja, én is ezt a képet linkeltem.ferninho írta:nem akarok túlzottan belefolyni, de az Oscarra lett írva...mahitoo írta:Ez meg természetesen igen, és Messi a ... Hagyjuk is. Kitiltás kapsz CR zselézéséért, de Messire a "fogyatékos nyomorult" mehet.
de ha már belefolytam () itt a teljes kép és ebből kiderül, hogy a félidőben történhetett a mezcsere, mert Kaká még be sincs öltözve
![]()
link
na ezt bogozza ki valaki
Nem lehet hogy félre értettél valamit és hátulról a második?csababarca írta:de hogy lehet 2.?
Biztos csak a média benyomta erre a listára is, blikk,bors,stb....
2., 12 gólra van Batistutától.Capon írta:Neymarhoz hasonlóan ő is elég előkelő helyen lehet a válogatott góllövő örök ranglistáján.hank1ee írta:Ő is betalált, ezúttal Hong Kong ellen kétszer, az Albiceleste 0-7-re nyert Ázsiában.
Neymarhoz hasonlóan ő is elég előkelő helyen lehet a válogatott góllövő örök ranglistáján.hank1ee írta:Ő is betalált, ezúttal Hong Kong ellen kétszer, az Albiceleste 0-7-re nyert Ázsiában.
Akkor hehe elég hülyén fogalmazott, főleg, hogy mekkora brazil őrült. Vagy Oscart pont utálja?ferninho írta:nem akarok túlzottan belefolyni, de az Oscarra lett írva...mahitoo írta:Ez meg természetesen igen, és Messi a ... Hagyjuk is. Kitiltás kapsz CR zselézéséért, de Messire a "fogyatékos nyomorult" mehet.
de ha már belefolytam () itt a teljes kép és ebből kiderül, hogy a félidőben történhetett a mezcsere, mert Kaká még be sincs öltözve
![]()
link
na ezt bogozza ki valaki
nem akarok túlzottan belefolyni, de az Oscarra lett írva...mahitoo írta:Ez meg természetesen igen, és Messi a ... Hagyjuk is. Kitiltás kapsz CR zselézéséért, de Messire a "fogyatékos nyomorult" mehet.
pedig az milyen rohadt magasröptű fórum, itt is sokan megmondtákmahitoo írta:Ez meg természetesen igen, és Messi a ... Hagyjuk is. Kitiltás kapsz CR zselézéséért, de Messire a "fogyatékos nyomorult" mehet.