Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
En leultetnem a kispadra, ha ezek utan sem teljesit akkor mehet kolcsonbe, ha azutan sem, akkor a francba!Yokozuna írta:Nem rossz ötlet, de nem hiszem, hogy van realitása. Vagy nem gondolod komolyan?TripleH írta: De akkor előtte csak beszamoltatnam mind2t szóban es írásban is!!!4!!44
Nem rossz ötlet, de nem hiszem, hogy van realitása. Vagy nem gondolod komolyan?TripleH írta: De akkor előtte csak beszamoltatnam mind2t szóban es írásban is!!!4!!44
De akkor előtte csak beszamoltatnam mind2t szóban es írásban is!!!4!!44S.Agüero írta:Írj nekik, hogy hagyják el a kedvenc csapatodat, mert ez így nem állapot!zeli39 írta: Megnyugodhattok a mai hozzászólásom csak egy egyszeri megnyilvánulás volt .Nem tervezem ,hogy írásaimmal mélybe rántsam a fórum színvonalát .Abban reménykedem a lelkem mélyén,hogy Busquets és Luis Enrique kéz a kézben nyáron elhagyják kedvenc csapatomat és valahol máshol kezdik új életüket ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Írj nekik, hogy hagyják el a kedvenc csapatodat, mert ez így nem állapot!zeli39 írta: Megnyugodhattok a mai hozzászólásom csak egy egyszeri megnyilvánulás volt .Nem tervezem ,hogy írásaimmal mélybe rántsam a fórum színvonalát .Abban reménykedem a lelkem mélyén,hogy Busquets és Luis Enrique kéz a kézben nyáron elhagyják kedvenc csapatomat és valahol máshol kezdik új életüket ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Sport TV adja a meccseket.zeli39 írta:Megnyugodhattok a mai hozzászólásom csak egy egyszeri megnyilvánulás volt .Nem tervezem ,hogy írásaimmal mélybe rántsam a fórum színvonalát .Abban reménykedem a lelkem mélyén,hogy Busquets és Luis Enrique kéz a kézben nyáron elhagyják kedvenc csapatomat és valahol máshol kezdik új életüket ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Néha egy vesszőt beküldhetnél.Hát ha az az alibi játék amit hónapok óta nyújt az jó akkor nincs miről beszélni.Jobban játszott mint szokott hisz gólt nem kaptunk a hibájából volt pár jó momentuma de ennyi,az 5 évvel ezelőtti Busquets-től nagyon messze van .A baj nem is ez ha nem szerintem nem is illik a csapat jelenlegi játékrendszerébe .Sokan még mindig védik de egyre kevesebben .persze az edzői stáb kitart mellette lelkük rajta a felelősség az edzőé én könnyen beszélek
sőt, soha nem is illett ide. mascheranonak kellene a helyén játszania. elvégre a poolban is ott játszott!!!!nzxtpo írta:Sok gyöngyszem volt rövid írásodban, de ez kiemelkedett, úgy érzem Sampernek új kihívója akadt.zeli39 írta: nem szerintem nem is illik a csapat jelenlegi játékrendszerébe.
Sok gyöngyszem volt rövid írásodban, de ez kiemelkedett, úgy érzem Sampernek új kihívója akadt.zeli39 írta: nem szerintem nem is illik a csapat jelenlegi játékrendszerébe
Szerintem is jól játszott. Volt néhány kiváló egyéni teljesítmény, ezért az övé nem volt annyira látványos, de ettől még egyáltalán nem volt rossz.S.Agüero írta:Mi volt a baj vele szerdán? Nincs még csúcsformában, de egyre kevesebb hibával játszik. Csak úgy megsúgom, hogy a második gólunk előtt az ő labdaszerzéséből tudtunk gólt lőni.
Vannak véletlenekMi volt a baj vele szerdán? Nincs még csúcsformában, de egyre kevesebb hibával játszik. Csak úgy megsúgom, hogy a második gólunk előtt az ő labdaszerzéséből tudtunk gólt lőni.
Nem utálom, csak elgondolkodtam a tényeken. Egyébként Masc sem sokat sérült, és vannak is sokan akik nem szeretik, és nem magasztalják.Elég lett volna annyit írni, hogy utálod, nem kell ezt így becsomagolni.
Nekem sem a kedvencem, de amikor top formában van, a rendszerünkben nincs jobb a világon.LG írta: Azt sem kellett volna, az kb. minden második hsz-ből leszűrhető. Nekem sem a kedvencem amúgy Busi, és ezzel még vagyunk igy egypáran, de ennyire elvakultan nem kéne utálni.
Azt sem kellett volna, az kb. minden második hsz-ből leszűrhető. Nekem sem a kedvencem amúgy Busi, és ezzel még vagyunk igy egypáran, de ennyire elvakultan nem kéne utálni.TripleH írta:Elég lett volna annyit írni, hogy utálod, nem kell ezt így becsomagolni.Yokozuna írta:Sok a sérültünk mostanában sajnos. Ő nem sérült soha. Nem sérülékeny, vagy nem teszi oda magát eléggé a meccseken? Nem tudom.
Elég lett volna annyit írni, hogy utálod, nem kell ezt így becsomagolni.Yokozuna írta:Sok a sérültünk mostanában sajnos. Ő nem sérült soha. Nem sérülékeny, vagy nem teszi oda magát eléggé a meccseken? Nem tudom.
egyszerűbb lenne, ha leírnád, hogy csak arra vársz, mikor rúgja valaki izomból agyon, hogy 5 helyen eltörjön a lába és soha többet ne tudjon pályára lépni.Yokozuna írta:Sok a sérültünk mostanában sajnos. Ő nem sérült soha. Nem sérülékeny, vagy nem teszi oda magát eléggé a meccseken? Nem tudom.
Szerintem direkt elkerüli a párharcokat, ugye kevésszer is szoktak szabálytalankodni ellene. Oh wait...Yokozuna írta:Sok a sérültünk mostanában sajnos. Ő nem sérült soha. Nem sérülékeny, vagy nem teszi oda magát eléggé a meccseken? Nem tudom.
Igen, attól világklasszis ő, mert ezeket is meg szokta oldani, de most nincs abban a formában még sajnos. Ez volt az egyik fő ok, amiért meghalt a labdakihozatalunk.palesz77 írta:Celta emberfogasa Busi ellen. Mondjuk szerintem nem egy meccs volt mar, ahol jol jatszott, pedig ennyire szorosan figyeltek ra.. Csak akkor jobban oldotta meg a necces szitukat. Kivancsi leszek ma kezdo lesz-e, es ha igen, hogy jatszik.
+ Piqué elnök ugyeTripleH írta:Messi és Neymi pedig adótanácsadók.palesz77 írta: Johan Cruyff in his autobiography - 'My Turn': "I follow with interest the evolution of Sergio Busquets, he will be a good manager." [SPORT]
Xavi edzo, Busi masodedzo, labdatartas 90%.