Iniről írtam már máshol is, most néztem egy kis statot, és ez alapján igazából szerintem azért nem tündököl mostanában, mert távolabb van a kaputól mint szokott, és ezen a poszton nem tudja kihasználni a fő erényeit - e mellé meg még pluszba jön a gyengébb forma.
Ini vs Elche:
13/14 vs
14/15
Ini vs Malaga:
13/14 vs
14/15
Ez meg csak ráadás:
Ini vs Getafe 13/14
FourFourTwo-ról vannak a statotk, a sikeres-sikertelen cseleit mutatja. Ez alapján az jön le, hogy mostanában inkább a pálya közepén játszik csak, kevesebbet van a pálya első harmadában, ahol pedig szokta a csodákat művelni. Egy heatmap többet mutatna, csak nem tudom olyat hol lehet nézni a meccseinkről..
Nagyon remélem, hogy LE megoldja az "Ini problémát", mert egyelőre úgy tűnik, hogy neki annyira nem fekszik ez a taktika, pedig rá lenne talán a legnagyobb szükségünk idén a jó játékhoz. A védekezése mondjuk nagyon jó, nem hittem, hogy az ennyire fog menni neki, de támadásban sokkal gyengébb, hiányoznak azok az igazi Inis szlalomok a védők közt, amikkel meg lehet bontani az ellenfél falát.. Bár lehet csak rémeket látok, és szimplán formán kívül van, akkor meg remélem, hogy minél hamarabb visszatalál a régi énjéhez.
Ha ez duplának számít akkor bocsi, töröljétek max, de szerintem így 1,5 nappal később már nem feltétlen minősül annak..