Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A rajongói mást sem tesznek kb 4éve csak bíznak reménykednek benne...Elfáradt...Nem érdemelné meg hogy kerettag legyen véleményem szerint...Ronaldinho0408 írta:Én továbbra is tartom magam ahhoz hogy EBBEN a keretben lenne helye. Amúgy meg igen, valóban kimndta hogy nem viszi ki őt, ettől függetlenül lehetett még reménykedni hamár más maradt.
Azért Te is elolvashattad volna amit idéztél mielőtt elkezdesz személyeskedni...bali 15 írta:Okos vagy te is....És? A teljesítménye alapján én se vittem volna ki. Igaz még vagy 5 játékost nem aki jelenleg ott van. Amúgy nem értem min lepődsz meg? Dunga kb 2-3 hónapja mondja, hogy biztos, hogy nem viszi ki és hagyják is ezzel őt a francba.
Akkor mi a francot keres ott Grafite? Ő egy senki, volt egy jó szezonja a Wolfsburgal egy éve. azt csá. Ennyi erővel...
Elano, Gilberto Silva.....édes istenem
Okos vagy te is....És? A teljesítménye alapján én se vittem volna ki. Igaz még vagy 5 játékost nem aki jelenleg ott van. Amúgy nem értem min lepődsz meg? Dunga kb 2-3 hónapja mondja, hogy biztos, hogy nem viszi ki és hagyják is ezzel őt a francba.
Pedig Ronaldinhonak helye lenne ebben a keretben. Megérteném Dungát ha olyan bombaerős lenne ez a keret és jobb játékosokat válogatott volna be, mint Ronaldinho, de erről szó sincs.Fernando írta:És? A teljesítménye alapján én se vittem volna ki. Igaz még vagy 5 játékost nem aki jelenleg ott van. Amúgy nem értem min lepődsz meg? Dunga kb 2-3 hónapja mondja, hogy biztos, hogy nem viszi ki és hagyják is ezzel őt a francba.Ronaldinho0408 írta:Ronaldinho már biztosan nem lesz ott a VB-n. Sajnálom, elvették tőle az utolsó esélyét.
És? A teljesítménye alapján én se vittem volna ki. Igaz még vagy 5 játékost nem aki jelenleg ott van. Amúgy nem értem min lepődsz meg? Dunga kb 2-3 hónapja mondja, hogy biztos, hogy nem viszi ki és hagyják is ezzel őt a francba.Ronaldinho0408 írta:Ronaldinho már biztosan nem lesz ott a VB-n. Sajnálom, elvették tőle az utolsó esélyét.
Csak a pályán csapjon nagy bulitGaba írta:Isten éltessen Ronnie!
Megint együtt öregedtünk egy évet, remélem te is csapsz akkora bulit mint én tegnap!![]()
Mondjuk ma át is vehetik a vezetéstRonaldinho&Barca írta:Boldog 30. Születésnapot Mester!
A foci varázslójának, ha valamit, akkor azt kívánom neki, hogy nyerjen a milannal egy bajnoki címet, küzdjön még egy nagyot. Megérdemli, még érzek benne 1-2 évet, remélem egyikben győzelemre vezeti az olaszokat.
Már 30 éves? Jézus Isten !levproff írta:Boldogat Mester!![]()
30 éves.Nem semmi..![]()
Én is kívánom neki, hogy még sok szép évvel ajándékozzon meg minket és magát!![]()
Gyerünk 'Májsztro'!