Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ha az utolsót kiveszed, akkor is 12% .... Gondolom ne mörülnél, ha négy év alatt, vagy bármennyi alatt buknál mondjuk a befektetéseidből ennyitherlius írta:Összehasonlítottál 4 teljes szezont egy kb 15-20%-os szezonnal. Gratula
Én csak találtam és érdekességképp bemásoltam. Puszi.herlius írta:Összehasonlítottál 4 teljes szezont egy kb 15-20%-os szezonnal. Gratula
Összehasonlítottál 4 teljes szezont egy kb 15-20%-os szezonnal. GratulaPCsabi írta:Busquets tisztázási kísérleteinek sikeressége százalékban:
2012/13 - 82
2013/14 - 75
2014/15 - 72
2015/16 - 70
2016/17 - 41
Kicsit off, de ez az egyik kedvenc forumos dolgom komolyan - biztos en is csinaltam mar. Amikor valaki lehoz par rosszabb meccset, es meg van kerdojelezve az egesz karrierje. Nem azzal van baj, hogy szidva van, fel eve legalabb magahoz kepest gyengen jatszik, ami baromi aggaszto. De nem kepessegbeli gondjai vannak, ha ujra 100%-os lesz fejben, megint jol fog jatszani, nem szaladt el mellette a modern labdarugas.. Ez olyan, mint amikor Masch letol 3-4 gyengebb meccset, es jonnek a hsz-ek, hogy sose volt kh. Elore latom, hogy SR-nel is ez lesz, amint visszaesik, mar nem lesz jobbhatvednek valo.. Ha Busi jateka ennyibol allna, hogy jol passzol, egy szem visszahuzos cselt tud, es nem nyeri a parharcait, akkor reg nem lenne kezdo.mess2009 írta:...
jó neked...palesz77 írta:Imádom ezt az embert, de amit az utóbbi időben művel.. Kijárna már neki a pad, mert lehet egy meccsen rengeteg jó megmozdulása, ha van 3-4 olyan, amiből fordul az ellen, és gólt kaphatunk. Az ő posztján ez nem fér bele.. Jó lenne, ha seggbe rúgná Lucho, mert a mostani formájában inkább játszatnám Gomest vagy Rakiticet a helyén, pedig neki kéne az egyik legbiztosabb kezdőnek lennie.
Nekem még ezen akadt meg a szemem meccs közben, elég rizikós volt ez így kapásból, de eszméletlen jó megoldás. Ha visszateszi a vele szemben álló Maschnak, őt letámadják, mire odaér a albda, jó eséllyel csak előrevágni tudja ennek hála, és annyi a labdakihozatalnak. Így meg láthattuk meddig mehetett a támadás.. Ezekben a legjobb ő, de a magabiztosság hiányzik még, ennél se voltam olyan nyugodt, mint tavaly.S.Agüero írta:Még mindig nem az igazi, szór el labdákat, de ennek az embernek olyan szeme van...![]()
https://www.youtube.com/watch?v=Ct30103l6Kg
Nem kér ilyet az edző, de nem is szid le. A mai fociban rengeteg a párharc, bármi áron meg kell nyerni főleg a középpályán. Nem indokolta ez, mert ment nekik? Ilyet egy játékos nem mérlegel ha pályán van. Akkor a külvilágot kizárod teljesen és csak arra koncentrálsz hogy nyerj. Ugye Kádár esetén is mosolyogtunk, de simán benne van, hogy annyira koncentrálsz hogy aki szembejön "levadászd", hogy nem is figyeled mi van körülötted és emberelőnyben vagytok vagy sem. Ez hasonló, hogy ha párharc van, akkor odalépek megpróbálom elvenni vagy szabadot kiharcolni. Összeesett a semmitől? Igen, de szó sincs semmiféle erkölcsi fokmérőről. Ilyen helyzetben ha van lehetőség szabadot kiharcolni akkor ki kell. Nyilván más szitu, de pl mikor Ramsey nem rúgta fel a szlovák támadást, lehet ha Busi nem kap szabadot jön a kontra és gól. Ez ha meg minden, pont ezért van az hogy ha párharc van, akkor ott az ellenfél nem mehet el, ez szabály. Felrúgod, elveszed a labdát, feldobod magad szabadért vagy bármi, de elmenni nem mehet el!!!!! Mezőnyben volt, s sárgát harcolt ki. Azt meg nem lehet mondani, hogy nem értek hozzá, de nyilván rájátszott hogy hátha még piros is lesz belőle. És ez hogy valaki színészkedik vagy sem, a könyvekbe az kerül ki nyer. Ránk van sütve hogy színészkedünk aztán top a bevételünk reklámokból meg mezekből, ennyit a megítélésről. A siker kulcsa a győzelem minden szinten és nem a megítélés meg tudom is milyen jelzők. Nyersz vagy veszítesz ennyin múlik és ha ehhez az kell hogy feldobjam magam a 16-oson belül egy tiziért akkor fel kell dobni magad. Ha a bíró meg lefújja akkor lefújja és nem jött be.gránit írta:Én nem értek egyet azzal, hogy ha "ez kell a győzelemhez", akkor ezt kell tennie egy játékosnak... Egyrészt, a győzelemhez nincs szükség ilyenekre, főleg a törökök elleni meccsen nem volt szükség erre. Óriási mezőnyfölényben játszottak, a spanyolok pontosan tudták, hogy erősebb csapat a töröknél. Egy támadásra, labdabirtoklásra építő csapatnak nem a színészkedésen múlik a győzelme, hanem azon, hogy be tudja rúgni a ziccereit, amiket kidolgoznak. Mi köze egy ilyen csapat győzelmének a színészkedéshez? Semmi. Defenzív, bunkerfocit játszó csapatok rendezkedhetnek be erre, hogy kapjanak szabadrúgásokat, egy kis levegőhöz, szusszanáshoz jussanak. Egy támadó csapat győzelme miért múlna ilyesmin? Ezzel nem értek egyet, és Vicente del Bosque biztosan nem is kért tőle ilyesmit. Ez egy egyéni hülyeség volt, amire semmi szükség nem volt, és ami nem hányzik egyetlen spanyol győzelemhez sem.