Ronaldinho Gaúcho #4

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Mezner2
Entrenador del Barça

2010.03.21. 07:09:48

Minden 100 évben egy akkora zsei születik mint ő.
Utánozhatatlan,és egyben felülmúlhatatlan.
Lehet Messi zseniális lehet Ronaldo fantasztikus Dinho mégis egy más szintet képvisel Ő MAGA A FUTBALL.
Bobán
Jugador del Barça

2010.03.16. 14:46:16

Lehet h erre a cselsorozatra gondolsz... http://www.youtube.com/watch?v=3co6V98l7Zc

bár ezt nem felülről mutatja, a legvégén van a videónak, de talán ezt te is megtaláltad.
!!örök!! árnyék: R10,E9,H14,Y24
balazsfoci
Jugador d'estrella

2010.03.16. 14:36:25

Sziasztok!

Nem tud valaki linket adni arról amikor Ronnie cselsorozatát felülről mutatta a kamera a hétvégi bajnokijukon? Jobbra balra megcsinálta az "elastico" cselét. Nem találtam róla a "Tekockán". És nem is láttam a meccset csak mesélték hogy óriási volt.
kanty
Llegenda del Barça

2010.03.10. 18:28:56

http://sportgeza.hu/futball/hirek/2010/ ... civeberol/

Jó, h pozitivan gondolkodik, de Dunga sajnos szerintem már döntött :cry:, az az érzésem, h csinálhat akármit Ronaldinho úgsem lesz ott a keretben. :cry:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
recrea
Llegenda del Barça

2010.03.07. 12:45:29

Barcaman14 írta:
kanty írta: Ronaldinhot meg nagyon sajnálom, ha tényleg nem lesz ott a keretben, mert szüksége van a válogatottnak egy ilyen szintű játékosra, aki húz egy váratlant aki irányitja a csapat játékát. Erre jelenleg egyetlen brazil játékos sem képes.:wink:
Kaká lehet hogy képes lenne, csak nincs élete formájában ő sem. Bár a VB-ig még van 3 hónapja :)
Amúgy meg nagy hiba nem elvinni ez a 2 játékost a VB-re szerintem is. Csak jobbak lehetnek velük. ezt kéne megértetni Dungával!
Ha Kakat kiviszi, R10-et meg nem, akkor valami nem stimmel agyban.
Rewolution5
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.03.07. 12:44:16

Barcaman14 írta:
kanty írta: Ronaldinhot meg nagyon sajnálom, ha tényleg nem lesz ott a keretben, mert szüksége van a válogatottnak egy ilyen szintű játékosra, aki húz egy váratlant aki irányitja a csapat játékát. Erre jelenleg egyetlen brazil játékos sem képes.:wink:
Kaká lehet hogy képes lenne, csak nincs élete formájában ő sem. Bár a VB-ig még van 3 hónapja :)
Amúgy meg nagy hiba nem elvinni ez a 2 játékost a VB-re szerintem is. Csak jobbak lehetnek velük. ezt kéne megértetni Dungával!
nehéz lesz megértetni Dungával, ő ugyanis a védekező futball híve...
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.03.07. 12:38:53

Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.03.07. 11:21:59

kanty írta:Dunga egy nagyon makacs ember.
Két lehetőség van:
-vagy gyengék lesznek a brazilok és akkor mindenki jogosan fogja kérdezni, h miért hagyta ki Ronaldinhot és Patot.
-vagy egy hatalmas húzás lesz és megnyerik a vébét a brazilok.

Én nem személy szerint az elsőt tartom valószinűnek és nem csak azért mert nem lesz ott Ronaldinho és Pato.
Ez a brazil csapat nagyon szürke, látszik, h Dunga a védekező futball hive és az is biztos, h amig ő lesz a kapitány a helyzet nem változik.
Én a brazil csapatot azért szerettem meg, mert JÁTSZÁK(OTTÁK) a futballt, ez sajnos most már nem mondható el róluk annyira, mint pár évvel ezelőtt.

Ronaldinhot meg nagyon sajnálom, ha tényleg nem lesz ott a keretben, mert szüksége van a válogatottnak egy ilyen szintű játékosra, aki húz egy váratlant aki irányitja a csapat játékát. Erre jelenleg egyetlen brazil játékos sem képes.

:wink:
Én akár az első lehetőséget is eltudom képzelni. 94ben is egy szürke brazil válogatott nyert VB-t. A másik meg, h még így is sokkal erősebbek ez a brazil keret is, mint a legtöbb válogatotté. Sztem nem sok csapatnak van reális esélye kiejteni a brazilokat a Vb-n, én egyedül a spanyol-német kettősnek adok esélyt ellenük.
gygerike
Entrenador del Barça

2010.03.06. 18:41:48

Én azon is gondolkoztam hogy Dungának a Milánnal van baja :D Vagy Leonárdoval nem tom , de feltűnően nem szimpatizál a Milán játékosokkal :/
Visca El Barca
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2010.03.06. 18:33:04

Dunga egy nagyon makacs ember.
Két lehetőség van:
-vagy gyengék lesznek a brazilok és akkor mindenki jogosan fogja kérdezni, h miért hagyta ki Ronaldinhot és Patot.
-vagy egy hatalmas húzás lesz és megnyerik a vébét a brazilok.

Én nem személy szerint az elsőt tartom valószinűnek és nem csak azért mert nem lesz ott Ronaldinho és Pato.
Ez a brazil csapat nagyon szürke, látszik, h Dunga a védekező futball hive és az is biztos, h amig ő lesz a kapitány a helyzet nem változik.
Én a brazil csapatot azért szerettem meg, mert JÁTSZÁK(OTTÁK) a futballt, ez sajnos most már nem mondható el róluk annyira, mint pár évvel ezelőtt.

Ronaldinhot meg nagyon sajnálom, ha tényleg nem lesz ott a keretben, mert szüksége van a válogatottnak egy ilyen szintű játékosra, aki húz egy váratlant aki irányitja a csapat játékát. Erre jelenleg egyetlen brazil játékos sem képes.

:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Fernando
Llegenda del Barça

2010.03.06. 18:27:52

Attól mert ők ketten baromi nagy játékosok voltak nem egyenes arányos azzal, hogy legalább ilyen jó edzők is lesznek... Rengeteg nagy játékos fürdött be edzőként már, nem ők lesznek a szűk kivétel szimbólumai. Vicc.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
levproff
Director del Fútbol

2010.03.06. 18:14:54

Fernando írta:Szánalmas ez a Dunga-Maradona kettős
Ezzel szinte elmondtad az egészet, a lényeget.
Egyetértek.
Nagyon nem tetszik, amit csinálnak.. :roll: :?
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
bali 15
Director del Fútbol

2010.03.06. 18:10:31

És ami a legfelháborítóbb az az hogy Dunga azt mondja hogy azért nem viszi Ronit mert [auto_cenzúra] volt az Olimpián.
Ez már szánalmas hogy két évvel ezelőtti eseményeket veszi számításba. :evil:
Fernando
Llegenda del Barça

2010.03.06. 18:09:56

Szánalmas ez a Dunga-Maradona kettős Dél-Amerika két legnagyobb futballnemzete élén. Én nem kimondottan Dinho-Pato kettősre hegyezném ki az állításom. Nah jó de! Még jó, hogy helye van b*szki ott ennek a két játékosnak, ráadásul a kezdőbe! Pato hatalmas csodagyerek. Nagy segítsége lehet a csapatnak, Dinho meg elér rég nem látott formába hozta magát.

Nem baj, majd talán valami Elano vagy Ramires vagy Luis Adriano szétver mkit.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Mihu
Director del Fútbol

2010.03.06. 17:50:14

Még az se nyugtat most, hogy ha azt mondanám, remélem leégnek a VB-n és elküldik Dungát...mert tökmind1 hogy leégnek-e vagy sem, Ronaldinho-nak ez lett volna az utolsó VB-je amin meghatározó játékosként szerepelhetett volna. Utálom az ilyen fafejű edzőket. Szerintem Ő mikor Ronaldinho rosszul játszott, akkor elkönyvelte hogy nélküle mennek a VB-re, és ezen az elhatározásán nem fog változtatni, akkor se ha R80 a Milant BL győzelemig vinné. Pato-t viszont egyáltalán nem értem. Ott semmi mást nem tudok elképzelni, csak azt hogy személyes problémája van a sráccal. Viszont ez a másik dolog amit nagyon de nagyon utálok...ha egy edző a saját érdekeit nézi, nem a csapatét.
barca0417
Entrenador del Barça

2010.03.06. 17:32:51

LG írta:
Hát igen, ez így valóban nem korrekt, h pl. Robinho ott van, Ronaldinho meg nem, mert utóbbi még a legrosszabb formájában is jobb mint az előző, az idei szezonban meg azért nem megy rosszul Dinhonak, Robinho meg eddig szinte csak sérült volt, már ha valóban sérült volt, vissza küldték Brazíliába. Pato meg jelenleg talán a legjobb formában lévő brazil csatár, bár Adriánoéknak is jól megy, de a Seria A még mindig jóval erősebb mint a brazil bajnokság.
Amúgy a két játékos nélkül is elég erősnek tartom Brazíliát a Vb címre, de velük talán még erősebbek lennének.
Mondjuk nem Robinho helyett kéne, elvinni egyikőjüket sem, Robinho is kell oda, de ez nagy hülyeség, hogy Ronaldinho és Pato nem megy. Főleg Ronnie-t sajnálom, Patonak még lesz esélye bőven, de R10/80-nak ez lehettet volna az egyik utolsó nagy dobása. Nem lennék meglepve, ha most elkezdene hanyatlani a formája ezek után. Mentálisan nem olyan erős sajnos. Most Dunga elintézte. Végülis Ramires sokkal jobb játékos, tényleg. :evil:
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2010.03.06. 16:08:25

socio66 írta:Szerintem ezzel csak magával b.szik ki Dunga, Pato és Ronnie olyan játékosok,akik a nagy meccseken,nehéz helyzetekben megteremthetnék a különbséget. Robinho,vagy Fabiano aligha fogja.
Persze így is erős a válogatott és simán benne van,hogy igaza lesz a szövetségi kapitánynak.
Na ez az. Fabiano eléggé alibi gyanúsan tolja idén, Pato meg ha egészséges, nagyon jó. Mondjuk itt még látok esélyt, hogy Pato bekerüljön.
Ronaldinho pedig tuti nem megy, amit sajnálok... ő tényleg az az ember lehetett volna, akit akkor raksz be, amikor senkinek nem megy, mert ő képes villani... a passzairól nem is beszélve, ami nagyon nagy fegyvertény. Szerintem mind a két milanos hasznos lett volna a keretben, de most úgyis Xavinak akarok kiszúrkolni az Aranylabdát (főleg, hogy jelenleg a spanyoloknak sokkal szerethetőbb kerete van, mint a braziloknak). :D
ronaldinho89
Capitá del Barça

2010.03.06. 13:42:50

Abszolute nem értem Dungát. Nagy hiba volt kihagyni őket, ha már tuti eldőlt hogy nem viszi ki őket. Tényleg jó formában vannak. Nagy butaság..
Kép
II.Eurobarca sigverseny 2.helyzettje
http://filmorigo.blogspot.hu/ - blogom.
socio66

2010.03.06. 12:46:40

Szerintem ezzel csak magával b.szik ki Dunga, Pato és Ronnie olyan játékosok,akik a nagy meccseken,nehéz helyzetekben megteremthetnék a különbséget. Robinho,vagy Fabiano aligha fogja.
Persze így is erős a válogatott és simán benne van,hogy igaza lesz a szövetségi kapitánynak.
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.03.06. 12:41:45

Hát igen, ez így valóban nem korrekt, h pl. Robinho ott van, Ronaldinho meg nem, mert utóbbi még a legrosszabb formájában is jobb mint az előző, az idei szezonban meg azért nem megy rosszul Dinhonak, Robinho meg eddig szinte csak sérült volt, már ha valóban sérült volt, vissza küldték Brazíliába. Pato meg jelenleg talán a legjobb formában lévő brazil csatár, bár Adriánoéknak is jól megy, de a Seria A még mindig jóval erősebb mint a brazil bajnokság.
Amúgy a két játékos nélkül is elég erősnek tartom Brazíliát a Vb címre, de velük talán még erősebbek lennének.
Ronaldinho0408
Jugador del Barça

2010.02.23. 20:14:46

Dunga hülye hogyha nem viszi ki szerintem és nem mondanám ezt ha egy csomó játékos lenne aki nem is hogy jobb csak egy szinten lenne Ronaldinhoval. De jelenleg sok olyan játékos van a keretbe aki még ezt a Ronaldinhot sem közelíti meg. És én egy kicsit attól is félek hogyha nem mehet el a vb-re akkor elveszti megint a kedvét és nem fog így játszani. Remélem nem így lesz.
Maxsteel666
Jugador del Barça

2010.02.18. 11:19:52

Lionel85 írta:
Fernando írta:Szerintem le se tojja ő a Milant. Csak akkor játszik mikor akar, vagy mikor ott szeretne lenne a 2010-es VB-n.
Még ha Adrianoról beszélsz megértem, mert ő tényleg ilyen, de nem Ronaldinho. Lehet, hogy voltak/vannak/lesznek ballépései, de azt tisztán látni, hogy akar. Most már megint képes mosolyogni, ahogy tette ezt Barcelonában és ez mindent elárul a lelki állapotáról. Boldog Milánóban és nem hiszem, hogy csak a nevéért rakja be Leonardo a csapatba meccsről-meccsre, hanem azért le is tesz valamit az asztalra.
Teljesen egyetértek veled (Lionel85)! :)
"Katalónia egy ország, a hadseregét pedig úgy hívják, FC Barcelona!"
/Sir Bobby Robson/
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.02.18. 10:13:38

Fernando írta:Szerintem le se tojja ő a Milant. Csak akkor játszik mikor akar, vagy mikor ott szeretne lenne a 2010-es VB-n.
Még ha Adrianoról beszélsz megértem, mert ő tényleg ilyen, de nem Ronaldinho. Lehet, hogy voltak/vannak/lesznek ballépései, de azt tisztán látni, hogy akar. Most már megint képes mosolyogni, ahogy tette ezt Barcelonában és ez mindent elárul a lelki állapotáról. Boldog Milánóban és nem hiszem, hogy csak a nevéért rakja be Leonardo a csapatba meccsről-meccsre, hanem azért le is tesz valamit az asztalra.
Kép
Kép
Kép
balazsfoci
Jugador d'estrella

2010.02.18. 10:06:25

:shock: :shock: Te vak vagy és hang alapján nézed a meccset? Ezzel a kijelentéseddel szerintem szinte senki nem ért egyet. PPFFF...
Válasz küldése