én nem izgulást láttam elsősorban, hanem taktikai floppot, egy olyan játékrendszert, ami teljesen idejétmúlt, és amire egy Rayo szintű csapat simán felkészül. mellé alapvető hibákat a kezdő11 összerakásánál. rejtély számomra, miért alapvetés, hogy Gavinak 18 évesen kezdőnek kell lennie, de Pedri betonbiztos pozícióját is szkeptikusan szemlélem. Busquetsről ne beszéljünk, leírta mindenki. az izgulásra inkább következményként tudok tekinteni, ami abból a görcsből fakadt, hogy a 20. percre nyilvánvalóvá vált, hogy lazán felkészültek belőlünk, a középpályánk full impotens, és baromi nehéz lesz. ennek nem kellett volna szükségszerűen így lennie.bence0330 írta: ↑2022.08.14. 18:44:25Én azt tippelném, hogy pont ez a baj. Mindenki többet várt, Lezúztuk játékban a Reált, sőt bombagóllal meg is vertük, Juvét vertük játékban, még ha x is lett, a többieket lesimáztuk, mindenki tarolást várt, teltház, mindenki mindenhol erről beszélt, a játékosok árait vitatták, az ideillőségüket, stb, és most Dembélének meg kellett volna mutatnia ilyen döbbenetes tömegnek, hogy tényleg megtanult lőni, és jól dönteni. Raphinhának is élesben kellett bizonyítanaia a lövőtechnikáját, miután megmutatta, mit tud, plusz hogy megérte az árát. Pedrinek is Ini 2-ként kellett volna nyomnia, egy második hullámos góllal, Lewának gólt kellett volna fejelnie, mert 40 gólos szezonokat hozott és mert drágán jött, Gavinak a válogatottbeli hihetetlen sziporkái után kellett itt megmutatnia magát. Más az, hogy nekik ez megy, és més az, hogy pont akkor menjen, mikor erőlködnek is hozzá, és nagyon akarják. Nem könnyű ez a mez, a fél világ szeme meg tovább húzza. A támadók remegtek, mint a nyárfalevél, a középpályások meg földbegyökerezett lábbal játszottak. Ilyen izgulást még nem nagyon láttam...
nyilván lesznek jobb meccseink, de Xaviban rugalmatlanságot, merevséget, kiszámíthatóságot és kivételezést érzek egyre többször, ami miatt rossz előérzetem van. speciel B. Silva kapcsán is ez a merev rugalmatlanság jön át, hogy Xavi csak vele bírja elképzelni a középpályát. de ha összejön, és felrakja majd Busquets meg Pedri mellé 433ba, hogy na ez az álom középpályája, akkor baromi szomorú és csalódott leszek. őszintén szólva, egy De Jong-Kessie-Silva középpályára lennék a legkíváncsibb, egy 4231es rendszerben, vagy ha Silva nem jön, akkor Pedrivel.