2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Azért akarta Bosque hogy maradjon, meg a többiek, Hierroval az élen? Nem hiszem...menczel írta:Szerintem hiba. Már most is nagyon lassú, és eljön az idő mikor a gyorsaságot nem lehet lelkesedéssel pótolni. 2 év elég lett volna egy másik középső védő felépítésére.
Puyol akadályozza meg egy másik védő beépitését?menczel írta:Szerintem hiba. Már most is nagyon lassú, és eljön az idő mikor a gyorsaságot nem lehet lelkesedéssel pótolni. 2 év elég lett volna egy másik középső védő felépítésére.
Én is osztom minden szavát, kivéve a Csigás rész. Belegondolva először is megvenni volt kár, de ha már megvettük akkor eladni is kár volt. De nem azért, "mert Piquén kívül az összes belső bekkünk oltári lassú".menczel írta:Imádom a csupaszív játékát. Megérdemelte hogy pályafutásának végére megnyerjen mindent ami megnyerhető.
Azonban már látszódnak a határai. Robben mellett lassított felvételnek tűnt, ha ott Robben elesik, akkor piroslap és szabadrúgás. Kár volt elengedni Csigát, mert Piquén kívül az összes belső bekkünk oltári lassú. És egyre lassabb lesz.
Az meg hogy megint középhátvédet vegyünk a világ poénja lenne (Cáceres, Henrique és Csiga mint betli).
Vicces volt, pont ma néztem meg.Ilúvatar írta:crackovia - Igazi Puyol vs Crackovia -s Puyol
http://www.youtube.com/watch?v=nI-QIcZiyJw
150 euróért, csak nem egy piaci fst vágnak hozzád.d írta:Olyan, mint Puyol maga: ronda, de megbízható?