Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pedig ez a mez tök jó.Stalkyard írta:Szerintem mindkettő fényévekkel jobb, mint az ideiek. Bár az idei színváltós idegenbeli mezünket kezdem megkedvelni, a FIFA-ban királyul néz ki.messideco írta:Elég bugyuta, ósdi, stb. Úgy látszik, hogy a pipás cég az EB-re koncentrált főleg az idén... Nekem egyik sem tetszik, főleg a hazai...
Egyébként a pipás cégnél már évek óta betépve tervezik a mezeket, de ennek valahogy mindig mi isszuk meg a levét.
Na jó, nem mindig:
Szerintem mindkettő fényévekkel jobb, mint az ideiek. Bár az idei színváltós idegenbeli mezünket kezdem megkedvelni, a FIFA-ban királyul néz ki.messideco írta:Elég bugyuta, ósdi, stb. Úgy látszik, hogy a pipás cég az EB-re koncentrált főleg az idén... Nekem egyik sem tetszik, főleg a hazai...
Úgy érzem meg fogom venni életem első idegenbeli Barca mezét, nagyon tetszikStalkyard írta:http://triko.blog.nepsport.hu/archives/ ... lmi_lepes/
Úgy tűnik végleges lesz ez a forma, és itt már a szponzor is sárga, szerencsére.Viszont az ujjcsíkozás valami borzalmas.
Nem hiszem el, hogy minden évben rá kell tenni a mezre valami teljesen idétlen és hülye elemet. Nehogy már teljesen tökéletes legyen az a mez.
Istenem, miért nem lehetett sima csíkozással megoldani, mint korábban?
Ezen már tényleg csak nevetni lehet.
Viszont összességében elég szép garnitúra lesz szvsz. Az idegenbeliből lehet, hogy befigyel majd egy darab nálam is.
Csak így olyan mint egy Basel mez.lui1698 írta:Valóban jobb lenne, mondjuk azt jó látni, hogy az idei paint szintű maszatolás csak átmeneti borulás volt a nike-nál.
Nike-nál nagyon optimisták Villával kapcsolatban.
Valóban jobb lenne, mondjuk azt jó látni, hogy az idei paint szintű maszatolás csak átmeneti borulás volt a nike-nál.Stalkyard írta:Csak az nem tetszik, hogy a szponzor felirat miért fehér? Sokkal szebb lenne sárgában. Egyébként eléggé bejövős.
Értettem a poént,ne aggódj.Game90 írta:Máskor több szmájlit teszek majd, akkor hátha leesik a pojén.ge3yra írta:Természetesen a MD nem lesz mezszponzorunkGame90 írta: Mikor jelentették be, hogy a Qatar Airways mellett a Mundo Deportivo is a mezszponzorunk lesz?![]()
itt van még egy kép:
http://4.bp.blogspot.com/-FfzJxd2T1z8/U ... 4+Home.jpg
Amúgy ez a mez tetszetős.
Máskor több szmájlit teszek majd, akkor hátha leesik a pojén.ge3yra írta:Természetesen a MD nem lesz mezszponzorunkGame90 írta: Mikor jelentették be, hogy a Qatar Airways mellett a Mundo Deportivo is a mezszponzorunk lesz?![]()
itt van még egy kép:
http://4.bp.blogspot.com/-FfzJxd2T1z8/U ... 4+Home.jpg
Tavasz vége, azt hiszem csak május, áprilisban még titok.Rinku írta:
Amúgy mikor is szokták hivatalossá tenni az új évi mezeket? Mikorra várható?
Nekem nagyon bejön ez a mez! Merem remélni hogy ez lesz vagyis legalább
Természetesen a MD nem lesz mezszponzorunkGame90 írta: Mikor jelentették be, hogy a Qatar Airways mellett a Mundo Deportivo is a mezszponzorunk lesz?![]()
Mikor jelentették be, hogy a Qatar Airways mellett a Mundo Deportivo is a mezszponzorunk lesz?