Andrés Iniesta

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Leomessi14
Entrenador del Barça

2013.11.25. 15:06:36

Gareth Tello írta:Cesc: "Penalties? It was a bit strange. Andrés wanted to take the first, couldn't say no because of hierarchy. Second was for me."

Még egy diktátor az öltözőben? :(
És még követelőzik is...Adjuk el!
Kép
Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!

2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.11.25. 14:17:52

Cesc: "Penalties? It was a bit strange. Andrés wanted to take the first, couldn't say no because of hierarchy. Second was for me."

Még egy diktátor az öltözőben? :(
mes
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2013.11.24. 11:48:15

10-20 ev mulva fura lesz visszagondolni, h egy ilyen ember aranylabda nelkul vonul vissza.
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.11.24. 10:53:56

Még mindig nem a legjobb Iniestát láthattuk tegnap, de már erőteljesen közelít afelé. A mi a leglényegesebb, hogy végre ismét felszabadultan játszott. A szezon eddigi részében ez nem igazán volt jellemző, reméljük helyrejöttek nála a dolgok.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.11.24. 10:32:59

Barcelona have never lost a game in which Andrés Iniesta has scored. 8)

Nagyon tetszett a játéka tegnap, talán az a gól (még ha "csak" egy büntetőből született találatról van is szó) jót tett neki. Remélem, ezzel elkezdett kilábalni a hullámvölgyből.
MessiCesc
Capitá del Barça

2013.11.23. 21:19:19

Tetszett Ini játéka, most ő játszott Xavi helyén és jó mozgatta a szálakat hátulról. :)
neobarca
Director del Fútbol

2013.11.18. 12:20:11

Akárhogy is alakulnak a dolgok, egy dolog biztis: Iniesta nem megy sehova...
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
sjd
Llegenda del Barça

2013.11.18. 10:26:30

Barcaman14 írta:
Kissé erősnek érzem itt a zsarolás kifejezést. Kötve hiszem, hogy Iniesta odaállt Rosell elé és dacosan előadta, hogy vagy visszahozza Ricartot vagy ő bizony továbbáll.
Márpedig az "ehhez köti a hosszabbítását" kifejezést szerintem pontosan így kell elképzelni. Nem tudom ezen mit tudott felnagyítani a sajtó, mert vagy ennek függvényében hosszabbít vagy nem, köztes opció nincs. Vagy hazudnak (ami a sajtóból kiindulva szinten egy reális lehetőség), vagy Iniesta tényleg ezt csinálja.
Mindenesetre ha ez történik, ha nem, semmiképpen nem üdvözlendő dolog még csak elméleti szinten sem.
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.11.18. 10:15:13

sjd írta:Normálisan el lehet magyarázni, ha van valamilyen problémájuk, kívánságuk, de egyelőre nem Iniesta és társai hozzák a személyi döntéseket, ilyen módon kizsarolni ezt pedig kifejezetten visszataszító.
Kissé erősnek érzem itt a zsarolás kifejezést. Kötve hiszem, hogy Iniesta odaállt Rosell elé és dacosan előadta, hogy vagy visszahozza Ricartot vagy ő bizony továbbáll. Szerintem senkit nem érne nagy meglepetés, ha mint sok mást, ezt is felnagyította volna a sajtó.

Iniesta már többször is nyilatkozta, hogy innen fog visszavonulni. Másrészt az évek alatt nem éppen az jött le róla, hogy ellenszenves húzások sora jár a fejében. Harmadrészt ha valóban felmerült, hogy Ricartot ismét a csapatnál szeretné látni, ezt aligha zsarolás/követelőzés formájában tette meg Iniesta és számomra legalábbis nyilvánvaló, hogy nem ehhez kötötte a hosszabbítását.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
sjd
Llegenda del Barça

2013.11.18. 10:03:36

Mezner2 írta:
sjd írta:Persze nem tudom mi áll a háttérben, lehet, hogy egyébként Rossell nem hallgat rá, de azért az kicsit túlzás lenne, hogy a 25 játékosnak majd hozunk 25 erőnléti edzőt, mert mindegyiknek van valami ilyen különleges kívánsága. (Mert azért az meg végképp nem fair, hogy Iniesta hozathat ide edzőt, Pinto meg pl. nem.

Csak ezt a részt emelném ki, mert nem te vagy az első aki ezt felhozza, hogy ha X kérheti ezt, vagy követelheti, akkor Y miért nem... Nem tudom, hogy csapatsportot űztél-e valaha, de teljesen normális dolog, hogy mindenhol van egyfajta hierarchia, miszerint akkora lehet a szavad, és ezáltal a szavad súlya a csapatban, amennyi pluszt adsz a csapatnak, ezért nem is értem, hogy miért is van mindenki így felháborodva ezen, és mondja, hogy ez micsoda lavinát indítana el, Ini az egyik, ha nem a legfontosabb játékosunk, bebaszcsizna ha egy ilyen kisstílű cigánykodáson (a vezetőség részéről, hogy már pedig azért sem hozzák vissza az úriembert, pláne, hogy ez a CSAPAT érdekeit is szolgálná) akár csak 3 percet is késne az aláírás. Bár Rosellékből simán kinézem, hogy pusztán, hogy megmutassák mekkora királyok is ők ink. nem hosszabítanak, és utána verik a mellüket....
Aha, értem, tehát szerinted teljesen normális, hogy egy csapatban az egyik játékos szava törvény, meg csicskáztathatja az edzőt, a másiknak meg kuss a neve. És ezt hívjuk CSAPATsportnak. Lehet, hogy rossz csapatban játszom csak, mert akármennyire is vannak értékes és az edzőim által tisztelt csapattársaim, azért a feltételeket egyik sem diktálhatja.
Egyébként megye 2-ben még talán okés is, hogy van a Józsi, aki akkora király, hogy 15 éve NBIIben játszott, és neki lesik minden kívánságát, mert nélküle még onnan is kizúgna a csapat, meg mert a klubelnök tartozik neki 500 ronggyal, de egy spanyol első osztályban kész röhej, hogy a focisták akarnak diktálni az elnökségnek.
Normálisan el lehet magyarázni, ha van valamilyen problémájuk, kívánságuk, de egyelőre nem Iniesta és társai hozzák a személyi döntéseket, ilyen módon kizsarolni ezt pedig kifejezetten visszataszító.
mess2009
Director del Fútbol

2013.11.18. 08:38:34

Erxy írta:Tisztázzunk egy-két dolgot: Ricart nem dolgozott napi szinten együtt a játékosokkal, ő az orvosi csapat vezetője volt. Emili már csak akkor dolgozott a játékosokkal mikor megsérültek. Ahogy Sanama által bemásolta cikkben is szerepel: Villa lábtörése, Iniesta combizom sérülései, Abidal esete stb. Az ő helyét Juanjo Brau vette át, ő is régóta van a csapat mellett, ha emlékezetem nem csal, akkor még Guardiolával érkezett. Itt azért megjegyezném, hogy Messi nem vele (Brauval) fogja végigcsinálni a rehabot, hanem az Argentín Luis Enrique-vel.. (ő a válogatott orvosa, nyilván tájékoztatják majd közben Brauékat is.) Szóval nem Tata új embere (Paolorosso) "ellen" szól fel Ini és a csapat - abban biztos vagyok, hogyha igaz a hír akkor ezt nem csak Iniesta fejéből pattant ki, hanem a csapat kérését tolmácsolja Rosellék felé.
Azt kizártnak tartom hogy Iniesta ezért elmenne innen, Barcelonában azt írják hogy mindkét fél leszeretné zárni a történetet még ebben az évben, Ricarttal vagy Ricart nélkül. :)
ok. így tisztább a kép, de igazán tiszta akkor lenne, ha ezt az ügyet le lehetne választani Iniesta szerződéséről....ahogy most a Zubi interjúból olvastam, nagyjából ez a cél.
shutterisland
Director del Fútbol

2013.11.18. 07:41:08

azért mekkora király lenne ha a főnököd odamenne hozzád az egyik nap után oszt' közölné h ki vagy rugva, mert h kell a hely a másik melós egykori haverjának. tök korrekt történet. gondolom akkor is ilyen lelkesen tapsolnál/tapsolnátok az ötletnek.
nem tudom, hogy nálad hogy van, de én napi szinten látok ilyet, például diákmunkában még át is éltem, mind a két eshetőséget, hogy helyettem nyomtak be valakit, vagy aztán később engem nyomtak be valaki kárára, protekció, korrupció. :lol:

de egyébként nem hinném, hogy ha visszajön ricart, akkor egyenesen az következik, hogy a másik palit ki kell rúgni, bárhol találhatnak helyet neki még a klubon belül, ha meg mégis, akkor úgyis kap egy jó kis végkielégítést, és azt sem hinném, hogy a munkaügyin fog dekkolni majd.

szóval annak ellenére, hogy újra leírom, nem vagyok a híve én sem az ilyen dolgoknak, biztos nem alaptalanul hiányzik a csapatnak és iniestának, és ami a csapatnak jó, az nekem is.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.11.18. 01:11:10

shutterisland írta:az elvet értem, hogy ne a csapattagok állítsák már össze a stábot, de nem hiszem, hogy nagy kérés ez, pláne, hogy biztosan nem önös, hanem csapatérdekeket szolgál.
azért mekkora király lenne ha a főnököd odamenne hozzád az egyik nap után oszt' közölné h ki vagy rugva, mert h kell a hely a másik melós egykori haverjának. tök korrekt történet. gondolom akkor is ilyen lelkesen tapsolnál/tapsolnátok az ötletnek.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
shutterisland
Director del Fútbol

2013.11.18. 00:34:41

szerintem meg véletlenül senki nem kérne ilyet, pláne nem iniesta, akinek szerintem nem a hisztijétől és asztal csapkodásától lenne hangos a gazdasági osztály.

ha csak szimplán arról lenne szó, hogy legyen a havernak melója, legyen miből élni, akkor fognák, azt küldenének 5.000 eurót közösen havonta neki, nem sírnának azért, hogy itt melózhasson.

biztos vagyok benne, hogy még azok mellett is, amit sanama bemásolt, sokat köszönhet neki a klub, és sokat jelentett a személye a játékosoknak.
ezeken a képeken is látszik, hogy aktív tagja volt a csapatunknak a pályán belül és kívül.
a másik pedig, hogy mekkora lehet a fizetése évente ? 100.000 euro ? 200.000 euro ? hol van ez ahhoz képest, hogy ha emeljük iniesta fizetését 2 millióval mondjuk.

az elvet értem, hogy ne a csapattagok állítsák már össze a stábot, de nem hiszem, hogy nagy kérés ez, pláne, hogy biztosan nem önös, hanem csapatérdekeket szolgál.
Erxy
Entrenador del Barça

2013.11.16. 12:27:20

Tisztázzunk egy-két dolgot: Ricart nem dolgozott napi szinten együtt a játékosokkal, ő az orvosi csapat vezetője volt. Emili már csak akkor dolgozott a játékosokkal mikor megsérültek. Ahogy Sanama által bemásolta cikkben is szerepel: Villa lábtörése, Iniesta combizom sérülései, Abidal esete stb. Az ő helyét Juanjo Brau vette át, ő is régóta van a csapat mellett, ha emlékezetem nem csal, akkor még Guardiolával érkezett. Itt azért megjegyezném, hogy Messi nem vele (Brauval) fogja végigcsinálni a rehabot, hanem az Argentín Luis Enrique-vel.. (ő a válogatott orvosa, nyilván tájékoztatják majd közben Brauékat is.) Szóval nem Tata új embere (Paolorosso) "ellen" szól fel Ini és a csapat - abban biztos vagyok, hogyha igaz a hír akkor ezt nem csak Iniesta fejéből pattant ki, hanem a csapat kérését tolmácsolja Rosellék felé.
Azt kizártnak tartom hogy Iniesta ezért elmenne innen, Barcelonában azt írják hogy mindkét fél leszeretné zárni a történetet még ebben az évben, Ricarttal vagy Ricart nélkül. :)
Kép
mess2009
Director del Fútbol

2013.11.16. 08:37:34

sokakkal egyetértek, csak azokkal nem akik bagatelizálják ezt a dolgot! ha úgy nézem, hogy Iniesta egy KÜLÖN TERAPEUTÁT kér magának a dolog tiszta sor! vagy megkapja vagy nem, ez az ő szerződése része maradhat. ha az egész csapat nevében(!!) követel, vagy csak egy csapatrész nevében az már bizony gáz! az már egy klasszikus "öltözői" balhé, amikor az állomány - okkal, vagy ok nélkül - összefog (Iniesta mögé áll) a vezető(k) ellen.(egy konkrét ügyben ugyan, de a lényeg a szemben állás) az már csak hab a tortán, ha jól emlékszem és az új tag Tata embere, vagy miatta rúgták ki a régit. egy biztos: a felszín alatt ma a Barcában több fronton is komoly harcok dúlnak amiről mi csak(jó esetben) néhány év mulva fogunk értesülni, ugyanúgy mint Guardiola anno"fáradtsága" okairól manapság.
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.11.16. 08:20:47

sjd írta:Persze nem tudom mi áll a háttérben, lehet, hogy egyébként Rossell nem hallgat rá, de azért az kicsit túlzás lenne, hogy a 25 játékosnak majd hozunk 25 erőnléti edzőt, mert mindegyiknek van valami ilyen különleges kívánsága. (Mert azért az meg végképp nem fair, hogy Iniesta hozathat ide edzőt, Pinto meg pl. nem.

Csak ezt a részt emelném ki, mert nem te vagy az első aki ezt felhozza, hogy ha X kérheti ezt, vagy követelheti, akkor Y miért nem... Nem tudom, hogy csapatsportot űztél-e valaha, de teljesen normális dolog, hogy mindenhol van egyfajta hierarchia, miszerint akkora lehet a szavad, és ezáltal a szavad súlya a csapatban, amennyi pluszt adsz a csapatnak, ezért nem is értem, hogy miért is van mindenki így felháborodva ezen, és mondja, hogy ez micsoda lavinát indítana el, Ini az egyik, ha nem a legfontosabb játékosunk, bebaszcsizna ha egy ilyen kisstílű cigánykodáson (a vezetőség részéről, hogy már pedig azért sem hozzák vissza az úriembert, pláne, hogy ez a CSAPAT érdekeit is szolgálná) akár csak 3 percet is késne az aláírás. Bár Rosellékből simán kinézem, hogy pusztán, hogy megmutassák mekkora királyok is ők ink. nem hosszabítanak, és utána verik a mellüket....
sörvirsli
Capitá del Barça

2013.11.16. 03:47:25

Nyilván a Barcelona nem kívánságműsor, de ilyen Ini,Xavi,Messi,Puyol és akár Valdes kaliberű játékosoknak kijár némi plusz szerintem. Amennyit tettek a klubért az elmúlt évtizedben,pláne!
Na persze az ésszerű keretek közt.
Szerintem se egy nagy dolog egy korábbi és ráadásul jól dolgozó szakembert visszahozni,főleg ha ez többek kérése is. CR pl egy laza +7misi euró/per év fizuemelést sírt ki/szomorkodott össze magának a madridnál. Ehhez képest a mi legjobbjaink kérései igazán semmiségek. :)
Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.

Messi-Neymar = the ultimate forward duo

Paul Walker - We are always gonna miss you forever!
Sanama
Llegenda del Barça

2013.11.16. 02:36:29

Ezt a témát már szeptemberben mondták, csak senki nem pörgött ennyire ezen.
Ráadásul nem is az van, hogy Iniesta kitalálta, hogy neki kell ez meg az a fizikoterapeuta, hanem Ricart itt dolgozott, most nem tudom hány évig.

Én akkor úgy olvastam, hogy a vezetőség elküldteőt, amelyet több játékos (nem csak Iniesta) sérelmezett.Szóval az ember itt dolgozott, ameddig el nem küldték. Ráadásul az elküldésekben a mostani fejes banda tudjuk mennyire fair.
Emellett ha jól tudom egy fizikoterapeutának van némi köze a sérülésből való visszatéréshez, aztán láthatjuk idén mi megy.

Iniestához meg csak annyit, hogy teljesen megértem. Más játékos pénzt követel, az mennyivel jobb? Valaki írta korábban, hogy ha több pénzt kér az oké. Na de miért? Állítom, hogy egyrészt sokkal olcsóbb az ha visszahoznák az embert, mintha mondjuk Iniesta keresne évi +2 millió eurót(amire szerintem akármikor rá is bólintana a vezetőség...), másrészt meg szerintem nem villog az erőnléti/fizikális stáb a csapatnál.
Még ha egy Neymar mondott volna ilyen feltételeket a szerződésébe, akkor azt mondom, hogy túlzás, de Iniestáról beszélünk... Nem kéne átesni a ló túloldalára, amit madridista barátaink tettek Casillassal.
Amikor szóba jön a hosszabbítás, sokan gyakran rávágják, hogy Mess-Iniesta-Xavi pl. amit kérnek kapják meg, csak maradjanak. Aztán amikor egy ilyen dolog jön, akkor már "hogy képzeli", "nehogy már ő dirigáljon". Ráadásul Iniestáról beszélünk...
És mondom még egyszer, hogy szerintem ez a kérés, hogy hozzák vissza Ricartot, sokkal kisebb kérés, mint az például, hogy emeljék a fizuját 1-2 millióval.
De mindenki döntse el magának.

Illetve egyértelműen látszik hogy nem megy neki a játék. Nem tudom hogy mi van a háttérben, de gondolom ez a szerződés dolog is benne lehet. Szóval örülnék ha minél hamarabb lezárnák. Bár a vezetőséget ismerve, majd megint meg a keménykedés, aztán Iniesta kiköt tényleg Manchesterben, mert ő nem évi +2 milliót kért, hanem egy normális segítőt.

"Yesterday it was revealed that Emili Ricart, a long-term physical trainer at FC Barcelona, has finished his contract and will not be renewed by the club. The trainer, who first joined the club during Guardiola’s time in charge, was widely loved by the players, having helped Xavi recover from his knee injury in 2005, David Villa from his recent shin break, and Abidal from his recent struggles with cancer. Perhaps most importantly, Ricart was influential in helping Iniesta overcome the hamstring problems that plagued him throughout the 2009-10 season in time for the 2010 World Cup, where Andrés famously scored the winning goal in the final. Ricart has given much to Barcelona, and the reasons for his departure remain unclear."
/totalbarca.com/
Itt ismét annyit mondok, hogy mindenki leszűrheti azt, amit szeretne. Lehet köpködni Iniestát nyugodtan, hogy mit képzel. Ricart munkájának minőségi szerintem megkérdőjelezhetetlen, és az utolsó 2 szó pedig sokat sejtet.
Chino
Llegenda del Barça

2013.11.16. 01:37:20

Túl van spilázva ez az egész de ez nem volt jó példa. Egy szerződéshosszabbításnál azt mondja a "Főnök" (Rossell), hogy 2 évre aláírsz és kapsz évi 6 milliót az eddig keresett 7 helyett vagy elmész és akkor annyi? Ezt nem lehet átültetni egy "normális" munkahelyi környezetbe, viszont nem hiszem, hogy azért szeretnék a játékosok Ricart-ot mert vele olyan nagy spanok, hanem mert valamilyen oknál fogva hatékonyabban dolgozik és ez közvetve Rossellt is érinti.
Azt viszont nem tudom milyen lesz a viszony ezek után a jelenlegi fizioterapeutával.
Forca Barca!!!!
Mihu
Director del Fútbol

2013.11.15. 22:04:31

Itt a lényeg az, amit veb írt...az a gondja, hogy nem az az erőnléti edző, akit ő szeretne, és ezért nem akar hosszabbítani. Elkezdenek érdeklődni utána a csapatok, és mindenkivel úgy fog leülni tárgyalni, hogy csak akkor írok alá, ha Emili lesz az erőnléti edző? És ha senki se adja meg neki ezt? Akkor 30 évesen visszavonul?

Azért elnök az elnök, mert Ő mondja ki az utolsó szót, és legelőször is Ő a főnök. Az van amit Ő mond. Ha tetszik, ha nem...Ez olyan, mint pl egy munkahelyen van a főnök, meg van egy irodai dolgozó. Ha a főnök azt mondja, hogy A, akkor neked hiába tetszik jobban a B, akkor is az van, amit a góré mond. Ha nem tetszik? Akkor el lehet menni. A főnök azért főnök, hogy megmondja a melósnak, hogy mit csináljon, a dolgozó meg azért dolgozó, hogy végrehajtsa azt, amit a góré kér. PONT....
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2013.11.15. 16:58:34

visca el barca írta: jah, mondjuk én azt a verziót is szívesen hallgatnám mindenkitől, hogy a klub a játékosok csicskása lett. messi rábolintott tatára, iniesta megmondja h ki legyen a teraputa... mi lesz a következő?
Messi nem tudom, hogy jön ide. Arról egyikőjük sem tehetett, hogy egy városból jöttek, a média összeesküvés elméleteit meg nem muszáj bekajálni. Egyébként meg Martino ezerszer tökösebben kezeli Messit, mint mondjuk Tito tette, de ha valóban az ő keze is benne volt abban, hogy Tata lett az edző, akkor kösz Messi, mert egyelőre úgy tűnik, hogy jó döntés született.
Nem tudom mi lesz a következő, szerintem semmi. Engem ez a hír nem hatott meg annyira, hogy felháborodjak, ennyi. Nem különösebben érdekel, hogy ki a fizikoterapeuta és hogy került ide, az már annál inkább, hogy Iniestát meddig láthatom Barca mezben.
Chino
Llegenda del Barça

2013.11.15. 16:44:13

Egyesek szerintem kicsit elszálltak már a témában. "Iniesta zsarolja a klubot". "A klub a játékosok csicskása" stb. A Marca szalagcímei is lehetnének. :)
Az értesülések többsége szerint Ini az egész csapat nevében említette és fogalmunk sincs arról, hogy ennek mennyi köze van a szerződéshosszabbításhoz. Valószínűleg valami köztes megoldást próbálnak találni és ha a csapat érdeke tényleg az, hogy visszajöjjön egy olyan stábtag, aki tényleg hasznos volt, akkor vitassa meg az az ember a vezetőséggel, akivel amúgy is tárgyalóasztalhoz ülnek és szava is van a csapatban.
Nem arról van szó, hogy valaki fogta magát az öltözőben és egy szál törölközőben felment a vezetőséghez követelőzni. Emellett szerintem tényleg a játékosok látják és őket érinti, hogy ki milyen munkát végez. Nem hiszem hogy Rossell sokat látna abból, hogy egy pl. egy erőnléti edző mennyire hatékonyan dolgozik.
Forca Barca!!!!
neobarca
Director del Fútbol

2013.11.15. 15:50:00

Én már nem is veszem komolyan ezeket a híreket. Nagy részük kitaláció. Fölösleges rajtuk izgulni... 8)
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
visca el barca
Presidente del Barça

2013.11.15. 14:59:11

Zozzy 5 írta:Szerintem nem érdemes ezen annyira felkapni a vizet és vaskalaposnak lenni, nem a csillagokat kérte magának az égből. Egy szerződés hosszabbításnál a játékosoknak feltételei vannak, így most Iniestának is, bár kétség kívül nem szokványos. De azért ha mérlegeljük a dolgokat, akkor szerintem nem kérdés, hogy melyik opcióval járnánk rosszabbul. Hozzák vissza neki a palit, végül is a cikk szerint nem csak őt érintette rosszul a távozása. Egy embert szeretne megint maga mellett tudni, nem új szakmai stábra tett javaslatokat. Ha ez kell ahhoz, hogy az egyik kulcsemberünk aláírjon, lezáruljon ügy és esetleg a formája is javuljon, ám legyen, tragédia nem fog történni. A világ vicce lenne, ha az egyik legnagyobb klasszist ilyen módon kótyavetyélnénk el, úgyhogy nincsen semmi értelme kötni az ebet a karóhoz. Annyit már letett itt az asztalra, hogy a pénzügyeken túl figyelembe vegyék az ilyesfajta igényeit, meg szerintem teljesen egyértelmű, hogy a Barcának is érdeke egy jobb kedvű Iniesta.

jah, mondjuk én azt a verziót is szívesen hallgatnám mindenkitől, hogy a klub a játékosok csicskása lett. messi rábolintott tatára, iniesta megmondja h ki legyen a teraputa... mi lesz a következő?
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Válasz küldése