Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
És még követelőzik is...Adjuk el!Gareth Tello írta:Cesc: "Penalties? It was a bit strange. Andrés wanted to take the first, couldn't say no because of hierarchy. Second was for me."
Még egy diktátor az öltözőben?
Márpedig az "ehhez köti a hosszabbítását" kifejezést szerintem pontosan így kell elképzelni. Nem tudom ezen mit tudott felnagyítani a sajtó, mert vagy ennek függvényében hosszabbít vagy nem, köztes opció nincs. Vagy hazudnak (ami a sajtóból kiindulva szinten egy reális lehetőség), vagy Iniesta tényleg ezt csinálja.Barcaman14 írta:
Kissé erősnek érzem itt a zsarolás kifejezést. Kötve hiszem, hogy Iniesta odaállt Rosell elé és dacosan előadta, hogy vagy visszahozza Ricartot vagy ő bizony továbbáll.
Kissé erősnek érzem itt a zsarolás kifejezést. Kötve hiszem, hogy Iniesta odaállt Rosell elé és dacosan előadta, hogy vagy visszahozza Ricartot vagy ő bizony továbbáll. Szerintem senkit nem érne nagy meglepetés, ha mint sok mást, ezt is felnagyította volna a sajtó.sjd írta:Normálisan el lehet magyarázni, ha van valamilyen problémájuk, kívánságuk, de egyelőre nem Iniesta és társai hozzák a személyi döntéseket, ilyen módon kizsarolni ezt pedig kifejezetten visszataszító.
Aha, értem, tehát szerinted teljesen normális, hogy egy csapatban az egyik játékos szava törvény, meg csicskáztathatja az edzőt, a másiknak meg kuss a neve. És ezt hívjuk CSAPATsportnak. Lehet, hogy rossz csapatban játszom csak, mert akármennyire is vannak értékes és az edzőim által tisztelt csapattársaim, azért a feltételeket egyik sem diktálhatja.Mezner2 írta:sjd írta:Persze nem tudom mi áll a háttérben, lehet, hogy egyébként Rossell nem hallgat rá, de azért az kicsit túlzás lenne, hogy a 25 játékosnak majd hozunk 25 erőnléti edzőt, mert mindegyiknek van valami ilyen különleges kívánsága. (Mert azért az meg végképp nem fair, hogy Iniesta hozathat ide edzőt, Pinto meg pl. nem.
Csak ezt a részt emelném ki, mert nem te vagy az első aki ezt felhozza, hogy ha X kérheti ezt, vagy követelheti, akkor Y miért nem... Nem tudom, hogy csapatsportot űztél-e valaha, de teljesen normális dolog, hogy mindenhol van egyfajta hierarchia, miszerint akkora lehet a szavad, és ezáltal a szavad súlya a csapatban, amennyi pluszt adsz a csapatnak, ezért nem is értem, hogy miért is van mindenki így felháborodva ezen, és mondja, hogy ez micsoda lavinát indítana el, Ini az egyik, ha nem a legfontosabb játékosunk, bebaszcsizna ha egy ilyen kisstílű cigánykodáson (a vezetőség részéről, hogy már pedig azért sem hozzák vissza az úriembert, pláne, hogy ez a CSAPAT érdekeit is szolgálná) akár csak 3 percet is késne az aláírás. Bár Rosellékből simán kinézem, hogy pusztán, hogy megmutassák mekkora királyok is ők ink. nem hosszabítanak, és utána verik a mellüket....
ok. így tisztább a kép, de igazán tiszta akkor lenne, ha ezt az ügyet le lehetne választani Iniesta szerződéséről....ahogy most a Zubi interjúból olvastam, nagyjából ez a cél.Erxy írta:Tisztázzunk egy-két dolgot: Ricart nem dolgozott napi szinten együtt a játékosokkal, ő az orvosi csapat vezetője volt. Emili már csak akkor dolgozott a játékosokkal mikor megsérültek. Ahogy Sanama által bemásolta cikkben is szerepel: Villa lábtörése, Iniesta combizom sérülései, Abidal esete stb. Az ő helyét Juanjo Brau vette át, ő is régóta van a csapat mellett, ha emlékezetem nem csal, akkor még Guardiolával érkezett. Itt azért megjegyezném, hogy Messi nem vele (Brauval) fogja végigcsinálni a rehabot, hanem az Argentín Luis Enrique-vel.. (ő a válogatott orvosa, nyilván tájékoztatják majd közben Brauékat is.) Szóval nem Tata új embere (Paolorosso) "ellen" szól fel Ini és a csapat - abban biztos vagyok, hogyha igaz a hír akkor ezt nem csak Iniesta fejéből pattant ki, hanem a csapat kérését tolmácsolja Rosellék felé.
Azt kizártnak tartom hogy Iniesta ezért elmenne innen, Barcelonában azt írják hogy mindkét fél leszeretné zárni a történetet még ebben az évben, Ricarttal vagy Ricart nélkül.
nem tudom, hogy nálad hogy van, de én napi szinten látok ilyet, például diákmunkában még át is éltem, mind a két eshetőséget, hogy helyettem nyomtak be valakit, vagy aztán később engem nyomtak be valaki kárára, protekció, korrupció.azért mekkora király lenne ha a főnököd odamenne hozzád az egyik nap után oszt' közölné h ki vagy rugva, mert h kell a hely a másik melós egykori haverjának. tök korrekt történet. gondolom akkor is ilyen lelkesen tapsolnál/tapsolnátok az ötletnek.
azért mekkora király lenne ha a főnököd odamenne hozzád az egyik nap után oszt' közölné h ki vagy rugva, mert h kell a hely a másik melós egykori haverjának. tök korrekt történet. gondolom akkor is ilyen lelkesen tapsolnál/tapsolnátok az ötletnek.shutterisland írta:az elvet értem, hogy ne a csapattagok állítsák már össze a stábot, de nem hiszem, hogy nagy kérés ez, pláne, hogy biztosan nem önös, hanem csapatérdekeket szolgál.
sjd írta:Persze nem tudom mi áll a háttérben, lehet, hogy egyébként Rossell nem hallgat rá, de azért az kicsit túlzás lenne, hogy a 25 játékosnak majd hozunk 25 erőnléti edzőt, mert mindegyiknek van valami ilyen különleges kívánsága. (Mert azért az meg végképp nem fair, hogy Iniesta hozathat ide edzőt, Pinto meg pl. nem.
Messi nem tudom, hogy jön ide. Arról egyikőjük sem tehetett, hogy egy városból jöttek, a média összeesküvés elméleteit meg nem muszáj bekajálni. Egyébként meg Martino ezerszer tökösebben kezeli Messit, mint mondjuk Tito tette, de ha valóban az ő keze is benne volt abban, hogy Tata lett az edző, akkor kösz Messi, mert egyelőre úgy tűnik, hogy jó döntés született.visca el barca írta: jah, mondjuk én azt a verziót is szívesen hallgatnám mindenkitől, hogy a klub a játékosok csicskása lett. messi rábolintott tatára, iniesta megmondja h ki legyen a teraputa... mi lesz a következő?
Zozzy 5 írta:Szerintem nem érdemes ezen annyira felkapni a vizet és vaskalaposnak lenni, nem a csillagokat kérte magának az égből. Egy szerződés hosszabbításnál a játékosoknak feltételei vannak, így most Iniestának is, bár kétség kívül nem szokványos. De azért ha mérlegeljük a dolgokat, akkor szerintem nem kérdés, hogy melyik opcióval járnánk rosszabbul. Hozzák vissza neki a palit, végül is a cikk szerint nem csak őt érintette rosszul a távozása. Egy embert szeretne megint maga mellett tudni, nem új szakmai stábra tett javaslatokat. Ha ez kell ahhoz, hogy az egyik kulcsemberünk aláírjon, lezáruljon ügy és esetleg a formája is javuljon, ám legyen, tragédia nem fog történni. A világ vicce lenne, ha az egyik legnagyobb klasszist ilyen módon kótyavetyélnénk el, úgyhogy nincsen semmi értelme kötni az ebet a karóhoz. Annyit már letett itt az asztalra, hogy a pénzügyeken túl figyelembe vegyék az ilyesfajta igényeit, meg szerintem teljesen egyértelmű, hogy a Barcának is érdeke egy jobb kedvű Iniesta.