Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Feltehetőleg edzőmez, azoknak van "béna válla" már évek ótapalesz77 írta:Kapusmez esetleg? Szerintem az, de nem tuti.. Az idegenbeli is tetszik, a hazai is. Remélem piros gatyával lesz, azokat valamiért jobban csípem - a többséggel ellentétben.salas9 írta:Pont most néztem őket én is. Első kettővel nem is lenne nagyon problémám, de ez a harmadik... EZ MI EZ![]()
Kapusmez esetleg? Szerintem az, de nem tuti.. Az idegenbeli is tetszik, a hazai is. Remélem piros gatyával lesz, azokat valamiért jobban csípem - a többséggel ellentétben.salas9 írta:Pont most néztem őket én is. Első kettővel nem is lenne nagyon problémám, de ez a harmadik... EZ MI EZ![]()
Azért nem egészen..Mert ugye úgy volt csomagolva a sztori,hogy szintén nonprofit szervezet,aki már annyi jót tett a világon,és a nehéz gazdasági helyzet(épp csak az "elmúltnyolcév" hiányzott). Így aztán a kis noname unicef került a mez hátára,előre meg jöhet a bakkecske. Valószínűleg ha ez a disznóság rögtön az elején kiderül más lett volna a szavazás.Capon írta: Én úgy vagyok vele, hogy na bumm más logo lesz a mezen.
Azt pontosan nem értem mire gondolsz, hogy szépen lenyomták a torkunkon. A mezszponzorációról anno szavazáson döntöttek sociok és mellette voksoltak.
Én úgy vagyok vele, hogy na bumm más logo lesz a mezen.Barcelonakappa írta:Azt gondoltam, még három évet ki kell bírni, hogy a katari "nonprofit" bagázs emblémája lekerüljön a mezről, erre jön a Qatar Airways a hülye jószágával. Szerintem ez nagyon ciki, valamint a legnagyobb baj az, hogy ezt valószínűleg az okosok is tudták, már az aláírás pillanatában. Mondhatom, szépen lenyomták a mélyen tisztelt publikum torkán ezt az egészet. A 'több, mint egy klub' ars poetica nem ártana, ha a mezszponzor eldöntésében is szerepet kapna.
Szerint jó a mezszponzor.Nem kis lét kapunk érte.Barcelonakappa írta:Azt gondoltam, még három évet ki kell bírni, hogy a katari "nonprofit" bagázs emblémája lekerüljön a mezről, erre jön a Qatar Airways a hülye jószágával. Szerintem ez nagyon ciki, valamint a legnagyobb baj az, hogy ezt valószínűleg az okosok is tudták, már az aláírás pillanatában. Mondhatom, szépen lenyomták a mélyen tisztelt publikum torkán ezt az egészet. A 'több, mint egy klub' ars poetica nem ártana, ha a mezszponzor eldöntésében is szerepet kapna.
több újság is lehozta...majd kiderül milyen lesz valójában, kicsit juventusos ezzel a szponzor körüli kerettel nekem.S.Agüero írta:Itt egy újabb kreálmány jövőre:
Szerintem kacsa, nem úgy volt, hogy hagyományos lesz jövőre?
Valószínűleg az, de jobb is, mert igen nagy hulladék.S.Agüero írta:Szerintem kacsa, nem úgy volt, hogy hagyományos lesz jövőre?
Még jó, hogy kacsa, ha ilyen oldalon van fent:S.Agüero írta:Itt egy újabb kreálmány jövőre: Link.
Szerintem kacsa, nem úgy volt, hogy hagyományos lesz jövőre?
Láttam olyat is,amin sötétkék volt a számozás (meg gondolom akkor a felirat is).Na,az belerondított rendesenmessideco írta: Elég tetszetős lenne, bár a Q.F. felirat lehetne fekete pl.