Switch to full style
Emlékszel még a nagy sztárokra? Kik lesznek a jövő sztárjai? Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Itt kifejtheted!
Hozzászólás küldése

Re: Fc Barcelona - A Hátország

2017.11.23. 19:11:13

visca el barca írta:A Barcelona teljes orvosi stábja felajánlotta segítségét a nemrégiben prosztata rákkal diagnosztizált Eduardo Berizzonak

=D> =D> =D>

Végre valami pozitívum a vezetőség részéről (ha az ő ötletük volt azért, ha másét fogadták el, azért :) )

Re: Fc Barcelona - A Hátország

2017.11.23. 18:20:12

A Barcelona teljes orvosi stábja felajánlotta segítségét a nemrégiben prosztata rákkal diagnosztizált Eduardo Berizzonak

=D> =D> =D>

Re: Fc Barcelona - A Hátország

2017.11.02. 12:36:38

Mondjuk lassan úgy is néz ki a mezünk, mint egy kosárcsapaté. :mrgreen:

Re: Fc Barcelona - A Hátország

2017.11.02. 12:04:20

A Bekoval ha minden igaz +4 évre kötünk szerződést, 80 milliót fizetnek ez időre. Azért fizetnek majd kétszer annyit, mert a Masia is be lesz vonva az új szerződésbe, nem tudom pontosan hogyan, de gondolom a kicsik mezein ők lesznek a fő szponzorok.

Nem rossz amúgy a mezpénzünk, a Rakutentől minimum 55 millió, 20 a BEKOtól, 5 az Inteltől emlékeim szerint, mellé még a Nike is 155 ha jól emlékszem. Messi hosszabbításait pont tudjuk majd fizetni.. :mrgreen:

Re: Fc Barcelona - A Hátország

2017.10.12. 19:51:44

Szerintem ezt százalékosan határozzák meg. A ktgvetés azt hiszem, vagy úgy tudom 70%-át fordíthatjuk bérre nax. Nos, ha a bevételek nőnek, akkor elvileg a fizuk is nőhetnek a nélkül, hogy ez gondot okozna. Ezt a 70%-os határt Barto nyilatkozta le, nem is akarják túllépni, ami helyes döntés. Talán éppen itt olvastam, hogy jövő nyárra 150 millát szeretnénk elkölteni igazolás(ok)ra, ami Cout árát(eddigit) ismerve igen csak vékonynak tűnik.

Re: Fc Barcelona - A Hátország

2017.10.12. 09:28:10

vinszentvega írta:Te hát ha jól látom, akkor nálunk a bevételek emelkedése sem tudja kompenzálni a kiadásokat?
Mondjuk ez még az Új Nike és a Rakuten+ Konami szerződés előtti nem?
Jól lenne tudni, hogy ez most hogyan festene...

Szerintem az első része nem feltétlen igaz, mert lehet, hogy volt mit tudom én 100 milliós bevétel, és 10 milliós kiadás. Most lett 16 milliós kiadás, és 130 milliós bevétel, ezt a részt ugye nem tudjuk, hogy melyik mekkora volt az alap mindegyiknél, százalékos arány meg emiatt csalóka tud lenni - bár nyilván az én példám nagyon kisarkított, és közelebb van a két szám egymáshoz. Meg még ott van amit írsz te is, hogy az új szerződésekkel vajon hogy nézne ki, sanszos, hogy elég máshogy.

Ha meg már anyagiak, a 16/17-es és a 17/18-as büdzsé. Figyelembe kell azért venni, hogy ebbe Neymar is benne van már, azért is ilyen brutál magas a bevétel, de az nélkül is elég szép summa lenne.

Re: Fc Barcelona - A Hátország

2017.10.11. 15:53:28

Szerződések, drága igazolások és hiába az infláció, ez így nem okés.

Re: Fc Barcelona - A Hátország

2017.10.11. 15:25:51

palesz77 írta:Nem tudtam hova tegyem, itt talán jó helyen van. Egy kép arról, hogy 2011/12 és 2015/16 között mennyit nőttek a klubok bevételei, és mennyit a fizetések.


Te hát ha jól látom, akkor nálunk a bevételek emelkedése sem tudja kompenzálni a kiadásokat?
Mondjuk ez még az Új Nike és a Rakuten+ Konami szerződés előtti nem?
Jól lenne tudni, hogy ez most hogyan festene...
De gondolom a PSG magasan az első helyen van :D

Re: Fc Barcelona - A Hátország

2017.10.11. 12:11:59

Nem tudtam hova tegyem, itt talán jó helyen van. Egy kép arról, hogy 2011/12 és 2015/16 között mennyit nőttek a klubok bevételei, és mennyit a fizetések.

Re: Fc Barcelona - A Hátország

2017.09.17. 17:16:00

Dübörög a liberális demokráciának hazudott újfasizmus: https://alfahir.hu/2017/09/17/katalonia_spanyolorszag_fuggetlenseg_nepszavazas

Re: Fc Barcelona - A Hátország

2017.09.17. 14:22:34

Tudja valaki, hogy a klub biztosítja-e saját magát a játékosaik súlyos sérülése esetére? Jelent ez valami anyagi kárpótlást a csapatnak?

Re: Fc Barcelona - A Hátország

2017.07.13. 08:40:25

palesz77 írta:Én se ismerem Benedito munkásságát, de az indítványt magát támogatom. Sokan szeretik Bartoékat tudom, de én személy szerint nem tartozom azok közé. Annyi ügye van a palinak, hogy az valami félelmetes, én várom a napot, hogy elmenjenek innen. És még mielőtt valaki jönne, Laportát se várom speciel én tárt karokkal vissza, a fizetések nála kezdtek el pl elszabadulni, szép volt, jó volt, de én nem erőltetném újra a dolgokat. Egy új, frissebb arcot szeretnék a klub élére, úgyhogy én reménykedek, hogy sikeres lesz ez az indítvány.

Ez nem szeretet vagy nem szeretet kérdése. Bob írta le, hogy mi a lényeg, a többi csak hatalmi harc, semmi más. Ahhoz, hogy építkezzél stabil alapok kellenek, ezt megteremtette Barto. Nekem is unszinpatikus a hapsi, de nem szabad, hogy ez határozza meg a véleményünket valakiről. Minden estre én hagynám a helyén. Egyébként lehet, hogy rosszul fog elsülni Benedito akciója, mert ha itt győz Barto, akkor tnyleg nehéz lesz kipaterolni később is. Kétélü fegyver ez.

Re: Fc Barcelona - A Hátország

2017.07.12. 16:46:03

FÉlreértés ne essék, én sem Bartoékat védem, cska ez a nyilatkozat kicsit "tipikus ellenzék": SEmmi sem jó, még az Espai projekt sem, de, hogy mi legyen, azt nem mondja, cska, hogy mindne rossz és mindenki bűnös :mrgreen:

Re: Fc Barcelona - A Hátország

2017.07.12. 15:01:36

Én a fizetések miatt szintén elővenném a vezetést, de maga a profil, amit felépítettek egy sikeres profil és gazdaságilag erősödünk a számok szerint. Lehet jobbról-balról figyelni nyilván, de csak jobban jelen vagyunk az amerikai piacon, erősödtünk Ázsiában, nőtt a bevétel. Vezetőség részéről ezeket tartom a legfontosabbnak.

Re: Fc Barcelona - A Hátország

2017.07.12. 14:57:54

én igazából arra lennék kíváncsi, hogy a socióknak mi a véleménye bartoról, ők is ennyire sötétnek látják-e a jövőt, mint itt a fórum 103%-a.

beneditot én sem ismerem, de ha egy elnökválasztáson elindulnék, és kapnék 5%-ot, utána inkább csendben maradnék.

Re: Fc Barcelona - A Hátország

2017.07.12. 13:41:01

Én se ismerem Benedito munkásságát, de az indítványt magát támogatom. Sokan szeretik Bartoékat tudom, de én személy szerint nem tartozom azok közé. Annyi ügye van a palinak, hogy az valami félelmetes, én várom a napot, hogy elmenjenek innen. És még mielőtt valaki jönne, Laportát se várom speciel én tárt karokkal vissza, a fizetések nála kezdtek el pl elszabadulni, szép volt, jó volt, de én nem erőltetném újra a dolgokat. Egy új, frissebb arcot szeretnék a klub élére, úgyhogy én reménykedek, hogy sikeres lesz ez az indítvány.

Re: Fc Barcelona - A Hátország

2017.07.12. 12:49:34

Így a 10. fórumozó évem után egy komolyabb hangvétel. Beneditoról és a bizalmatlansági indítványról mi a véleményetek?

Nekem személy szerint nem szimpatikus, bár nem láttam bele a munkásságába, de ez a vagdalkozás és félmondatok, amik most a cikkben elhangzottak, nem szimpatikus.

Re: Fc Barcelona - A Hátország

2017.07.03. 15:28:51

Nero. írta:Egyre komolyabb pácban van a mostani társaság ahogy olvasom. Valverde kezében az életük, mert ha nem jönnek sürgősen eredmények akkor nagyon gyorsan fellázadnak a culék, pláne kint és akkor nincs maradásuk.


Az idei helyzetet súlyosbítja, hogy Robert az átigazolásokról ugyan neveket nem mondott, de olyan kijelentéseket tett, amelyek könnyen szembesíthetőek a majdani tényleges fejleményekkel. És addig Valverdenek még nem is lesz bizonyítási lehetősége.

Re: Fc Barcelona - A Hátország

2017.07.03. 13:56:13

Egyre komolyabb pácban van a mostani társaság ahogy olvasom. Valverde kezében az életük, mert ha nem jönnek sürgősen eredmények akkor nagyon gyorsan fellázadnak a culék, pláne kint és akkor nincs maradásuk.

Re: Fc Barcelona - A Hátország

2017.05.08. 14:10:12

Samper írta:
palesz77 írta:Tudom, azért írtam is az elején, hogy az a AS volt a forrás, ami köztudottan Madrid szimpatizáns lap. Mintha egy Daily Mail pletykán kelne ki magából az ember, kb annyi értelme van. De minden ilyen pletykát nem fog cáfolni a klub hivatalos közleménnyel, az egész napjuk ebből állna csak kb. Ettől szerintem nem lesz rossz a klub kommunikációja, csak meg kell válogatni, hogy melyik újságot veszi komolyan az ember egyes híreknél, meg melyiket nem. Ennek a klubhoz semmi köze viszont.


Szerintem a jó kommunikáció az, amely a szurkolókat megfelelő időben jól orientálja. Vagyis nem a "titkokat" kell kifecsegni vagy a félkész dolgokat idő előtt közhírré tenni, pláne nem a kacsákat cáfolni - hanem eligazítani. Pl. abban, hogy edzőkérdésben görcsösen "háztáji" migoldásban gondolkoznak, vagy nyitottak sikeres edzők irányában is, vagy hogy minimális játékosmozgásban gondolkodnak-e, mérsékeltben, vagy jelentősben. Ugyanígy a La Masiaval kapcsolatban is lehet úgy tájékoztatni, hogy az érdemi legyen, nem fecsegő.


Ezt áthozom ide, mert a Messi topikban már nagyon off lenne.

Samper szerintem a jelenlegi vezetőség ezt pont jól csinálja. Köztudott, ha az ilyen mikroszintű tervekről információt adna a klub, akkor minden versenytárs is tudná, amit a saját céljaira fel is használna. Az újdonsült edzőknek sem feltétlenül tetszhetne, hogy akkor most hány vetélytársam is van, mennyire engem akar a klub, és nem csak egy csali vagyok másnak. Szóval, szerintem az, hogy szépen csendesen ("fű alatt") megoldják a fontos döntéseket, és nem kommunikálják csak amikor már minden biztos, az inkább pozitív visszacsatolás a szurkolóknak, mintsem negatív. Nekem ez azt sugallja, hogy a vezetőség tudja, mit szeretne és nem ad ki plusz információkat arról, ami már veszélyeztethetné a céljait.

Re: Fc Barcelona - A Hátország

2017.03.20. 22:23:30

Azt nem mondanám, hogy nincs nagy gáz, mert Messi szerződése körül igenis vannak bonyodalmak és az FFP miatt bizony olyan "álmodozások", amiket itt olvasni, hogy majd Verratti+Thiago vagy egyéb dolgok eléggé elképzelhetetlenek.

Re: Fc Barcelona - A Hátország

2017.03.20. 22:03:38

Kicsit csalóka is, mert szerintem a két legfontosabb adat, hogy hány %-a a bevételnek és hány %-kal nőtt. Az előbbiben nem állunk rosszabbul, mint a többiek (csak néhányuknál), az utóbbi viszont tényleg problémás, de fékezhető. Az utóbbi időben kissé megtört a szigorú fizetési hierarchia a csapatnál, meg ugye ne felejtsük el, hogy nem Pedro-Alexis duóval rohamozunk, hanem Suárezzel és Neymarral, akik nagyon megnyomták a fizetési kiadásokat. Meg ugye Messié is totál elszabadult... De még (!) nincs nagy gáz, később lehet, ha a tendencia folytatódik.

Re: Fc Barcelona - A Hátország

2017.03.20. 21:04:47

Nero. írta:http://m.imgur.com/as00aIM?r

Ez tarthatatlan lesz szerintem :?Hát majd kiderül.
Egyenlőre most fog megnövekedni a duplájára a mezszponzorral való egyezség a Rakuten személyében, és a Nike is az évi 35-40 millió helyett ad majd 2018-tól(?) évi 100-120 milliót, azért ezek elég nagy összegek.


Az a szomorú hogy effelé halad a foci...Iniestának is most kínáltak noname Kínai csapatok évi 30-40 millio euros fizut azért hogy elhokizzon ott, ilyen Oscar-félék meg annyit kapnak ott mint Ronaldo-Messi itt..
De talán meg lesz teremtve az egyensúly, és emiatt egyre nagyobbak is lesznek a bevételek a különböző szponzoroktól.( Csak pls, ne legyenek már ilyen Allah Akhbar, meg egyéb nevű stadionok Európában..)

Re: Fc Barcelona - A Hátország

2017.03.20. 20:32:58

Lassan, de csökkenni fog. Mondjuk 5éven belül. Amíg nem jön még egy ilyen mindent megnyerő brigád, indokolatlan lesz a csillagászati fizu is.

Öt évmúlva pedig nem lesz itt Ini, Piqué és talán Sergio és Messi sem.

Re: Fc Barcelona - A Hátország

2017.03.20. 19:45:02

http://m.imgur.com/as00aIM?r

Ez tarthatatlan lesz szerintem :?
Hozzászólás küldése