Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Rossz formátumban mentetted el, ki lehet választani, én a PNG-t ajánlom.Diego10 írta:Egyszerűen nem boldogulok ezzel a photosoppal.Megcsináltam a képet de nem tudja csak Photoshopban megnyitni.Majd paintben csinálok egyet.Kamaj a tied szerintem jó lett.A terveim megvannal milyen is legyen a címer.Majd este nekiülök és megcsinálom.
Nem feltétlen, ez egy lehetőség.CFirpo3 írta:Én csináltam címert, csak sajna azért fizetni kell, hogy föltegyem.
Amúgy kell a kupára címer?
Azt mondom, legyenek a képek 300*300-as méretűek (én is átméretezem), majd ha készen vannak töltsétek fel őket a kepfeltioltes.hu-ra, s küldjétek el.Diego10 írta:kamaj írta: Am ahhoz én is az vagyok. Te mekkora képet csináltál? Nem pixelbe csak úgy általába: nagyot vagy kicsit?
Közepeset.
kamaj írta:Am ahhoz én is az vagyokDiego10 írta: Ugye nem kell akkor semmi weblapszerkesztés meg ilyenek mert ahhoz nagyon béna vagyok.. Te mekkora képet csináltál? Nem pixelbe csak úgy általába: nagyot vagy kicsit?
Am ahhoz én is az vagyokDiego10 írta: Ugye nem kell akkor semmi weblapszerkesztés meg ilyenek mert ahhoz nagyon béna vagyok.
Elkészült a kupa oldala, leírtam a szabályokat, s a jelentkezés módját. Az előző HSZ-emben találod meg a linket, ott mindent megtalálsz.CFirpo3 írta:Helllo!
Itt vagyok. Lemaradtam valamiről?
Egyrészt nincs mit.Diego10 írta:Kösz a linket torrestoni!
De van photoshopom csak majd meg kell keresni és feltelepíteni hogy ne keljen töltögetni.
Ugye nem kell akkor semmi weblapszerkesztés meg ilyenek mert ahhoz nagyon béna vagyok.
Végül is én kezdeményeztem, nézd meg az alábbi oldalt:dekor írta:Ki csinálja a gamper kupát? mert én is szívesen csatlakoznék... a csapatom: CRFC Farkasok
Megpróbálom másik gépemen.torrestoni írta:Ebben az esetben várj egy kicsit, próbáld meg később, ha lehet ragaszkodjunk a szabályokhoz, ha később sem sikerül, írj PÜ-t.
Ebben az esetben várj egy kicsit, próbáld meg később, ha lehet ragaszkodjunk a szabályokhoz, ha később sem sikerül, írj PÜ-t.MessiFan írta:nem küldte el az email![]()
![]()
pedig harmadjra próbálkoztam
Nem lenne jó 1 egyszerű PÜ?
kamaj írta:Sehogyse állok vele. Akarok kezdeni vele vlmit de nem hiszem hogy vlmi extraklasszis lesz
. Te mivel csinálod?