Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mi ez a hatrick?tomcsikaka írta:A hattrickban nyugottan megbízhatsz mert énis 2-3 éve játszok vele és nagyon megbízható még egyszersem vert át engem se a havrokat se!!!
A Hattrick-krediteket olyan SMS-ek fogadására használhatod fel, amelyek különböző fontos HT-s események követésére szolgálnak.CFirpo3 írta:Lenne egy kérdésem:
A 17.-es kihívás az h:"Vásárolj" krediteket a boltban (ingyenes)
Ez tényleg ingyenes és hogy működik, hogy lehet venni ilyet, mert nem nagyon tudom, hogy megbízhatok-e ebben.
Akkor én nem is mondanám hánynak gondoltalak titeket. egyébként mingyárt megnézem a Ht.mDiego10 írta:Egyébként én téged 16-17 évesnek gondoltalak.
2 évvel fiatalabb vagyok viszont tesóm meg egy nappal előbb született mint én.Ő 30.án lesz 19.kamaj írta:Úgy legyen!!!!Diego10 írta:Ja ezt elfelejtettem megemlíteni hogy a Barca első bajnokián leszek 16.
Remélem megajándékoznak egy győzelemmel.
Megmertem volna esküdni, hogy 18 vagy.
Még jó hogy nem tettem.
Úgy legyen!!!!Diego10 írta:Ja ezt elfelejtettem megemlíteni hogy a Barca első bajnokián leszek 16.
Remélem megajándékoznak egy győzelemmel.
Igen ki fogja ott írni, hogy vettél egy játékost X összegért és kifizetted az első heti bérét is.fUtBoLiStA írta:Egy kérdés!
Ha leigazolok egy játékost, akkor az megjelenik a Klub menüben a legutóbbi eseményeknél?
CFirpo3 írta:A fórumoknál ez általában így van... én pont kettejük között vagyokDiego10 írta:Én mindkettőtöket kb. velem egyidősnek gondoltam.októberben leszek 15.
Asszem ottvan hogy Eredmények. és kiirja hogy Leigazoltál 1 játékost.fUtBoLiStA írta:Egy kérdés!
Ha leigazolok egy játékost, akkor az megjelenik a Klub menüben a legutóbbi eseményeknél?
Na mik derülnek kiDiego10 írta: Én mindkettőtöket kb. velem egyidősnek gondoltam.
Akkor én vagyok itt a legfiatalabb? most vagyok 12Diego10 írta:Hozzád képest még fiatal vagyok.16 leszek.![]()
Nem tudom ismered e de én Komádiba.Egy kis város kb.80 km-re Debrecentől.Hozzád képest még fiatal vagyok.16 leszek.kamaj írta:Nem ismerjük egymást, legalábbis én még nemtudok rólaDiego10 írta:MessiFan írta:Sajna nekem 1101 e-mailom van és nemtom mikor kitöl kapok
Egyébként ti ismeritek egymást kamajjal??![]()
Csak azért kérdezem mert látom mindketten debreceniek vagytok..
Am te merre laksz Diego10?
Hát én gettózokkamaj írta: Am ezelőtt a Mechwart Andrásba jártam előtte meg a Benedek Elekbe.
Te?
Ha rám gondolsz akkor én már egyetemre fogok menni, mivel "öreg vén róka" vagyok (20 kemény évMessiFan írta:Jéé tényleg. melyik suliba jársz?