Én olyankor hagyni szoktam, elején vagyok még nagyon, még nemkell annyit "pötyögtetnem"CFirpo3 írta:Nektek is csinál a HT, hogy néha nem tölti be az oldalt és néha nagyon lelassul? Ez kicsit idegesítő tud lenni a licitálásnál...
hiába,rengetegen játszanak vele.Xzibit25 írta:
Nekem is csinál néha ilyet,pl most:vagy nem tölti be vagy azt írja ki h the server is too busy.De ez tényleg *urva idegesítő tud lenni.
Nekem is csinál néha ilyet,pl most:vagy nem tölti be vagy azt írja ki h the server is too busy.De ez tényleg *urva idegesítő tud lenni.CFirpo3 írta:Nektek is csinál a HT, hogy néha nem tölti be az oldalt és néha nagyon lelassul? Ez kicsit idegesítő tud lenni a licitálásnál...
Genet egy vk kp Boekdrukker pedig egy jó kapuselbandi írta:hát persze én csak ma regisztráltam de azért elfogadnám:
David Genet,Peter Boekdrukker
hát persze én csak ma regisztráltam de azért elfogadnám:bowlinggolyo írta:kik lennének azok?elbandi írta:néztem a csapatodat és azért van 1-2 játékos akit elfogadnék![]()
kik lennének azok?elbandi írta:néztem a csapatodat és azért van 1-2 játékos akit elfogadnék![]()
van de ha nem gond 19 éves és 4 naposCFirpo3 írta:Azért ne sz*rozd le a játékosaimat![]()
Egy heted osztályú, kezdő csapatnak jó. De igazából azért adom el, mert kevés csillagokat kapott és ez aggasztott. Inkább veszek helyette egy idősebb megfelelő formájú jó játékszervezésű középpályást...
<--valakinek van esetleg egy ilyen játékosa?
néztem a csapatodat és azért van 1-2 játékos akit elfogadnékbowlinggolyo írta:Ha vkit érdekel van egy 33 éves világklasszis magyar kpm, aki edzőnek sem lenne utolsó.Ha kell vkinek 170 000 eFT az ára és kiteszem licitre
Nándor Jenei (20038274)
33 éves és 65 napos, jó forma, egészséges
Öntörvényű ember, aki kiegyensúlyozott és egyenes.
Tapasztalata kiemelkedő, és gyenge vezetői képessége van.
Specialitása: Kiszámíthatatlan
Következő születésnap: 2008-11-09
Ország: Magyarország Magyarország
TSI: 7 410
Fizetés: 1 581 eFt/hét
Tulajdonos: Bowlinggolyo Fc
Sérülések: Egészséges
Erőnlét: megfelelő Védés: katasztrofális
Játékszervezés: világklasszis Átadás: gyenge
Szélsőjáték: pocsék Védekezés: gyenge
Gólszerzés: pocsék Pontrúgás: középszerű
Gólok száma: 47
Mesterhármasok száma: 2
Szezonban lőtt bajnoki gólok: 3
Szezonban lőtt kupagólok: 0
hát,nem olcsó.És a másik kettő?CFirpo3 írta:Nincs annyi pénzem...socio66 írta:Van kint egy csatárom Gabriel Garcia
Van kint egy csatárom Gabriel GarciaCFirpo3 írta:van most egy középső védőre, egy középpályásra és egy csatárra.
De. Szükségem van most egy középső védőre, egy középpályásra és egy csatárra.socio66 írta:Egy 1gól/meccs statisztikájú csatár nem érdekelne?CFirpo3 írta: találtam egy nagyon jó játékost a piacon, ráadásul olcsón...
Egy 1gól/meccs statisztikájú csatár nem érdekelne?CFirpo3 írta: találtam egy nagyon jó játékost a piacon, ráadásul olcsón...
Érdekelne, bár most találtam egy nagyon jó játékost a piacon, ráadásul olcsón...socio66 írta:Csak megfelelő játékszervezésű. Ha érdekel.CFirpo3 írta:
Csak megfelelő játékszervezésű. Ha érdekel.CFirpo3 írta:
Azért ne sz*rozd le a játékosaimatbowlinggolyo írta:Szerintem ez nem a legjobb (sz*r).Inkább 17 éves jót vegyél ráadásul ne csapnivaló formávalDanka00792 írta:Bartłomiej Wiernicki kegyetlen jó játékos, nem is értem hogy miért akarod eladni, no mind1. Én licitáltam rá, remélem hozzámkerül.