Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha rámész az ifiakadémia menüpontra akkor ott lesz egy ojan fül h edzés. Ott fogja írni h kit kb mijen szintűnek lát. És ha rákattintazs arra h erről a meccsről akkor már látni fogod h ez az az edzés-e vagy az még csak az előző.CFirpo3 írta:honnan tudom, hogy mikor van edzés?
honnan tudom, hogy mikor van edzés?bowlinggolyo írta:Ez teljesen független az a lényeg h az első edzés előtt semmiképpen ne mert akkor bukod az edzésed ha az nap vagy éppen a meccs utáni napon és nem kaptak edzést szal ha lehet akkor tarts 2-3 nap szünetet akkor biztosan megkapják az edzést.CFirpo3 írta:Hány nap pihenés kell kb. az ifiknek. Mennyi időt hagyjak két meccs között?
Ez teljesen független az a lényeg h az első edzés előtt semmiképpen ne mert akkor bukod az edzésed ha az nap vagy éppen a meccs utáni napon és nem kaptak edzést szal ha lehet akkor tarts 2-3 nap szünetet akkor biztosan megkapják az edzést.CFirpo3 írta:Hány nap pihenés kell kb. az ifiknek. Mennyi időt hagyjak két meccs között?
Hány nap pihenés kell kb. az ifiknek. Mennyi időt hagyjak két meccs között?bowlinggolyo írta:Ha valakinek vmijen gondja akad a hattrickben szívesen segítek már 5. teljes szezonom volt az idei, szóval tudok segíteni.
És milyen csapatra számíthatok? Van esély rá hogy egy hasonló erősségű csapattal játszok?bowlinggolyo írta:
Majd jövőhét péntek este 11 környékén.
Majd jövőhét péntek este 11 környékén.socio66 írta:A Magyar Kupa első forduló béli párosítását mikor tudjuk meg?
Aha,hát igen.CFirpo3 írta:
Nálad pl. már megvan néhány játékos posztja szerintem:Márkus, Birkás, Petrisor, Káldi
a többit kéne variálni...
A Magyar Kupa első forduló béli párosítását mikor tudjuk meg?bowlinggolyo írta:Ha valakinek vmijen gondja akad a hattrickben szívesen segítek már 5. teljes szezonom volt az idei, szóval tudok segíteni.
Szerintem érdemes lenne az ifivel is foglalkozni. Én megnéztem, hogy melyik poszton ki a legjobb és azokat raktam be. Már csak 3 poszt hiányzik (azokon kevés csillagot kaptak a játékosok) és nagyon jó lesz a csapat.socio66 írta: Hát kicsit szorosabb meccsre számítottam,mit mondjak..![]()
![]()
De mivel nem nagyon foglalkozok az ifimmel és pénzt sem nagyon áldozok rájuk,nem igazán foglalkoztat a dolog.Neked viszont nagyon jó ificsapatod van, gratulálok hozzá. Láttam hogy a csapatodból rengetegen kaptak sok csillagot. Nekem talán két három ígéretes játékosom van,majd meglátjuk mi lesz belőlük.
Még egyszer grat,már félek a kövi meccsünktől..
Hát kicsit szorosabb meccsre számítottam,mit mondjak..CFirpo3 írta:Na! hazaértem. Mit szólsz socio a meccshez? (ifi)ez nekem még csak találgatás volt, de már elég sok játékosnak megtaláltam a legjobb posztját.
ja és nincs mit errant. jó edző meccs volt :)mindkét új igazolásom gólt rúgott...
Már megszoktam, minden meccsen meghal valakiXzibit25 írta:köszi a meccset valdes, az rugott mesterhármast aki eddig nem is játszott xD, mostantól fog.Amúgy bocsi a sérülésért!!!!!!!!!!!!!!
Most erre mit mondjak?Diego10 írta:socio66!
Nem kötekedésből írom de jó drágán fog elkelni a játékosod.Szerintem nem ér annyit.Nála jobb és fiatalabb csatárt vettem 17 rugóért nemrég.