Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A Diablotorrent és az EVO is remek torrentes oldal, mindkettőn regisztrálva vagyok a diablon tupac921 a nevem, az EVO-n Xavi6.socio66 írta: Vannak még regisztrálós oldalak az ncore-on kívül,ahova meghívó sem kell.
http://evolution.fx.cx
www.bithorlo.hu
www.diablotorrent.hu
én ezeken vagyok fent,és valamelyiken mindig megtalálom,ami kell.![]()
Remélem tudtam segíteni.
U Torrent 1.8norbert55 írta:Még1 kérdés:Ti milyen progival töltitek a torrenteket?
utorrent. Az általában elég gyors. legalábbis nekemnorbert55 írta:Még1 kérdés:Ti milyen progival töltitek a torrenteket?
uTorrent.Szerintem a legjobb, legmegbízhatóbb torrent letöltő program.norbert55 írta:Még1 kérdés:Ti milyen progival töltitek a torrenteket?
socio66 írta:Vannak még regisztrálós oldalak az ncore-on kívül,ahova meghívó sem kell.norbert55 írta:Megnéztem az ncore meghívós.Vki direktlinket nemtudna adni?
http://evolution.fx.cx
www.bithorlo.hu
www.diablotorrent.hu
én ezeken vagyok fent,és valamelyiken mindig megtalálom,ami kell.![]()
Remélem tudtam segíteni.
Vannak még regisztrálós oldalak az ncore-on kívül,ahova meghívó sem kell.norbert55 írta:Megnéztem az ncore meghívós.Vki direktlinket nemtudna adni?
Az nem meghívós oldal?Nóbi írta:ncore-on pl már néhány napja fent van, sokan seedeleik, hamar lejönnorbert55 írta:PLS vki küldjön linket a Fifa managerről!Naon lassú letöltést találtam!Akinek gyorsan jött az linkeljen PLS!Data.hu-s lenne a legjobb!
Mi a pontos weboldal?Nóbi írta:ncore-on pl már néhány napja fent van, sokan seedeleik, hamar lejönnorbert55 írta:PLS vki küldjön linket a Fifa managerről!Naon lassú letöltést találtam!Akinek gyorsan jött az linkeljen PLS!Data.hu-s lenne a legjobb!
ncore-on pl már néhány napja fent van, sokan seedeleik, hamar lejönnorbert55 írta:PLS vki küldjön linket a Fifa managerről!Naon lassú letöltést találtam!Akinek gyorsan jött az linkeljen PLS!Data.hu-s lenne a legjobb!
Ez furanorbert55 írta:PLS vki küldjön linket a Fifa managerről!Naon lassú letöltést találtam!Akinek gyorsan jött az linkeljen PLS!Data.hu-s lenne a legjobb!
Dejó. Ez is fog menni a gépemen. Már alig váromkennyke írta:2 hetes csuszas a GTA IV megjelenesevel!illetve az ajanlott es minimalis gepigeny.
Köszisocio66 írta:Igen.Nóbi írta:
Ez a Moto GP 2008, ugye?
Mert mindenhol azt nyomják, 2009-et nem találtam sehol. Ez azért megtévesztő, mert ugye mindenből már a 2009 jön ki...
Ez tényleg fura egyébként hogy nem a motoros idény elején jön ki az aktuális játék,hanem a szezon végén..
De egyébként a játék nagyon jó,és élvezhető.
Nagyszerű,akkor letöltöm.szajko írta: Igen.Van benne 3D-s meccs nézés.Jól eltalált gamma nekem nagyon tetszik.
Igen.Van benne 3D-s meccs nézés.Jól eltalált gamma nekem nagyon tetszik.socio66 írta: Van benne 3D meccs nézés,vagy sima gombfoci stílusos?