Nem lehet h már létezik ilyen csapatnév vagy felhasználó név és azért nem engedi? Más hiba lehetőséget nem látok.kleno04 írta:valaki el tudná mondani nekem hogy ebben a reggelésben mi nem jó:
Felhasználónév: kleno04
Csapat: FC Cataluna
Cím: 7821 Kisharsány
mert kaptam egy levelet hogy hiányos a reggelésem tudna nekem valaki segíteni
Te megkapod az edzést az ellenfeled nem.Igen nőhet de nem éri meg mert nem fejlődnek a játékosaid inkább PIC(laza)-kelj úgy növeld a csapatszellemed.fUtBoLiStA írta:Ma lett volna bajnokim, de az ellenfelem 5 ember állt ki!![]()
Így játék nélkül 5-0val enyém lett a meccs! Ez a csapat tavaly még 6od osztályba volt. Először örültem neki, hogy ilyen simán "hoztam" a meccset, de ennek van valami negatív következménye számomra? Tehát így most a játékosaim edzés nélkül maradnak?
A szezon legfontosabb mérkőzését állítottam be, de ugye nem is játszottam le a meccset, most akkor lesz valami hátrányom a következő meccsemen a felfogás miatt?
Egy kicsit más: a csapatszellemet, hogy lehet növelni? Az edzésintenzitása most 90%. Ha ezt csökkentem valamennyivel, akkor növekedhet a csapatszellem?
kudu írta:GratulálokDiego10 írta:78.perc
Lelkesedés-Czere FC 1-5![]()
1 - 0 Erik Jován (15)
1 - 1 Loewie Leenaerts (31)
1 - 2 Xacinto Carballeira (62)
1 - 3 Alexandre Florença (67)
1 - 4 Duilio Nivellini (69)
1 - 5 Duilio Nivellini (75)![]()
![]()
A kiállítás megpecsételte a sorsomat
oké köszimatyi02 írta:kleno04 írta:na hello mindenki![]()
most regeltem én is erre a Hattrick.org-re remélem majd tudtok segíteni nekem mivel én kezdő vok itt és látom elég sokat beszéltek egymással meg mindenremélem kapok én egy kis segítséget hogy jól el tudjam kezdeni ez a játékot és én is úgy élvezzem mint ti
![]()
egyébként kb mennyi idő mire megkapom a csapatomat
Sztem holnapra már meglesz
kleno04 írta:na hello mindenki![]()
most regeltem én is erre a Hattrick.org-re remélem majd tudtok segíteni nekem mivel én kezdő vok itt és látom elég sokat beszéltek egymással meg mindenremélem kapok én egy kis segítséget hogy jól el tudjam kezdeni ez a játékot és én is úgy élvezzem mint ti
![]()
egyébként kb mennyi idő mire megkapom a csapatomat
GratulálokDiego10 írta:78.perc
Lelkesedés-Czere FC 1-5![]()
1 - 0 Erik Jován (15)
1 - 1 Loewie Leenaerts (31)
1 - 2 Xacinto Carballeira (62)
1 - 3 Alexandre Florença (67)
1 - 4 Duilio Nivellini (69)
1 - 5 Duilio Nivellini (75)
Ma én szereztem meg a vezetést a bajnokin, utána az ellenfél kiegyenlített ,azután elmentem 3-1-re és még szépített az ellenfél.3-2-lett nekem és én vezettem az elején 1-0-ra,de megnyertem.Pitoneiro írta:Már megfigyeltem az a csapat amelyik 1-0 ra vezet és utána nem ő szerzi meg a második gólt, nyerni biztos nem fog. max döntetlen lesz.baguvixXx írta:
Én 1-2-re nyertem. LAssan szokássá válik hogy a nálam gyengébb csapatok ellen mindig 0-1-ről kell fordítanom de eddig még mindig sikerült
Már megfigyeltem az a csapat amelyik 1-0 ra vezet és utána nem ő szerzi meg a második gólt, nyerni biztos nem fog. max döntetlen lesz.baguvixXx írta:
Én 1-2-re nyertem. LAssan szokássá válik hogy a nálam gyengébb csapatok ellen mindig 0-1-ről kell fordítanom de eddig még mindig sikerült
baguvixXx írta:Én 1-2-re nyertem. LAssan szokássá válik hogy a nálam gyengébb csapatok ellen mindig 0-1-ről kell fordítanom de eddig még mindig sikerültXzibit25 írta: Nektek hogy sikerült ez a forduló?
Legjobb playám másodszor tapaszosodott be a szezonban ugyanazzal a szöveggel...
3. vagyok a bajnokságban előzetes célkitűzésem a 2. hely volt egyenlőrejól állok ez ügyben 2 nagy riválisommal már játszottam egyikkel 2-2 ahol én voltam az esélyes másiknál random segítségével 1-1. és még nem játsottak egymással mindkettőnek 10 pontja van nekem 8.
Én 1-2-re nyertem. LAssan szokássá válik hogy a nálam gyengébb csapatok ellen mindig 0-1-ről kell fordítanom de eddig még mindig sikerültXzibit25 írta: Nektek hogy sikerült ez a forduló?
Aha köszi, már megvan.Pitoneiro írta:A mérkőzésutasításoknál lehet/kell beállítani. A játékos neve alatt vannak ezek a különböző "tulajdonságok", h meccs alatt támadó v védekező legyen.
Segítségként itt egy kép
A mérkőzésutasításoknál lehet/kell beállítani. A játékos neve alatt vannak ezek a különböző "tulajdonságok", h meccs alatt támadó v védekező legyen.kabekabe írta:Hol? Milyen nyilak? Hol lehet azokat beállítani.Danka00792 írta:Hol lehet ezt beállítani?Pitoneiro írta:Egy sima(közép) hátvéd is bevethető szélső védőként, csak védekezőre kell beállítani.Azok a nyilak?