2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szerintem teljes mértékben random. Én kettőt tartok belőle. Épp nemrég találtam:CFirpo3 írta:Szerintetek miért van az, hogy mostanában csak rossz játékosokat talál a játékosmegfigyelőm az akadémiába, amikor régebben talált megfelelőket is.
Cseréljem le?
Köszi először is neked is sok sikert kívánok nekem kell is a szerencse mert talán most jön a szezon legfontosabb mérkőzése számomrabaguvixXx írta:Huhh reggelre összekaparta magát a sérült szélsőm. Így játszhat ma és talán formába jön a kupára (persze ma is elég nagy szükség van rá). Mindenkinek sok szerencsét!
Igen jól tudod.elbandi írta: ha jól tudom csökken a csapatszellem
Már van ilyen.nagyakos91 írta:hy! én benne vagyok, megkereslek hattrick-en
és lenne egy 5letem... csinálhatnánk az ificsapatoknak egy külön eurobarcás bajnokságot, vagy ha már van ilyen akkor én szívesen csatlakoznák
noodle77260 írta:
Ez akár azt is jelentheti, hogy túl sok segédedződ és kapusedződ van.Max 10 db lehet összesen.
ha jól tudom csökken a csapatszellemsocio66 írta:Mi a következménye annak,ha egymás után két meccsen is Mots-olok vagy mi..(szezon legfontosabb meccse..),és esetleg nem nyerek?
Még simán fog fejlődni még a 30 éves is fejlődik csak ha azt az edzést kapja ami a posztja,de nem érdemes ilyen játékosokat edzetni mert már öreg és eléggé semmik. Én azt ajánlom h vegyél 2-3 remek védőt akikkel a védelmed úgy rendeben lesz és edzess kapusokat amiből megteremted ehhez a tőkétMcLovin írta:Kösz Balinho, bocsi, hogy ilyen kérdésekkel fárasztalak titeket, csak sajnos egy roppant kíváncsi személyiség vagyok. Védekezésre állítottam az edzésemet, mert a védőimen van még mit csiszolni, a kérdés: Fog fejlődni a játékosom? Fog feljebb menni a Védekezés képessége? Most megfelelő az egyiknek, jó lenne nagyon, ha egy jó-t, remek-et ki lehetne hozni a srácból. 21 éves, fog fejlődni még??? Lécci válaszoljatok és bocsi, ha túlságosan tudálékos vok...
Én is hasonlóra gondolok, csak jobb lenne megerősíteni. Mert nem tudom, hogy most néha azért kiszámíthatatlan, mert jobban teljesít a játékos mint átlagosan, szal intenzívebb a játéka, pedig nem ez jellemzi őt, vagy olyan hülyeségeket csinál a pályán, elbarmolja a dolgát, vagyis kb mint Victor Sánchez. Bíznak benne, de egy 0. Vmi ilyesmire gondolok, de egy szaki jobb lenne, ha megerősítené, hogy mi a frász is ez! Köcce.MQuC írta:Nem, ha plusz tulajdonság ,akkor sztem pozitív. Ha olyan tul. mint pl a jol fejelő vagy ilyesmik...
Ez akár azt is jelentheti, hogy túl sok segédedződ és kapusedződ van.Max 10 db lehet összesen.BarcaJanko írta:Lol:2009-02-05 Olyan zavaros taktikát játszattál a héten, hogy ez tönkrevágta az e heti edzésedet.
2009-02-05 Olyan zavaros taktikát játszattál a héten, hogy ez tönkrevágta az e heti edzésedet.
Az edzést csak akkor váltsd ha mondjuk teljesen átakarsz állni mondjuk eddig edzetsz kapusokat de már meguntad ezt csak akkor.De ajánlatos egyre eállni amiből pénzt szerzel. Vagy ha mezőnyjátékosokat edzetsz és mondjuk elérnek egy bizonyos szintet pl termfelettiek akkor edzethetsz nekik átadást h ezzel is növelve az árukat és növelve a saját értékeléseidet.McLovin írta:Köszi a választ! Még annyit, ha meg tudnál mondani nekem, hogy edzés típust milyen időközönként érdemes váltani?
Köszi a választ! Még annyit, ha meg tudnál mondani nekem, hogy edzés típust milyen időközönként érdemes váltani?bowlinggolyo írta:Annyiban befolyásolja az egész meccset h minél magasabb a csapatszellem annál jobban teljesítenek a kp-k és minél magasabb az6 önbizalom annál jobb a középen támadásod.Ezeket igazán azzal tudod feltornászni h a meccseken PIC-kelsz(laza játék) és megnyered ezeket a meccseket. Az első a csapatszellemed nyomja fel a másik az önbizalmat.