41 lőtt gól 10 kapott

ha mindenigaz feljutok

baguvixXx írta:Azt a mindenségit. Bár kíváncs lennék hogy ilyen bőségben hogy alakítod ki az edzéstervedetDiego10 írta:Miután 2 remek szélsőjátékú ifit hoztam fel az ifiakadémiámból ismét virágzik az.
Az elmúlt pár hét játékosai:
Károly Jova (52278637)
...
Iván Szotyori (52857773)
...
Edmund Fazekas (49741841)
...
Napóleon Mágócs (53114985)
...
Ezeken kívül van még 18 éves jó szélsőjátékú és még pár megfelelő értékű 16-17 éves játékosom szal nagyon jó ifiakadémiám van.![]()
Nem lehet könnyű dolgod az biztos
Azt hiszem én velük kettőjükkel elbújhatok: Szerintem megtaláltam a jövő nagy sztárjátékosát. A neve Benjámin Kis, és 16 éves.
További edzés nélkül Védekezés képessége gyenge szintű marad. Figyelj az edzésére, és hamarosan lehet egy jó Szélsőjáték képességű játékosod. Ez a játékos középszerű szintű, ha összességében nézzük, szerintem nagyszerű lehetőség van benne!
Ervin Hankó
16 éves és 40 napos
Játékszervezés: megfelelő(max) Átadás: középszerű(max)
Persze az ifiakadémiám múltjára szerencsére én sem panaszkodhatok:
Steffen Treu (216492438) 18 éves és 81 napos Most tart kiemelkedő védekezésnél (10.6kb)
Emil Majoros (231774110) 17 éves és 71 napos Ő a másik őt eladtam. Január végén lett remek jsz-e és remek átadása (gyenge védekezés és gsz ezen kívül). Ha jól számolom a nagyszerű átadás kapuján dörömböl. U-20-as defcsati lehet belőle.
Rajtuk kívül még volt pár százezres vagy pár millás eladásaim meg egy 25-ös. Szóval eddig bőven megérte az akadémia számomra.
Azt a mindenségit. Bár kíváncs lennék hogy ilyen bőségben hogy alakítod ki az edzéstervedetDiego10 írta:Miután 2 remek szélsőjátékú ifit hoztam fel az ifiakadémiámból ismét virágzik az.
Az elmúlt pár hét játékosai:
Károly Jova (52278637)
...
Iván Szotyori (52857773)
...
Edmund Fazekas (49741841)
...
Napóleon Mágócs (53114985)
...
Ezeken kívül van még 18 éves jó szélsőjátékú és még pár megfelelő értékű 16-17 éves játékosom szal nagyon jó ifiakadémiám van.![]()
Akkor, ha minden haver jelentkezik indulhatunk is. Akkor viszont kezdhetünk hamarabb is.MichaaBee írta:Hát kint volt már a piacon ma járt le. 19 900-ért.![]()
De kirakom megint, ha gondolod.
Más: 2 haverom jelentkezne a kupába.
Manchester és Bayernesek...![]()
Hát, fogalmam sincs, mi lehet a gond. Minden esetre én már aktiváltalak manuálisan, így már jelentkezhetsz...Diego10 írta: Szívesen jelentkeznék,de miután regiztem nem küldi el a megerősítő levelet így nem tudom érvényesíteni a regisztrációmat.
Regisztrálsz a Toni által linkelt honlapra majd rákatintassz a kupa menüjében a jelentkezésre kitöltöd a mezőkét "leokézod" és kész is. Nem egy ördöngősségtorrestoni írta: Az oldal hivatalos oldalát IDE kattintva érhetitek el. Ott megtaláljátok a véglegesített szabályzatot, s ott tudtok regisztrálni, stb.