Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Háát, játékszervezést edzek.mindorokke_barca írta:Attól függ mit edzel. Azon a területen lesz erősebb a csapatod amilyen felfogású edzőt veszel.Ha új edzőt akarok venni, akkor milyen felfogást válasszak?
Támadó, védekezésű vagy semleges? Ki milyet használ/ajánl?
Hello!MichaaBee írta:Ha új edzőt akarok venni, akkor milyen felfogást válasszak?![]()
Attól függ mit edzel. Azon a területen lesz erősebb a csapatod amilyen felfogású edzőt veszel.Ha új edzőt akarok venni, akkor milyen felfogást válasszak?
Egyrészt 3 nap, másrészt ott írja.1kérdés ha valakit kiteszek átadóra... hány nap múlva jár le a licit?
Kupában az otthon játszó csapat a bevétel 2/3át teheti zsebre, 1/3-ad a vendég csapatéDe az hogy van, hogy telt házam van (16200) és a bevételem csak 19 497 e ft?
Azt jelenti, hogy jelenleg szinten belül hogy áll.... Például, hogy ha fejlődött, és azóta kapott már 3 edzést, akkor olyan 7.3 körül lehet... PsicoTSivel tudod megnézni, hogy hogy áll.Master19 írta:Íme, tessék megnézni!
Amit linkeltél oldalt nagyon hasznos csak nem tudom hogy a Sublevel mit jelent...Meg tudnád mondani?
Amit linkeltél oldalt nagyon hasznos csak nem tudom hogy a Sublevel mit jelent...MichaaBee írta: Dehogynem! Fel menne az megfelelő edzővel is, de biztosra kell menni a jóval. 9 segéd, 100% edzésintenzitás, 10% körüli erőnlét és a normális playerek 21 éves korukra term.felettiek lesznek. Íme, tessék megnézni! Most 18 éves az összes kp-m és mindegyik remek szintű.
Hát ezzel van a kaki.piton írta:Érdekes ez a számláló. Az én tapasztalatom mást mond. De majd kiderül. Nekem is 18 éves remek játékszerv.-ű középpályásaim vannak, szóval örülnék ha neked lenne igazad.
Látom elég olcsón szerezted őket. Az átadásuk milyen szinten van?
Érdekes ez a számláló. Az én tapasztalatom mást mond. De majd kiderül. Nekem is 18 éves remek játékszerv.-ű középpályásaim vannak, szóval örülnék ha neked lenne igazad.MichaaBee írta:Dehogynem! Fel menne az megfelelő edzővel is, de biztosra kell menni a jóval. 9 segéd, 100% edzésintenzitás, 10% körüli erőnlét és a normális playerek 21 éves korukra term.felettiek lesznek. Íme, tessék megnézni! Most 18 éves az összes kp-m és mindegyik remek szintű.piton írta:21 éves korig tuti nem megy föl term.felettiig. Min. 23! Jó edzővel,9-10 szakemberrel,folyamatos játékkal.MichaaBee írta:Én valami olyasmit olvastam, hogy 21 éves korban érdemes eladni. Nekem akkor lesz term.feletti az összes kp-m. Abból csak telik néhány jóféle játékosra.![]()
![]()
Dehogynem! Fel menne az megfelelő edzővel is, de biztosra kell menni a jóval. 9 segéd, 100% edzésintenzitás, 10% körüli erőnlét és a normális playerek 21 éves korukra term.felettiek lesznek. Íme, tessék megnézni! Most 18 éves az összes kp-m és mindegyik remek szintű.piton írta:21 éves korig tuti nem megy föl term.felettiig. Min. 23! Jó edzővel,9-10 szakemberrel,folyamatos játékkal.MichaaBee írta:Én valami olyasmit olvastam, hogy 21 éves korban érdemes eladni. Nekem akkor lesz term.feletti az összes kp-m. Abból csak telik néhány jóféle játékosra.![]()
![]()
21 éves korig tuti nem megy föl term.felettiig. Min. 23! Jó edzővel,9-10 szakemberrel,folyamatos játékkal.MichaaBee írta:Én valami olyasmit olvastam, hogy 21 éves korban érdemes eladni. Nekem akkor lesz term.feletti az összes kp-m. Abból csak telik néhány jóféle játékosra.![]()
Hát csak jókor kell eladni, most holtszezonban nagyon jó áron el lehet adni a játékosokat, de nálam még pont kell 1-2 edzés a játékosokba...MichaaBee írta:Hát ha felszöktek az árak, akkor az én edzett kp-im sem áron alul fognak elmenni.Valamit valamiért rendszer, drágábban lehet eladni, de drágábban kell venni. Gyakorlatilag ugyanott vagyok.
Egyébként kapusedzést ajánlok neked, az nagyon gyors és a kpausok a legdrágábbak. Haveromnak 17 éves 7000 TSI-jű a kapusa. 30k körül kell venni és akkor OK.