Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ráadásul lehet, hogy miután edzi a játékosodat, fölmegy az ára és nem fogod tudni visszaszerezni olyan olcsón, mint azt elgondoltad.bowlinggolyo írta:A béredzés lehetséges de viszont azt a forumján be kell jelenteni h ki kit akar és kivel beszélte m béredzést így teljesen legális de nem éri meg 1-2 hétig edzetni inkább 1-2 szezont szoktak vállalni.MichaaBee írta:A béredzés mennyire legális?Csinált már valaki olyat? Haverom akarja edzetni egy pár kp-ját nálam 1-1 hétig és után mindet visszavenné 6000-rel drágábban. Az ilyenért nem rúgnak ki?
A béredzés lehetséges de viszont azt a forumján be kell jelenteni h ki kit akar és kivel beszélte m béredzést így teljesen legális de nem éri meg 1-2 hétig edzetni inkább 1-2 szezont szoktak vállalni.MichaaBee írta:A béredzés mennyire legális?Csinált már valaki olyat? Haverom akarja edzetni egy pár kp-ját nálam 1-1 hétig és után mindet visszavenné 6000-rel drágábban. Az ilyenért nem rúgnak ki?
Kegyetlen a világ!socio66 írta:2009-05-28
1 szurkoló elpártolt a csapattól.
![]()
lol..
ilyen még nem volt eddig![]()
A forma az random változik, de lehet javítani az általános edzéssel bár ha fiataljaid vannak nem ajánlom.Kamarilla írta:Nagyin jó kérdés, már én is kérdezni akartam, köszi Z.Chris, h leírtad!Z.Chris írta:Csak azt szeretném megkérdezni, hogy ez a forma le/fel ingadozás mitől függ?
Mert volt már olyan meccsem ahol egy gyenge formájú játékos volt a meccs embere az én oldalamon, és még gól se rugott, szinte semmi életjelt nem mutatott.
Egy másik játékos pedig mesterhármast lőtt, megfelelő formával de nem ő lett a legjobb!
Egy szó mint száz, hogyan lehetne javitani a formán?![]()
Nekem van egy kapusom, konkrétan 1 héten nem játszott, a formája gyengére ugrott vissza és bukott 500 TSI-t!
Mondom ejnye!
Nagyin jó kérdés, már én is kérdezni akartam, köszi Z.Chris, h leírtad!Z.Chris írta:Csak azt szeretném megkérdezni, hogy ez a forma le/fel ingadozás mitől függ?
Mert volt már olyan meccsem ahol egy gyenge formájú játékos volt a meccs embere az én oldalamon, és még gól se rugott, szinte semmi életjelt nem mutatott.
Egy másik játékos pedig mesterhármast lőtt, megfelelő formával de nem ő lett a legjobb!
Egy szó mint száz, hogyan lehetne javitani a formán?
Tudom!Nem is a licit a lényeg,csak az h visszamegy-e remekre,ha csütörtökön gólszerzés edzést tartokMichaaBee írta:Most hiába nyomsz neki gólszerzést, ha holnap jár le a licit, akkor még mindig csak jó lesz.langpeter14 írta:Hello srácok! A 32éves csatárom gólszerzése most esett vissza remekröl jóra,pedig holnap jár le a licitje!(várhatott volna 2 napot)Ha kapna 1 gólszerzés edzést,visszafejlödne remekre
Egyszerű hagyd őket a kezdőben nem az lényeg hogy lövik e gólokat hanem hogy hozzák a támadás értékeléseket. Ezzel könnyebben töröd át a védelmét. Az hogy ezután a gólt ki lövi be (szerintem) tökmindegy.Messa írta:3-2-re kikaptam első VI. osztályú meccsemen egy szintén feljutótól idegenben...![]()
2 remek gólszerzésű csatárral toltam, akiket a szezon előtt vettem 2 héttel, azóta 1 barátságoson, 1 kupameccsen, és 1 bajnokin is játszottak, viszont eddig egyikük sem talált be, sőt mitöbb, mégcsak momentumuk sem volt.
Pedig az egyiknek megfelelő, a másiknak középszerű a formája.
Érthetetlen. Tudtok valamit tanácsolni?
Most hiába nyomsz neki gólszerzést, ha holnap jár le a licit, akkor még mindig csak jó lesz.langpeter14 írta:Hello srácok! A 32éves csatárom gólszerzése most esett vissza remekröl jóra,pedig holnap jár le a licitje!(várhatott volna 2 napot)Ha kapna 1 gólszerzés edzést,visszafejlödne remekre
kleno04 írta:üdv all!
lenne egy számomra fontos kérdésem:
milyen edzőt érdemes venni vezetői képesség szempontjából meg tapasztalat szempontjából???
köszi előre is válszat(okat)!!!