Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
én vinném!risubarcafan írta:Yoshihito Aikyo (82099900)
31 éves, leggyengébb képessége játékszervezés: középszerű, többi mind jó és remeg, meg a formája gyenge, de az feltornázható. 40000eFT-ért tettem ki, akit érdekel nézze meg.
riSu FC
eee, a másik is jó (lenne), csak a formája...BayernBarca írta:2. az már nem annyira jó ezért nem is írom le.
Igen én is nemrég vettem 2 kapustMichaaBee írta:És ki mondta, hogy vedd azt a kapust?![]()
Egyébként nem baj, ha középszerű kapust kezdtél el edzeni, ha nincs rá elég költségvetésed, akkor jó megoldás. Az a lényeg, hogy mindenféleképpen 2 kapust edzél, mert csak azzal tudod kompenzálni, hogy nem 6-10-et edzel, mint mások többi posztra.
Amúgy mostanában elég nehéz 20.000 körül venni olyan kapust, mint ez a Dahlen, én legalábbis 40 körül láttam. Ha van rá pénzed, akkor nagyon megéri fiatal megfelelő kapust venni.
socio66 írta:18 éves kapusom tegnap fejlődött 'jó'-ra,még 'középszerű'-ként vettem meg nem olyan régen.
a TSI-je is fejlődik,1240 volt ideigazolásakor,most majd' 3000.
ez egyébként kevés?
csak mert láttam mostanában hihetetlenül magas TSI-jű 'jó' kapusokat..
tehát az én kapusom 'gyenge',vagy a többi irreálisan magas?
Attól függ h mit nevezel gyengének vagy erősnek akinek 5000 körüli a TSI-je az közel van már a remekhez én is most vettem egy 17 éves jó kapust akinek 4350 a TSI-je és 1 hét múlva szintet is lép nagy valószínűséggel.socio66 írta:18 éves kapusom tegnap fejlődött 'jó'-ra,még 'középszerű'-ként vettem meg nem olyan régen.
a TSI-je is fejlődik,1240 volt ideigazolásakor,most majd' 3000.
ez egyébként kevés?
csak mert láttam mostanában hihetetlenül magas TSI-jű 'jó' kapusokat..
tehát az én kapusom 'gyenge',vagy a többi irreálisan magas?
A barátságos meccsek semiben nem befolyásolnak.Annak csak annyi értelme van h tudjál edzetni mebereket.Auron írta:A barátságos meccsemet jövőhéten egy kínai VI. osztályúval játszom
És Kínába lesz a meccs
Nem befolyásolja a csapatot a külföldön játszott meccs?
langpeter14 írta:A remek szintet hány csillaggal honorálják![]()
Laza játék.MessiFan írta:csapatszellemet hogyan tudom feljebb vinni?
Hát figyelj ezzel az egyel van csak baj és az vele a baj h öreg 18 éves jón nem kapsz érte semmit sem.Ha megfogadsz egy tanácsot ne fogadj ilyen játékosokat mert nem érnek semmitDiego10 írta:Ő pedig most jött és szintén elérhet egy jó játékszervezés képességet:
György Szentidai (52696523)
17 éves és 9 napos
Első meccsén 6 csillagot hozott akárcsak az előző 2 játékosom.
Szóval most velük elég erős az ifim persze vannak még hasonló játékosok az ifimben rajtuk kívül.![]()
Edzetett posztra fiatal nem edzetettre öreg. Így jössz ki a legjobban pénzügyileg.matyi02 írta:BAri meccset játszottam... 1-2-re kikaptam. Még szezon elött is játszottam ellene akkor 1-8lett neki.![]()
![]()
Azt össze szettem 2sérűlést...egyik 2hét (ő kezdő játékos) a másik 5hét
őt pont most hétvégétől padoztattam volna. Mert áttérek a 4-3-3-as felállásra. van 3dB. 18éves csatárom 1.Db. 17éves. Megfelelő gólszerzéssel most edzetem őket nagy erőkkel. Azt mostantól ők vannak a kezdőbe.
Van jó gólszerzésű csatárom 2ő. 21,22 évesek.
Am a csapatom átlagéletkora: 21.
Szerintetek mi jobb? ha inkább fiatal a csapat vagy ha öregebb?
Vagy esetleg vegyes?