Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A fórumon a hattrickesek 3/4-e csak álmodik ennyi pénzről (sztem), nemhogy azt mondaná rá, hogy nem is drága. Nem tudom, hogy hányan vannak itt akik megtudnának venni pl egy 200.000-eFt.os játéksot, de nem sokan, főleg nem így kapásból.bowlinggolyo írta: nem is drágán
Na nem hogybehúzni sikerült a mecset még ki is kaptam a 88.perben kapott góllal! De egyszer kell vezetni a meccsen a legvégén!! De ettől most nagyon ideges lettem mert ha megvertem volna akkor megelőzöm!levproff írta:Remélem valahogy behúzom ezt a mecsset 84. perc 2-2! Pedig 2-ször is vezettem!![]()
![]()
![]()
Erre mondom azt h mr.random mehet oda ahova akarsocio66 írta:hát én 4-1re vezettem már a 2. félidő elején,a vége 5-4 lett oda..
2 egész perc alatt sikerült három gólt kapnia annak a védelemnek,amely az eddig négy meccs alatt kapott összesen egy darab gólt..
zsír..
ht meccsmotor rulez!
Bagoly mondja verébnek...Mogyi írta:Legközelebb ott a súgó![]()
Erősebb védelemmel állj ki, mint az övé és akkor szvsz nem lehet gond.Egyébként az ellenfelemnek ugyanúgy jó csatársora van úgyhogy nemtudom mit kezdjek..
Te hol vagy erős az ellenfeled hol gyenge kellenek az értékelések így nem tudunk segíteni.Master19 írta:Kérnék egy kis segítségetAz lenne hogy egy velem egy szinten álló csapattal fogok játszani és azt szeretném kérdezni,hogy milyen taktikát alkalmazzak?Széleken támadás,kreatív játék,játéktördelés....esetleg alap?
Köszönöm előre is
Attól függ; mi az ellenfeled gyengepontja.Master19 írta:Kérnék egy kis segítségetAz lenne hogy egy velem egy szinten álló csapattal fogok játszani és azt szeretném kérdezni,hogy milyen taktikát alkalmazzak?Széleken támadás,kreatív játék,játéktördelés....esetleg alap?
Köszönöm előre is
socio66 írta:nos,számomra ma lesz az év legfontosabb meccse,mert gyakorlatilag egy csapat van,aki egy súlycsoportban van velem,tehát ez a meccs(meg a visszavágó persze) dönt arról,hogy bajnok leszek-e vagy 'csak' második.
egyébként 3000 hellyel bővítettem a stadiont,így most már egy 15.000-es 'oroszlánbarlangban' fogadhatom az ellenfeleket.![]()
hajrá mindenkinek!