2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
egyszerű. a lövés előtt(vagy rögtön, miközben megy fel a csík) a mozgást irányító analógot(bal) ha Xavival lősz, akkor balra fordítod, és úgy hagyod addig, amíg el nem lövi(amerre csavarni akarod). kicsit gyakorold aréna módban. szögletnél is ugyangy van. ha nem tkre balra tolod, hanem kicsit fel, kicsit balra, akkor asszem gyorsabb, és lecsapódó lövés lesz, ha kicsit le, kicsit balra, akkor lassabb, de jobban megtekert lövés.szajko írta:Hát analóggal se megy sehogyse...![]()
Próbáltam már mindent, de sehogyse jön össze...
én még soha nem fifáztam xboxon, de sztem próbád meg valamelyik analóg karral, hátha sikerül. más ötletem nincs...szajko írta:Srácok xbox360-asok segítségét kérném...
Már jóideje fifázok 360-on, de még mindig nem tudok rájönni a szabadrúgást, hogy kell megtekerni...![]()
Valaki segítene benne, hogy kell?![]()
Előre is thx!
Lehet fejleszteni!! Én egy 4. osztályú angol csapattal kezdtem és olyan pályája volt mint egy megyei csapatnak. Amikor több pénzem lett akkor kiscit feljem nyomtam a stadion igazgatót és most tiszta jó stadionom van pedig mégcsak 5-ösön van a stadionigazgató.mr. írta:Valamit nem értek. Miért nem lehet végre megcsinálni hogy manager módban fejleszd a stadionod? Az addig rendben hogy bővítem, de akkor miért nem úgy néz ki? Olyan nehéz ezt megcsinálni? Elég nevetséges hogy ott focizik nálam a világválogatott de csak ilyen tanyasi stadionom van. Lassan arra vetemedek hogy írjak nekik, csak azt nem tudom hogy hol.
pl. CR9 (Oscar-díjdanikaa10 írta:Azért bírom ezeket a "Fifás" dumákat. Mindig ha Xavinál van a labda elkezdi:
"Xavi akkor tud igazán nagyot alkotni, ha nála van a labda" (lehet nem pontos)
Ki nem?
manager módón kívül meg van ami van? nem lehet szerkeszteni vagy javítani?Varatrix írta:Mármint manager módban?Barcaádám írta:mitől függ a csapat összhang?
lehet szerkeszteni vagy javítani?
Ott úgy van, hogy a moráltól függ.
Ha elég játék lehetőséget kap mindenki, akkor jobb az összhang.
Tottenhammal egyszer sikerül 99 re vinni mindent, de ott a cserék is olyanok voltak.
Mármint manager módban?Barcaádám írta:mitől függ a csapat összhang?
lehet szerkeszteni vagy javítani?
House írta:Nem tudom mi lehet, nekem működik. Próbáld ki más webböngészővel.isti010 írta:http://fifahungary.hu/letoltes/isp_1.0
Ezt miért nem tudom letölteni ???? olyan idegesítő rámegyek a szerver 1-re és kihozza a főoldalt valaki segítsen légyszives!!!
Koszi szepen mar reg kerestem ezt a patchet de nem talaltamPetiG írta:http://fifahungary.hu/letoltes/isp_1.0[/url]
Nem tudom mi lehet, nekem működik. Próbáld ki más webböngészővel.isti010 írta:http://fifahungary.hu/letoltes/isp_1.0
Ezt miért nem tudom letölteni ???? olyan idegesítő rámegyek a szerver 1-re és kihozza a főoldalt valaki segítsen légyszives!!!
van rajta más peccs?faithnomore írta:nekem nem jó a patch basszus..... fölteszem, játszanék egy meccset és kilép a játékból nem tudtok segíteni valamit?