Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Alap.torrestoni írta:Na és akkor ki lenne benne a Blaugrana vs. Real Madrid csatában, mait említettem? Egy hónapon belül lenne, mielőtt még rajtol a kupa, vagy azt követően egy szerdán.
Én is benne vok!torrestoni írta: Na és akkor ki lenne benne a Blaugrana vs. Real Madrid csatában, mait említettem? Egy hónapon belül lenne, mielőtt még rajtol a kupa, vagy azt követően egy szerdán.
torrestoni írta:
Na és akkor ki lenne benne a Blaugrana vs. Real Madrid csatában, mait említettem? Egy hónapon belül lenne, mielőtt még rajtol a kupa, vagy azt követően egy szerdán.
Természetesen én is benne vagyok.torrestoni írta:
Na és akkor ki lenne benne a Blaugrana vs. Real Madrid csatában, mait említettem? Egy hónapon belül lenne, mielőtt még rajtol a kupa, vagy azt követően egy szerdán.
torrestoni írta:
Én benne lennék. Itt is E-mailbe kell jelentkezni?Na és akkor ki lenne benne a Blaugrana vs. Real Madrid csatában, mait említettem? Egy hónapon belül lenne, mielőtt még rajtol a kupa, vagy azt követően egy szerdán.
1 kicsit sokallom,én én olyan 30- 40000-re gondoltam.torrestoni írta:80.000e, nos?
80.000e, nos?langpeter14 írta:Engem érdekelne! Mennyiért szándékozod eladnitorrestoni írta: Egyébként van még egy 31 esztendős, kiemelkedő játékszervezésű, jó átadású középpályásom, akire nem feltétlenül tartok igényt, inkább fiatalítanék. Ha érdekel valakit kidobom listára.
Engem érdekelne! Mennyiért szándékozod eladnitorrestoni írta: Egyébként van még egy 31 esztendős, kiemelkedő játékszervezésű, jó átadású középpályásom, akire nem feltétlenül tartok igényt, inkább fiatalítanék. Ha érdekel valakit kidobom listára.
Igen akkor igen ténylegZ.Chris írta:Hát akkor én nagyon szerencsétlen vagyok, ugyanis nekem 3 alternatívát dobott ki a gép.![]()
Ma vettem 1 remek szélsőt. Most már kell erősítés mert feljutottam a 7. osztályba(![]()
) és nem csak benézni akarok hanem ott is maradni.
Van 250.000eFt-om amiből a csapatot szeretném megerősíteni, most már legfőképpen a védelmet. A kp-m rendben van, a csatársor is ( azt hiszem )
Kp: Remek(szélső)-Jó(jsz)-Remek(jsz)-Remek(jsz)-Jó(szélső)
Támadósor: Remek-Remek
Védelem: Megfelelő-Megfelelő-Középszerű ()
Őket akarom lecserélni legalább jó/remek-re.
Ha valami szemet szúrt valakinek, vagy valamit nem jól csinálok, kérem szóljon.
1. Már meglehet nézni hogy valószínűleg melyik csoportba kerülsz fel alltid.org nevű weboldalon! Ha nem vagy olyan szerencsés még 2 alternatív csoportod dob ki melyikekbe kerülhetsz és előbb utóbb kiderül melyikbe tesznek.Pety-d írta:Mikortól fogják mutatni, hogy kik jutottak fel a bajnokságba?
Más: ifiknél az egyéni edzés mennyire hasznos?
Akkor éri meg venni idősebb játékost ha a tapasztalata legalább megfelelő, viszont ezek legalább annyiba kerülnek mint egy 25 éves. Ha 25 évesen veszed akkor még fejlődhet, de 32 évesen veszed akkor már csak romolhat a játékos lépessége. Mostanában vettem 3 30 éven felüli játékost akik megfelelő vagy jó tapasztalattal bírnak. Nekem beváltak. Hosszútávon nem éri meg, viszont rövid távon jobban járhatsz az idősebbel, csak az a lényeg hogy megfelelő tapasztalata legyen. Remélem nem baj hogy én is leírtam a véleményemet.MichaaBee írta:Mennyire éri meg idősebb játékosokkal erősíteni a csapatot? Tehát jobban járok, ha 25 éves remek csatár helyett 32 éves remek csatárt veszek? Mekkora a minőségi romlást jelent, ha jóval idősebb a játékos? (Magyarul kifizetődőbb-e?)
Első sorban Bowlinggolyo véleményére lennék kíváncsi, mert nála láttam, hogy a csapat átlag életkora 32.![]()
Szia küldtem e-mailt az adatokkal, bocsi, hogy csak most de nem voltam gépközelbenkamaj írta:A jelentkezők eddig:
kabekabe
River Irsa
KATALÁN UNITED
Gyulafirátót
Mákvölgyi Beton
ASC Mike
Katalán Fc
FC_Klenobarca
Buki FC
Bowlinggolyo Fc
blaugrana05 *
Football Club Aaron *
Fc. Catalunya
Falcoinídas CF
Debrecen City
Atlétic Nyírszőlő
Lelkesedés Fc
FC Ciglarska
Budapest Club de Futból *
THC-the hero club *
----------------------------------
Kópháza FC * (ha lenne még 3 csapat akkor te is indulhatnál egyelőre még nem)
Akik mellett ott a csillag azoktól még mindig várom a megerősítő emailt (csapatnév + azonosító) az email címemre amit megtalálhattok a profilomnál. Ez NAGYON FONTOS; érvényes regisztráció csak email formában lehetséges. Az Gamperrel kapcsolatos oldal pedig: http://htgamper.lapunk.hu/ de itt lesznek még változtatások, egyelőre az Most úgy áll a dolog hogy 20 csapatos lesz a kupa, de ha lenne még 4 jelentkező akkor talán ők is indulhatnának. Előreláthatólag kb 3 hét múlva, de majd jelzek itt is meg emialbe is ha változások lesznek.
Úgy látom lesz ez 24 csapatos isPety-d írta:Bocs , hogy csak most jelzem, de én is szívesen részt vennék, ha van még hely!kamaj írta:...