Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
akkor nem csak én vagyok pénzéhes... ez megnyugtatMichaaBee írta: Hát attól függ, hogy mire gyúrod.Ha arra, hogy minél erősebb legyen az ificsapatod, akkor próbáld ki sima szélsőként is, de ha olyan vagy, mint én, és csak az érdekel, hogy drágán el tudd adni, akkor védőként edzd mindenféleképpen.
![]()
Hát attól függ, hogy mire gyúrod.Puyol05 írta:csak azért kérdeztem, mert lehet hogy sima szélsőként jobban bevált volna.
köszi a tanácsot. eddig támadó szélső hátvédet játszattam vele, és volt egy 6, meg egy 5,5 csillagos meccse. csak azért kérdeztem, mert lehet hogy sima szélsőként jobban bevált volna.MichaaBee írta:Mindenféleképpen szélsőhátvédként. A védekezésén kívül más már nem nagyon lesz neki megfelelő, a középszerű szerintem nem ér sokat még az ifin se. Próbáld ki támadószélsőhátvédklént meg alap szélsőhátvédként, de ne told feljebb és védekezést eddz neki.
Gamper: meccsek lekötésével van valakinek gondja? Ha igen, azonnal jelezze!
Asszem a sportpszichologus alkalams erre, de a legjobb az az, ha laza játékkal küldöd ki a csapatod a meccsekre, sőt a jövőben meg elkerülöd a szezon legfontosabb meccseket a tartós jó csapatszellem érdekében. Nekem ilyen módszerrel hetente 1-t nő, így már fellegjáró.Tunce3y írta:Valaki tudna segíteni abban,hogy hogy kell javítani a csapatszellemen.Jelenleg gyilkos szinten van de már volt hidegháborús is.
Előre is köszi!!!
hát remélem, hogy sikerül megverni téged. habár ahogy néztem a csoportokat, ez a meccs olyan nagyon nem igazán számít. legalább is a továbbjutásunkat nem fenyegetilevproff írta: Sok sikert a meccshez.Egyszer már megvertelek.
Itt az idő, hogy vissza vágj.
Nekem már volt párszor, de én is nagyott nevettem rajta amikor elösször láttam.Puyol05 írta:a csapatom hozzáállása a Kópháza FC elleni meccshez:![]()
A szurkolói klub nem vár sokat ettől a barátságos mérkőzéstől, de úgy gondolja: “Reméljük, nem lesz hosszabbítás, és hazaérünk, mire elkezdődik a Barátok Közt legújabb része“.
ezt még sohasem láttam...
Na jól van de nekem 1 héten lement jóról csapnivalóra.... És most gyengén van...Ez így nem jóMichaaBee írta:A formával nem tudsz mit kezdeni, az magától ingadozik. Nekem 5 hét leforgása alatt lement megfelelőről csapnivalóra, majd vissza fel jóra egy edzett játékosom formája.
Valaki??? Nagyon sürgős volna... Azt elfelejtettem irni hogy az edzésintenzitás 100%-on van az eronlétedzés pedig 12%. De nem az erőnléttel van a baj..FCBMessi19 írta:Az miért van hogy a 2 hete megvett új 17 éves kapusomnak előző héten csapnivaló,most gyenge a formája? 7 kapusedzőt tartok... Ja és minden bajnokin ő játszik a barátságosokon egy másik
Amikor megvettem jó volt a forma...
Kössz bátyalevproff írta:Az szép.gygerike írta:Én nyertem 4:3-ra az első ellen , igy 3-an! állunk holtversenyben az első helyértNekem valahogy még sosem sikerült legyőznöm az aktuális elsőt!
De csak az én csapatom ilyen kaki.