Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
MichaaBee írta:Hattrick Gamper Kupa - Jelentkezés
...
bandy85 írta:Üdv!!
Az lenne a kérdésem,hogy a legtöbb játékosom TSI-je miért csökken??Pedig a csapatnak nem megy rosszul,ma pl. 7-0-ra nyertem!!Sztetek mi lehet az ok?? Köszi
Ez sem rossz:MichaaBee írta:Azt hiszem HT-rekordot döntött az ificsapatom:![]()
90:07
A magát megadni nem hajlandó Pats csökkentette hátrányát, egy szép bal oldali kényszerítő után Alex Kis bombázott a hálóba. Az állás 3 - 2.
90:05
Hatalmas hiba után a bal oldalon Tivadar Koszecz indult meg a védőktől szerzett labdával, elfektette a kapust, majd az üres kapuba lőtt. Történt mindez az összecsapás 90. percében, 3 - 1 a helyzetét remekül kihasználó ASCM javára.
90:01
90 perc telt el a meccsből, amikor gyönyörű összjáték alakult ki a bal oldalon, melyet követően a lelkesen futballozó ASCM játékosa, Norman Boldt szerzett gólt. Az állás így: 2 - 1.
Igaz, nem én lőttem mind a három gólt, de azt hiszem ez pipálja az eddigi 3 gól / 8 sec -os rekordot.Hihetetlen szerencse, soha nem láttam még ilyet, hogy az utolsó percben 6 másodperc alatt 3 gól essen. De a legjobb, hogy ezzel nyertem, és továbbra is vezetem az ifibajnokságot.
![]()
90:07
A magát megadni nem hajlandó Pats csökkentette hátrányát, egy szép bal oldali kényszerítő után Alex Kis bombázott a hálóba. Az állás 3 - 2.
90:05
Hatalmas hiba után a bal oldalon Tivadar Koszecz indult meg a védőktől szerzett labdával, elfektette a kapust, majd az üres kapuba lőtt. Történt mindez az összecsapás 90. percében, 3 - 1 a helyzetét remekül kihasználó ASCM javára.
90:01
90 perc telt el a meccsből, amikor gyönyörű összjáték alakult ki a bal oldalon, melyet követően a lelkesen futballozó ASCM játékosa, Norman Boldt szerzett gólt. Az állás így: 2 - 1.
azokat nem tudod elrejteni, de nem is kell, mert azokat rajtad kívül nem is látja senki. megjelenik a bajnokság oldalon, hogy xy új mérkőzésutasításokat adott ki, de csak ennyi.Ronaldinho&Barca írta:Hogyan lehet rejteni, a mérkőzésre kiadott utasításokat?