Gamez - Kedvencek játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
daffy
Madridista

2011.07.06. 10:54:55

MessiFan írta:Ha mondjuk megveszem ezt az Xbox 250 gigás slim-et, és beüzemeltem, hogyan tudnám letölteni pl az NBA-ra a legfrissebb rostereket?
ha hivatalos,akkor a játékon belül kell lennie frissítésnek.
fifában biztos,hogy van a keretek állításánál keretek frissítése gomb. rákattintok és leszedi a legfrissebb kereteket. szerintem nba-ben is így kell lennie
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.07.06. 10:38:38

Ha mondjuk megveszem ezt az Xbox 250 gigás slim-et, és beüzemeltem, hogyan tudnám letölteni pl az NBA-ra a legfrissebb rostereket?
Messithebest
Director del Fútbol

2011.07.05. 20:43:02

Fernando írta: Ismeri valaki a Top Spin sorozatokat? Most játszok a 4-el, igencsak jó. Tenisz játék. Eddig nagyon bejön. Karrier módot kezdtem, csináltam embert, szereztem edzőket, szponzorokat, eddig 2 kisebb tornán vagyok túl, egy salakos Houstoni, amit megnyertem és egy kemény borítású Kijevi, ahol döntős voltam, de ott 7-6, 6-3-ra simán kikaptam.
Most is játszom vele, Hardon tolom, már csak az Allstars Tournamentet kell megnyernem és Legend szintet elérem, azaz vége a karrier módnak. Még majd csinálok egy női játékost is és azzal is karriert, és kb ennyi.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
ferrri
Barça C

2011.07.05. 00:05:19

Üdv Mindenkinek!
Szeretnék ajánlani egy nagyszerű böngészős játékot.
Saját csapatodat irányíthatod a világ minden részéből érkezett játékosok ellen.

A magyar közösség létszáma mára elérte a 15 ezer főt!
Csatlakozz Te is, nem fogod megbánni!

Pilanatnyilag két sport játszható: a futball és a jégkorong.
A legutóbbi bejelentés alapján pedig a kézilabda lesz a következő játszható sportág.

Jó szórakozást!
Várunk a magyar csapatban!

Regisztáljatok és jó játékot!

powerplaymanager
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.07.03. 14:19:26

Sajnos nincs neki rendes cseréje emiatt nagyon keveset pihen és ha lesérül akkor a cseréje... hát hogy is mondjam.. D ligából hoztam fel kényszerűen.
Messithebest
Director del Fútbol

2011.07.03. 14:17:06

Kalap1988 írta: Mondjuk engem ez kevésbé befolyásolt, mert nem szoktam 1-2 szezonnál többet játszani egy csapattal
Használd a Resign Positiont, ezzel mehetsz másik csapathoz.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.07.03. 14:13:12

MessiFan írta:Meg Ray és KG sem mai játékos szóval én sem fogadtam volna el. Nekem most egy ilyet ajánlott fel a Minnesota: Finley+Beasley :arrow: Barea+Wallace. Természetesen nem fogadtam el mert Barea nálam kezdő irányító és egyenlőre ő tökéletes oda. Majd lehet beszerzek egy jó kis picket a szezon végén és draftolok egy kiscsatárt.
Bár most inkább meg szeretném gyorsan nyerni a Miamival a bajnokságot aztán jöhet a box 8)
Mondjuk engem ez kevésbé befolyásolt, mert nem szoktam 1-2 szezonnál többet játszani egy csapattal ( nem motivál és nincs is annyi időm ). Én sem fogadtam volna el a helyedben. Kis csatár minek? Aldridge nem jó? bocsánat, ezt elnéztem, akkor a kérdés úgy módosul, hogy Wallace nem jó?
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.07.03. 14:03:47

Meg Ray és KG sem mai játékos szóval én sem fogadtam volna el. Nekem most egy ilyet ajánlott fel a Minnesota: Finley+Beasley :arrow: Barea+Wallace. Természetesen nem fogadtam el mert Barea nálam kezdő irányító és egyenlőre ő tökéletes oda. Majd lehet beszerzek egy jó kis picket a szezon végén és draftolok egy kiscsatárt.
Bár most inkább meg szeretném gyorsan nyerni a Miamival a bajnokságot aztán jöhet a box 8)
Messithebest
Director del Fútbol

2011.07.03. 14:03:27

MessiFan írta:Hát mtb, én mind1 melyik csapattal szereztem meg az 1/1-es picket, nem adtak érte ló'mit is' ? se :D
NBA 2K12 Kobe Bryant-el!
Akkor nem tudom :D Egyébként ezt a videót már láttam, és NAGYON VÁROM MÁR A JÁTÉKOT, de sajnos bitang messze van még az október :S Szept. vége Okt eleje am jó lesz: FIFA 12, NBA 2K12, F1 2011.... várós...
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.07.03. 13:41:12

MessiFan írta:
Kalap1988 írta: Kedvet kaptam tőled a Portlandhez és nem titok,hogy a Po-ban én is nagyon megszerettem ezt a két játékost :) A következő "hulladék" csapatot sikerült összehoznom, de még azért tudok rajta jövőre tuti javítani: Nash-Roy-Wallace-Aldridge-Chandler
Azt mondom, hogy ez egy bőven bajnokesélyes kezdő és mellé egy ugyan gyengébb cserepad ( ezt jövőre javítani kell), de mégsem olyan veszélyes: Barea-Pietrus-Fernandez-Kevin Love-Stackhouse (FA volt). Az egy baj, hogy magas cserém csak Love, de jövőre igyekszem kukázni valakit, elsősorban centert. Mindenesetre szerintem így a nyitóévben is bajnok lehetek ezzel a rosterrel.
Szerintem is bajnokesélyes a csapatod bár én nem változtattam túlzottan a cserepadon. Egyébként Love nem túl "kényes" cserének? Bár ha 6. ember akkor megértem.
Egyébként én emellett kezdtem egy Ass-t a Miamival és eddig aratok. 22-8-al állok az élen és rögtön azzal kezdtem, hogy beszereztem Turiafot és DeAndre Jordant center posztra. Mindketten ugyanannyi játékpercet kapnak bár néha többet játszatom Turiafot mivel jól pattanózik.
Wade-Lebron-Bosh hármas brutális. Bibby és Chalmers jól dob kintről stb :D

2 hét és megveszem az xboxot és majd azon kezdek el játszani 8)
Love kb 25 perceket játszik meccsenként, mert a center csere is ő egyben. Így eddig ( két hónap után), semmi baja. Reméljük nem is lesz. Igen, Bibby-vel is Chalmerssal a játékban jól lehet játszani, főleg a kinti dobásnál és így centerben sem vagy olyan gyenge. Egyébként egy hónap után a Boston megkeresett egy ilyen ajánlattal: Roy és Wallace, Ray Allenért és Garnettért :D Hát erősen elgondolkoztam, csupán azért utasítottam el, mert akkor lett volna a csapatomban 3 80 feletti 4-es ( Love, Aldridge és Garnett) míg 3-asom egy se és lutri, hogy kit tudok igazolni. Egy Roy-Aldridge-Allen-Garnett cserébe lehet belementem volna, de azt mondom, hogy jobb ez így, mert a Bostonnal úgy is sokat játszottam :)
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.07.03. 12:20:20

Kalap1988 írta: Kedvet kaptam tőled a Portlandhez és nem titok,hogy a Po-ban én is nagyon megszerettem ezt a két játékost :) A következő "hulladék" csapatot sikerült összehoznom, de még azért tudok rajta jövőre tuti javítani: Nash-Roy-Wallace-Aldridge-Chandler
Azt mondom, hogy ez egy bőven bajnokesélyes kezdő és mellé egy ugyan gyengébb cserepad ( ezt jövőre javítani kell), de mégsem olyan veszélyes: Barea-Pietrus-Fernandez-Kevin Love-Stackhouse (FA volt). Az egy baj, hogy magas cserém csak Love, de jövőre igyekszem kukázni valakit, elsősorban centert. Mindenesetre szerintem így a nyitóévben is bajnok lehetek ezzel a rosterrel.
Szerintem is bajnokesélyes a csapatod bár én nem változtattam túlzottan a cserepadon. Egyébként Love nem túl "kényes" cserének? Bár ha 6. ember akkor megértem.
Egyébként én emellett kezdtem egy Ass-t a Miamival és eddig aratok. 22-8-al állok az élen és rögtön azzal kezdtem, hogy beszereztem Turiafot és DeAndre Jordant center posztra. Mindketten ugyanannyi játékpercet kapnak bár néha többet játszatom Turiafot mivel jól pattanózik.
Wade-Lebron-Bosh hármas brutális. Bibby és Chalmers jól dob kintről stb :D

2 hét és megveszem az xboxot és majd azon kezdek el játszani 8)
AndrésGerardHernandez
Jugador del Barça

2011.07.03. 11:41:04

Sziasztok! Hajaj, bocsesz a téma megszakításáért, de kérdésem lenne nálam talán tapasztaltabb játékosokhoz. Kedvet kaptam kicsit nosztalgiázni, ezért "megszereztem" a Mortal Kombat 4-et, van pár fájl telepítő is, csak az nem adja az install opciót. Található még egy fájl, a fajtáját nem tudom, valamilyen rendszerbizb*sz, ez össze akar fésülni valamiket a rendszerfájljaimmal (ezekkel a szavakkal írja). Azt szeretném megérdeklődni, hogy ilyen van-e egyáltalában, vagy csak így akar hozzáférni valami a gépemhez és szétcs*szni azt, ergo hagyjam-é neki vagy ne. Segítségeteket előre is köszi! HAGYJAD, PROBLÉMA MEGOLDVA!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára AndrésGerardHernandez 2011.07.17. 13:06:16-kor.
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.07.03. 10:40:38

MessiFan írta:Én sosem fogom megérteni, hogy mtb hogy az istenbe igazolt meg draftolt ilyen jól. Szinte bárkit meg tudott venni én meg nem :D
Pölö Monta Ellist akartam a Bostonba miután Ray visszavonult és azt írta hogy nincs rá megfelelő ajánlatom.. Mondom oké.. Rámentem Gordonra a Clipperstől. Ő Rondoért, Pierceért és egy pickért érkezett volna, de csak kínomban nevettem. Egyébként mind1 kit akarok mind1 melyik csapattal semmi nem lesz belőle ezért inkább őket szoktam megvenni: Field, Douglas, JJ Barea, Robinson, D. Jordan és akit még imádom az Afflalo :)

Am most a Blazersel vagyok és csináltam egy számomra bomba tradet: Andre Miller és Marcus Camby :arrow: JJ. Barea és Tyson Chandler

Chandler nagyon jól pattanózik és kemény a palánk alatt, Barea meg a PO alatt a kedvenc irányítóm lett és a játékban is remek. Edzésnél mindig a 3pt-ot állítom be neki mert ha olyan csapat ellen játszok ahol nehéz betörni akkor kintről dobok vele. Roy és Wallace egy állat :D
Kedvet kaptam tőled a Portlandhez és nem titok,hogy a Po-ban én is nagyon megszerettem ezt a két játékost :) A következő "hulladék" csapatot sikerült összehoznom, de még azért tudok rajta jövőre tuti javítani: Nash-Roy-Wallace-Aldridge-Chandler
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.07.03. 10:29:19

Hát mtb, én mind1 melyik csapattal szereztem meg az 1/1-es picket, nem adtak érte lószart se :D
NBA 2K12 Kobe Bryant-el!
Messithebest
Director del Fútbol

2011.07.02. 12:18:11

MessiFan írta: Egyébként azt mondod, hogy ha választok egy gyenge csapatot, aminek valszeg 1/1-es pickje lesz, akkor akár Wadet is megszerezhetem?
Akár. Nem biztos, de nekem bedobott egy ilyen ajánlatot, azonnal ok. De valami jobbat kaphatsz érte. És próbálj pickeket cserélni, hátha bejön egy 1/2es is. Múltkor össze hoztam, jött hozzám Durant+Harden érte....
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.07.02. 10:53:39

Akik visszamentek a klubcsapatukba mint pl Hanga az nem lesz benne.
Egyébként azt mondod, hogy ha választok egy gyenge csapatot, aminek valszeg 1/1-es pickje lesz, akkor akár Wadet is megszerezhetem? Ez nem tűnik túl reálisnak, ahogy az sem, hogy Shaq tegnap ellenem 6-ból 6 büntetőt dobott be :lol:
Ki is kaptam... Banyek 42 pontot dobott Pierce mert csak beállt pozícióba és hiába dupláztam, bedopta..
Egyébként lehet megpróbálom ezt a dolgot amit írtál :D

Egyébként 4 év alatt a Kingsel bajnoki címig jutottam el.
Első év: 1/1-es pick, egy nagyon jó irányító, majd ingyen olyanokat igazoltam pint Glen Davis, Chandler (nem a center).
És alapból egy ilyen csapatom volt: 80-as irányító, 90-es Evans, 80 feletti Chandler, 78-as Davis és Cousin aki 83-as :D
Utána mindig ott voltam a PO-ban de csak a 4. évben sikerült megnyerni aztán töröltem is mert ezt röpke fél óra alatt hoztam össze szimulálásokkal :lol:
Messithebest
Director del Fútbol

2011.07.02. 09:12:24

MessiFan írta:Én sosem fogom megérteni, hogy mtb hogy az istenbe igazolt meg draftolt ilyen jól. Szinte bárkit meg tudott venni én meg nem :D
Pölö Monta Ellist akartam a Bostonba miután Ray visszavonult és azt írta hogy nincs rá megfelelő ajánlatom.. Mondom oké.. Rámentem Gordonra a Clipperstől. Ő Rondoért, Pierceért és egy pickért érkezett volna, de csak kínomban nevettem. Egyébként mind1 kit akarok mind1 melyik csapattal semmi nem lesz belőle ezért inkább őket szoktam megvenni: Field, Douglas, JJ Barea, Robinson, D. Jordan és akit még imádom az Afflalo :)

Am most a Blazersel vagyok és csináltam egy számomra bomba tradet: Andre Miller és Marcus Camby :arrow: JJ. Barea és Tyson Chandler

Chandler nagyon jól pattanózik és kemény a palánk alatt, Barea meg a PO alatt a kedvenc irányítóm lett és a játékban is remek. Edzésnél mindig a 3pt-ot állítom be neki mert ha olyan csapat ellen játszok ahol nehéz betörni akkor kintről dobok vele. Roy és Wallace egy állat :D
Csak egyszer kell 1/1et szerezni, és befog indulni a gépezet. Pl múltkor draft előtt 1/1 volt, és kaptam egy ilyet: 1/1 = Dwyane Wade.... Szerinted nem fogadtam röhögve el? :D Aztán Wade-ért már kaphatsz jobbakat is, akár 2t is. Egyébként már annyira nem tolom vele, de lehet előveszem és Hangát megcsinálom aztán mehet az alázás :D Egyébként remélem a 2k12be azért a Draftolt playerek már benne lesznek, attól függetlenül hogy lockout van...
Kép
Fernando
Llegenda del Barça

2011.07.02. 08:46:09

LM10 írta:
Fernando írta:Azta telibeba.... hattalmas lesz az új F1. Ehhez képest tényleg butított volt a 2010, melyet bevalottan csak egy próbaverziónak, egy kiindulási alapnak csináltak.

Az új játékban sokkal jobb lesz az ellenfelek mesterséges intelligenciája, és a versenyzőkre rá lehet ismerni stílusuk alapján. A grafika szebb, a kocsik irányítása valóságosabb, lesz DRS, KERS, csapatutasítás, csapatrádió, szemétkedő újságírók akik befolyásolhatják a karrierünk, lesz boxon belüli intro is, lesz multi player mód is osztott képernyővel, egyszerűen már most szerelmes lett, de nagyon messze van még szeptember, addig meg tuti homokoskodnak az új lemezformátummal is... (boxról beszélek természetes, ha autós játék csak box, persze ha kormánnyal akkor az más).
Videó van róla?
Egyenlőre még csak valami videónapló, meg a készítők beszélnek meg ilyesmi. Konkrét gameplay még nincs, de valszeg még folyamatban van a játék.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Anubisz84
Barça C

2011.07.02. 08:01:14

Sziasztok!
Játszom egy nagyszerű böngészős játékkal ami tényleg nagyon jó. Saját csapatodat irányíthatod a világ minden részéből érkezett játékosok ellen. Csatlakozz Te is, nem fogod megbánni!Jégkorong és foci manager játék és a kövi sport a kézilabda !Erősítsük a magyar managerek számát!:)
http://www.powerplaymanager.com/r409948/
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.07.01. 23:08:33

Én sosem fogom megérteni, hogy mtb hogy az istenbe igazolt meg draftolt ilyen jól. Szinte bárkit meg tudott venni én meg nem :D

Messithebest
Director del Fútbol

2011.07.01. 23:02:39

Fernando írta:addig meg tuti homokoskodnak az új lemezformátummal is... (boxról beszélek természetes, ha autós játék csak box, persze ha kormánnyal akkor az más).
Már van rá flash. LT+ 1.9, 2.0ra még várni kell, mivel nem jött még ki az új lemezformátummal game. De az LT+ 1.9 a dasht már kicsapja, és az ap 2.5ösöket is viszi.
Kép
LM10
Director del Fútbol

2011.07.01. 22:59:29

Fernando írta:Azta telibeba.... hattalmas lesz az új F1. Ehhez képest tényleg butított volt a 2010, melyet bevalottan csak egy próbaverziónak, egy kiindulási alapnak csináltak.

Az új játékban sokkal jobb lesz az ellenfelek mesterséges intelligenciája, és a versenyzőkre rá lehet ismerni stílusuk alapján. A grafika szebb, a kocsik irányítása valóságosabb, lesz DRS, KERS, csapatutasítás, csapatrádió, szemétkedő újságírók akik befolyásolhatják a karrierünk, lesz boxon belüli intro is, lesz multi player mód is osztott képernyővel, egyszerűen már most szerelmes lett, de nagyon messze van még szeptember, addig meg tuti homokoskodnak az új lemezformátummal is... (boxról beszélek természetes, ha autós játék csak box, persze ha kormánnyal akkor az más).
Videó van róla?
Fernando
Llegenda del Barça

2011.07.01. 22:47:09

Azta telibeba.... hattalmas lesz az új F1. Ehhez képest tényleg butított volt a 2010, melyet bevalottan csak egy próbaverziónak, egy kiindulási alapnak csináltak.

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
messibarca
Jugador d'estrella

2011.07.01. 18:50:08

Fernando írta:
Ismeri valaki a Top Spin sorozatokat? Most játszok a 4-el, igencsak jó. Tenisz játék. Eddig nagyon bejön. Karrier módot kezdtem, csináltam embert, szereztem edzőket, szponzorokat, eddig 2 kisebb tornán vagyok túl, egy salakos Houstoni, amit megnyertem és egy kemény borítású Kijevi, ahol döntős voltam, de ott 7-6, 6-3-ra simán kikaptam.
Eddig még nem ismertem , de most , h ezt olvastam megnéztem pár videót róla és úgy döntöttem adok neki egy esélyt , úgyis unom már a focis játékokat.Csak egy kérdésem lenne , h kiadták-e PC-re :?:
Kép
a siget készítette Victor (vuvu)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.06.30. 08:32:15

Ronaldinho&Barca írta:Srácok, ki van otthon NBA 2K11-ben, leginkább az igazolások terén? Lakerssel játszok benne és szeretné leigazolni a jó öreg Shaq-et, de sehogy se működik a dolog.. :? Ötlete valakinek?
NBA-ben 3 féleképpen „csábíthatsz” játékost a csapathoz!Vagy csere által, vagy a D-Ligából vagy szabadügynököt igazolsz!
Mindegyikre van egy szabály!D-Ligában azok a fiatal játékosok vannak akiket max 3 éve draftoltak, s nem férnek be az aktív rotációba, s fejlődésképpen a „B” csapatban játszanak!Ide te is tudsz leküldeni embert, de mondom csak aki max 3 éve draftolt játékos!
Szabadügynököt egész évben lehet igazolni, vannak a sapkához tartozó kivételek, ha túllépted a salary capet, akkor MLE-ért igazolhatsz, ez egy meghatározott összeg, kb 5 millió dollár, s mondjuk leegyszerűsítve 5 olyan játékost hozhatsz akik évi 1 millió dolláros fizetéssel elfogadják a szerződéskínálatot amit teszel érte!Ha minimum fizetést adzs valakinek, akkor az nem számít bele az MLE-be!
És cserélni is tudsz, Shaq-nek nem tudom mennyi a fizetése, de körülbelül hasonló fizetésű játékost kell adjál érte!Vagy több emberes, esetleg több csapatos trade kell, hogy összejöjjön!
De ha belemész manager roster/trades/trade finder, s odatekersz a Celticshez, majd kiválasztod Shaq-et, akkor a gép kiadja, hogy a C”s milyen feltételekkel cserélné Shaqet!Vagy ha simán trade menüfunkcióba te próbálgatsz, akkor is ad egy ajánlást!
Kicsit hosszú lett, s igazából csak az utolsó 5-6 sor a fontos :lol:
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése