2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
nekem 120 millióért a Barca már engedte volna..... Messi nem akart jönni...MessiFan írta:PC-n nincs ilyen, de megfizethetetlen Messi. Maximum akkor tudnám megvenni ha eladnám az összes játékosom és 100ezerért vennék majd a maradékból megvenném Messit
Ezt én sem értem, de általában a fifákban első évben nincs se BL, se EL/UEFA kupa. De ha az első szezonodban odaérsz a nemzetközi kupás helyekre akkor már indulhatsz.kakasugynok007 írta:Az 1. évben miért nem lehet a BL-ben indulni?
FCB.Gabesz írta:höhö neymar...1millió sincs.
http://youtu.be/GWsuYszXcycbarcelona74 írta:Sziasztok tudna vki segíteni hogy kell a fifa 11-ben szabadrugást lőni? Előre is köszi VISCA EL BARCA!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2-3 év után már el lehet hozni, de ha első év, nem tudom hogy hozta el, mert úgy nekem se engedi....Stalkyard írta:Ez a Thiago csak nem a Barcás Thiago? Hogy sikerült elhozni? Csak mert én is próbáltam, de azt írták vissza, hogy a játékos nemrég csatlakozott a klubjához, és nem kívánja elhagyni azt.messideco írta:Én is kezdtem egy menedzser módot a 11-esen, a Lazioval. Eladtam a fölöslegesnek vélt játékosokat, igazoltam egy-kettőt.
A csapat:
Muslera-
Cha Du-ri,- Bartra- Stendardo- Abidal
Hernanes
Thiago- Ledesma
Lee Chun-Yong- Zarate
Floccari
Cserék nagyjából az alapcsapatból. A két szélsőm tökéletes, és szélvészgyorsak
Nekem meg a 09 volt...csabooo írta:nekem még mindig a 08 a favorit valahogy, nem tudom miért..
Ez kész.messideco írta:Simán eljött
Ez a Thiago csak nem a Barcás Thiago? Hogy sikerült elhozni? Csak mert én is próbáltam, de azt írták vissza, hogy a játékos nemrég csatlakozott a klubjához, és nem kívánja elhagyni azt.messideco írta:Én is kezdtem egy menedzser módot a 11-esen, a Lazioval. Eladtam a fölöslegesnek vélt játékosokat, igazoltam egy-kettőt.
A csapat:
Muslera-
Cha Du-ri,- Bartra- Stendardo- Abidal
Hernanes
Thiago- Ledesma
Lee Chun-Yong- Zarate
Floccari
Cserék nagyjából az alapcsapatból. A két szélsőm tökéletes, és szélvészgyorsak