2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szívesen!Amúgy elég érdekes a felállás,mert már 2008-ban vagyok,de Larssonnak még 3 évig szerződése van a csapattal,és mellesleg ő a legeredményesebb játékosom!Enrique írta:Uhhh, na ez érdekes...![]()
Mind1, köszi h szóltál Bodi!
Nah akkor mielőtt nagyon meglepődsz szólok,hogy a 06-ban nem így van!Akármit nyersz,azzal nem mehetsz nagyobb csapatokhoz!A rajongói boltban meg kell venni egy olyan csomagot,hogy karrier csapatok!5000 pontba kerül,utána viszont már minden csapattal lehetsz.Én már a Barca-ban játszok,de volt két Atletico-s szezonom mire rájöttem erre!Enrique írta:Iroda: Átigazolások asszem.. De csak nyáron, ill. télen lehet igazolni. Nagyobb csapathoz meg elvileg év végén lehet menni, ha elég jó voltál az aktuális csapatoddal. Legalábbis így volt a 2005ben, a 06ban még nem nyomtam le az 1. szezont.Szecsiat írta:Career mode-ban most fejeztem be az első szezonom a WBA-val.nem tudom, hogy lehet játékost igazolni.Segítene nekem valaki?És hogy lehet majd nagyobb csapathoz kerülni?előre is köszi
Iroda: Átigazolások asszem.. De csak nyáron, ill. télen lehet igazolni. Nagyobb csapathoz meg elvileg év végén lehet menni, ha elég jó voltál az aktuális csapatoddal. Legalábbis így volt a 2005ben, a 06ban még nem nyomtam le az 1. szezont.Szecsiat írta:Career mode-ban most fejeztem be az első szezonom a WBA-val.nem tudom, hogy lehet játékost igazolni.Segítene nekem valaki?És hogy lehet majd nagyobb csapathoz kerülni?előre is köszi
úgy szakszerűen enm tudom elmagyarázni, mert nekem is úgy csináltákDrigo írta:És azt hogy lehet? amúgy Retek asszem megvan a probléma m srác aki írta azt mondta h akinek eddig megírta senkinek se megy szal valószínű ezt a fajat letöltött verziót nem lehet kiírni dvd-re vagy lehet csak nem műxik.Morminho írta:Drigo!
Próbáld meg frissíteni a videókártyádat, mert nekem is ugyanezt írta ki, de az megoldotta!
És azt hogy lehet? amúgy Retek asszem megvan a probléma m srác aki írta azt mondta h akinek eddig megírta senkinek se megy szal valószínű ezt a fajat letöltött verziót nem lehet kiírni dvd-re vagy lehet csak nem műxik.Morminho írta:Drigo!
Próbáld meg frissíteni a videókártyádat, mert nekem is ugyanezt írta ki, de az megoldotta!
Hány megás a file amit bemountolsz?Drigo írta:Kössz Retek de nekem így se megy na de hagyjuk!JA! szavazás 70+29 az csak 99%
Csak Windows messegner van...Morminho írta:Nem az MSN explorer kell neked, hanem keress olyat, h MSN Messenger! elvileg annk is benn kéne lennie alapban, de ha nincs akkor szólj
MSN Explorer? Ami alapba benne van a Windowsban?Morminho írta:csinálj MSN címet és akkor mi is jácchatunk párszor!retek írta:Nekem lenne.De hogy kell?Kenny írta:Valakinek nincs kedve egy meccset nyomni velem?
csinálj MSN címet és akkor mi is jácchatunk párszor!retek írta:Nekem lenne.De hogy kell?Kenny írta:Valakinek nincs kedve egy meccset nyomni velem?