2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Semmi...daffy írta:jobb egérgomb rá és futtatás rendszergazdaként
jobb egérgomb rá és futtatás rendszergazdakéntneobarca írta:És azt hogy tudom futtatni?Dragonfly80 írta:Nekem nincs fent ez a játék ezért csak találgatok.Ha nincs jogosultságod akkor lehet,hogy mind a telepítőt mind a cracket rendszergazdaként kéne futtatnod vagy pont ellenkezőleg.A windowsnál sosem tudni előre melyik verzió lesz a nyerő.A netet pedig tiltsd le, az nfo szerint nem használ ha aktív mert felmegy olyan helyre ahova nem kéne és letilthatják.
És azt hogy tudom futtatni?Dragonfly80 írta:Nekem nincs fent ez a játék ezért csak találgatok.Ha nincs jogosultságod akkor lehet,hogy mind a telepítőt mind a cracket rendszergazdaként kéne futtatnod vagy pont ellenkezőleg.A windowsnál sosem tudni előre melyik verzió lesz a nyerő.A netet pedig tiltsd le, az nfo szerint nem használ ha aktív mert felmegy olyan helyre ahova nem kéne és letilthatják.
De az a baj, hogy ha crackelem akkor meg azt írja, hogy engedély szükséges me nekem nincs. Lentebb leírtam pontosan...Dragonfly80 írta:Ha 64 bites win7 van a gépeden természetes,hogy két 'programfiles' mappa van.Alapból a simába rakja a 64 bites progikat, az (x86)-osba a 32 biteseket.Szóval nem valószínű,hogy 2 op rendszered van.Létezik, hogy 2 windows lenne a gépemen? Most így megnézem a c-t és van program files és van program files (X86)![]()
Általában a win ha nem találja az elérési útvonalat játéknál valószínű,hogy rosszul crackelted meg.
Ha 64 bites win7 van a gépeden természetes,hogy két 'programfiles' mappa van.Alapból a simába rakja a 64 bites progikat, az (x86)-osba a 32 biteseket.Szóval nem valószínű,hogy 2 op rendszered van.Létezik, hogy 2 windows lenne a gépemen? Most így megnézem a c-t és van program files és van program files (X86)
Nem képzeld nem rakta mappába hanem berakott mindent az X86os pf fileba... :Sdaffy írta:tessék?neobarca írta: Nem én csináltam, hanem aki összerakta a gépemet. Sajna én ennyire nem értek hozzá... Viszont érdekes. A Program Filesbe telepítettem most a játékot viszont nincs ott. Nem találom...azért csak keresd
2ksports mappában kéne lennie
tessék?neobarca írta: Nem én csináltam, hanem aki összerakta a gépemet. Sajna én ennyire nem értek hozzá... Viszont érdekes. A Program Filesbe telepítettem most a játékot viszont nincs ott. Nem találom...
Nem én csináltam, hanem aki összerakta a gépemet. Sajna én ennyire nem értek hozzá... Viszont érdekes. A Program Filesbe telepítettem most a játékot viszont nincs ott. Nem találom...daffy írta:program files x86 akkor szokott lenni,ha volt fent egy 32 bites pl xp,mielőtt felraktad a win7-et. ha nem formáztad le,akkor archiválja a régit és amint látom,abba telepítette az nba-t. hogy ez baj-e azt nem tudom sajnos,de egy próbát talán megérneobarca írta: Létezik, hogy 2 windows lenne a gépemen? Most így megnézem a c-t és van program files és van program files (X86)
program files x86 akkor szokott lenni,ha volt fent egy 32 bites pl xp,mielőtt felraktad a win7-et. ha nem formáztad le,akkor archiválja a régit és amint látom,abba telepítette az nba-t. hogy ez baj-e azt nem tudom sajnos,de egy próbát talán megérneobarca írta: Létezik, hogy 2 windows lenne a gépemen? Most így megnézem a c-t és van program files és van program files (X86)
Létezik, hogy 2 windows lenne a gépemen? Most így megnézem a c-t és van program files és van program files (X86)daffy írta:tedd arra a meghajtóra,amin a win7 van. szerintem az a baja. mert ha jól látom,2 windows van a gépeden(vagy a win7 előtt volt fent még 1). ne a programfájlok(x86)-ba telepítsd,hátha...neobarca írta:Köszi! Én meg küldtem a hibáról egy képet... Hátha rájössz!daffy írta:1 perc és megy a mail neobarca
tedd arra a meghajtóra,amin a win7 van. szerintem az a baja. mert ha jól látom,2 windows van a gépeden(vagy a win7 előtt volt fent még 1). ne a programfájlok(x86)-ba telepítsd,hátha...neobarca írta:Köszi! Én meg küldtem a hibáról egy képet... Hátha rájössz!daffy írta:1 perc és megy a mail neobarca
Köszi! Én meg küldtem a hibáról egy képet... Hátha rájössz!daffy írta:1 perc és megy a mail neobarca
total commander,beállítás,általános beállítás,képernyő,mutassa a rejtett fájlokatKalap1988 írta: Köszi és kereséssel megtalálom vagy máshogy kell?
A másolást nem engedi. De sehova sem... Figy! a steve16v@citromail.hu-ra tudsz dobni nekem cracket? Hátha azzal megy majd...daffy írta:esetleg másik crack? vagy először másold máshova a crack-et és utána a játék mappájába. vagy ha másolni enged,csak felülírni nem,akkor talán az alap exe törlése után már be tudod tenni. nem tudom innen sajnos
Köszi és kereséssel megtalálom vagy máshogy kell?daffy írta:az nem a dokumentumokban van,hanem az application datában,ami egy rejtett mappaKalap1988 írta: Nekem is reloaded verzió van, de ott hogyan lehet frissíteni a kereteket? Nincs a dokumentumokban nba2k12 mappa és nem tudom hová másolni az nbahungary-ról letöltött frissítéseket. Nekem más problémám nincs a játékkal, csak ez, de bőven elég![]()
képet tudsz feldobni?Az a baj, hogy amikor bemásolnám a Cracket, nem engedi és a következőt írja ki: A file módosításához engedély szükséges.
A file módosításához forduljon engedélyért a következőhöz: Everyone...
És az Istennek sem akar tovább lépni. Tudsz segíteni?
esetleg másik crack? vagy először másold máshova a crack-et és utána a játék mappájába. vagy ha másolni enged,csak felülírni nem,akkor talán az alap exe törlése után már be tudod tenni. nem tudom innen sajnos
az nem a dokumentumokban van,hanem az application datában,ami egy rejtett mappaKalap1988 írta: Nekem is reloaded verzió van, de ott hogyan lehet frissíteni a kereteket? Nincs a dokumentumokban nba2k12 mappa és nem tudom hová másolni az nbahungary-ról letöltött frissítéseket. Nekem más problémám nincs a játékkal, csak ez, de bőven elég
képet tudsz feldobni?Az a baj, hogy amikor bemásolnám a Cracket, nem engedi és a következőt írja ki: A file módosításához engedély szükséges.
A file módosításához forduljon engedélyért a következőhöz: Everyone...
És az Istennek sem akar tovább lépni. Tudsz segíteni?
Az a baj, hogy amikor bemásolnám a Cracket, nem engedi és a következőt írja ki: A file módosításához engedély szükséges.tri_campeones írta:dobjatok mail címet és küldöm a torrentetneobarca írta:Még mindig szenvedek az NBA 2K12 vel...Egyszerűen képtelen vagyok elindítani a Reloade verziót. Valaki nem tud egy oldalt, ahol más formátumban is le lehet szedni pc-re? Rip vagy DVD5 vagy bánomisén...
![]()
![]()
NBA csak reload veryió van..mi a gond?
Nekem is reloaded verzió van, de ott hogyan lehet frissíteni a kereteket? Nincs a dokumentumokban nba2k12 mappa és nem tudom hová másolni az nbahungary-ról letöltött frissítéseket. Nekem más problémám nincs a játékkal, csak ez, de bőven elégtri_campeones írta:dobjatok mail címet és küldöm a torrentetneobarca írta:Még mindig szenvedek az NBA 2K12 vel...Egyszerűen képtelen vagyok elindítani a Reloade verziót. Valaki nem tud egy oldalt, ahol más formátumban is le lehet szedni pc-re? Rip vagy DVD5 vagy bánomisén...
![]()
![]()
NBA csak reload veryió van..mi a gond?
dobjatok mail címet és küldöm a torrentetneobarca írta:Még mindig szenvedek az NBA 2K12 vel...Egyszerűen képtelen vagyok elindítani a Reloade verziót. Valaki nem tud egy oldalt, ahol más formátumban is le lehet szedni pc-re? Rip vagy DVD5 vagy bánomisén...
![]()
![]()