Kisorsoltam.
A neveket a feliratkozás sorrendjében tettem be. Úgy volt a legegyszerűbb, h az első 4 a sorsoláson egy csoportba, a második négy a másik csoportba.
Tehát.
A csoport
AlexiS
Kash
kanty
Messi-Ini
B csoport
Kalap
Messifan
elbandi
Bob
Szabályok(ha valami szerintetek nem jó vagy változtatni kellene, akkor nyugodtan szóljatok)

:
-Fifa 08al játszunk, semmi patch nélkül
-a csoporton belül mindenki játszik mindenkivel
-az első kettő jut tovább és játszik 1-4 helyekért, a csoport 3-4 helyezettje pedig az "alsóházban" folytatja, az 5-8 helyekért( ez azért jó, mert így mindenki egyforma meccsszámot játszhat).
-az A csoport győztese az elődöntőben játszik és B csoport második helyezettjével, A B csoport győztese az A második helyezettjével, alsóházban ugyanígy.
-pontegyenlőség esetén az egymás elleni mérleg dönt, ha ez x, akkor a gólkülönbség, ha az is megegyezik, akkor a több rúgott gól.
-ha a meccs valami miatt megszakad, akkor újrajátszás. (ide kellene valamit még kitalálni, ha esetleg valaki akarattal kilép, bár ez egy baráti liga, ilyennek nem szabad történnie.

)
-lehet válogatottal és klubbal is lenne, csak ha egy csapatot kiválasztasz, akkor azt bajnokság közbe nem lehet cserélni. Pl: Ha Barcával elkezded, akkor azzal is kell végigjátszd.
Kb. ennyi. Játszottam hasonló szabályokkal bajnokságban és elég gördülékenyen ment.
A csoporton belüli meccseket szerintem nem kell kisorsolni, ezt mindenki beszélje meg a csoporttársakkal, fejenként 3 meccs nem sok, ezt püben simán le lehet rendezni.
Az eredményeket kell majd beírni és én összesítem, de ha van valami ötletetek, ami praktikusabb az is jöhet. Pl valami hasonló, mint a filmklubban.
Na, ha valami nem jó, nem tetszik, nem értethető, akkor reagáljátok le.

Szerk:
Még azt kell megbeszélni, h ki milyen csapattal lesz. De szerintem mindenki lehet azzal, akivel akar(akár mindenki egy csapattal is

), van többféle dressz, nem zavaró, ha ugyanaz a két csapat játszik egymás ellen.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.