Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor csak klubokkal lehet lenni?kanty írta:...
08al játszunk, de privátban leírom, h mi merre meddig.Kalap1988 írta:Megpróbálhatom, bár vagy két éve nem játszottam online és akkor sem voltam guru. Viszont, akkor majd valakivel privátozni szeretnék, mert nem tudom az újban miként kell, plusz már a program sincs meg hozzá.kanty írta:Na még egy ember kellene és lehetne is egy villámtornát játszani. Ha megvan, akkor kisorsolom és mehet is.
Megpróbálhatom, bár vagy két éve nem játszottam online és akkor sem voltam guru. Viszont, akkor majd valakivel privátozni szeretnék, mert nem tudom az újban miként kell, plusz már a program sincs meg hozzá.kanty írta:Na még egy ember kellene és lehetne is egy villámtornát játszani. Ha megvan, akkor kisorsolom és mehet is.
Figyu nem olyan nagy dolog ez. Most így nem emlékszem, h pontosan mik is a lépései, de ha a gépen rajta van a program, akkor azt jelenti, h feltette, ha nem, akkor valamit rosszul csináltál.Kash írta:Kanty, van egy kis problem:
Bepötyögöm az e-mail-em, rámegyek hogy next. Majd kijelölöm Budapest-et, és rámegyek hogy finish. majd nem lesz olyan lehetőség hogy next, csak back és cancel. Ez azt jelenti, hogy telepitette?
+1.Énis a 08-ra szavazok!Bob_Marley írta:höhö tényleg lehet írni is
Na de 08 legyen már elkezdtem tölteni! Meg gamerangerben van chat uh nincs gond.
msn cím megvan közben:
sambarca92@hotmail.com