2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Gears of war sorozat.... nagyon adjadavi10 írta:Szeva!
Tudnátok Xbox 360-ra ajánlani jó co-op-os játékokat?
Ezek vannak: Fifa 12, Fifa street, Army of Two (40th day is), CoD spec-opsok, zombis pályák. és most szedem le a Blurt-is.
kösz
Borderlandsdavi10 írta:Szeva!
Tudnátok Xbox 360-ra ajánlani jó co-op-os játékokat?
Ezek vannak: Fifa 12, Fifa street, Army of Two (40th day is), CoD spec-opsok, zombis pályák. és most szedem le a Blurt-is.
kösz
Köszi a gyors válaszodat , végül is mindegy hogy hogy küldöm flashelni , új dashel vagy anélkülfcbarcelona10 írta:Hello!Gerard3Piqué írta:Figyelem !!
Az olimpia hivatalos játékát ne töltse le senki xbox 360-ra ha nincs fölöslege 6-12 ezer forintja !
Nekem kérdezés nélkül elkezdte felrakni a dash frissítést mint tavaly a Fifával és az F1-el és nemtom mivel még. Ha letöltöm az új Dashboardot az megint tönkrevágja a flasht ?XGD3-at vitte a flash novemberbe volt flashelve.
Mit csináljak?
Én játszok vele. Lt2.0 van gépen és 2.014717-es dash volt de így is frissíteni akart. Az igaz hogy nem az olimpiáról frissítettem hanem a Spec Ops-ról..de mind a két játék azon dash-el fut vagyis a 2.0.14719-el. Szóval ez a frissítés nekem nem vitte le róla flasht, mennek régi és mostani játékok is Lt2.0-án.
Hello!Gerard3Piqué írta:Figyelem !!
Az olimpia hivatalos játékát ne töltse le senki xbox 360-ra ha nincs fölöslege 6-12 ezer forintja !
Nekem kérdezés nélkül elkezdte felrakni a dash frissítést mint tavaly a Fifával és az F1-el és nemtom mivel még. Ha letöltöm az új Dashboardot az megint tönkrevágja a flasht ?XGD3-at vitte a flash novemberbe volt flashelve.
Mit csináljak?
Az a helyzet ,hogy marketplacen van egy Szilard'K nemtommitovább ami Otp bank ligát foglalja magába. Nem tudom eredeti-e a Fifád, nem flashelt az Xboxod és van goldod akkor le tudod szedni . Nem értek hozzá mert kénytelen vagyok kalózkodni.barca_bome írta:Talán a Fifa07-ben meg a 08-ban használtam a HSP-t, nem volt rossz. A mostani fifákban meg gondolom még realisztikusabb és élvezhetőbb. Annyi a gondom csak, hogy xboxra nem tudom hogy lehetne felrakni, mert pc-n már a fifa11-is igen csak laggol, főleg a fifa miatt is vettem xboxot, mert anno még nem konzolos átirat volt a pc-s fifa...Forcabarca8 írta:
A FIFA13-ra nekem is nagyon fáj a fogam ennek a fantasztikus új munkatörvények köszönhetően viszont,de nem lesz rá pénzem,hogy megvegyem.Pedig kispóroltam volna rá a mennyiséget..Nem tudom,mennyit használtad eddig a HSP-t,de én nagyon ráálltamSzanaszét verem a Fradivel a jónépet
mondjuk,igen neccesen fejlődik a csapatom,nem tudok a-ból a b-be eljutni..nemzetközi szinten kell nagyot dobbantani,hogy jelentős tőkéhez jussak.de az meg nagyon nehéz..
szerk.:
ez már majdnem mehetett volna a FIFA topikba..
Amúgy finoman szólva sem vagyok a honi labdarúgás kedvelője, de anno, mikor még nem volt digitv-nk, akkor folyton a fradi meccseit néztem, köszönhetően sógoromnak, aki elvetemült fradista xD van is egy fradi sálam de ennyi.![]()
Más: Ha írok még a témáról az már a fifa topikba fog menni.
Talán a Fifa07-ben meg a 08-ban használtam a HSP-t, nem volt rossz. A mostani fifákban meg gondolom még realisztikusabb és élvezhetőbb. Annyi a gondom csak, hogy xboxra nem tudom hogy lehetne felrakni, mert pc-n már a fifa11-is igen csak laggol, főleg a fifa miatt is vettem xboxot, mert anno még nem konzolos átirat volt a pc-s fifa...Forcabarca8 írta:
A FIFA13-ra nekem is nagyon fáj a fogam ennek a fantasztikus új munkatörvények köszönhetően viszont,de nem lesz rá pénzem,hogy megvegyem.Pedig kispóroltam volna rá a mennyiséget..Nem tudom,mennyit használtad eddig a HSP-t,de én nagyon ráálltamSzanaszét verem a Fradivel a jónépet
mondjuk,igen neccesen fejlődik a csapatom,nem tudok a-ból a b-be eljutni..nemzetközi szinten kell nagyot dobbantani,hogy jelentős tőkéhez jussak.de az meg nagyon nehéz..
szerk.:
ez már majdnem mehetett volna a FIFA topikba..
A FIFA13-ra nekem is nagyon fáj a fogam ennek a fantasztikus új munkatörvények köszönhetően viszont,de nem lesz rá pénzem,hogy megvegyem.Pedig kispóroltam volna rá a mennyiséget..Nem tudom,mennyit használtad eddig a HSP-t,de én nagyon ráálltambarca_bome írta:Ősszel eszeveszett kockulás lesz Xbox előtt, remélem lesz rájuk időm: F12012, Fifa13. Várjátok már![]()
Hogy érdemi része is legyen a kommentemnek:
X360-ra nem tudja valaki, hogy Fifa12-be be lehet-e valahogy rakni a Barca új mezeit?
Láttam Youtube-on, hogy valaki PS3-on tolta a HSP12-őt. Az sem lenne rossz boxra, de jelen állás szerint én már akkor is falra másznék örömömben, ha a Barca új mezeit viszont láthatnám a fifában
Bocs, elfelejtettem közben ránézni a válaszodra. Szerintem azoknál is offra állítsd, az a jó, ha te csinálsz mindentcsababarca írta:oké. van olyan is hogy trade dedline,trade override,azoknál mi legyen?Kalap1988 írta:Az elején állítgatod be a dolgokat és a második táblázatban ( az elsőben az van, hogy hány meccses alapszakasz van, hány perces meccsek stb), a másodikban viszont arról szól, hogy a segédedző helyetted csinálja-e meg az alábbi dolgokat és jön a felsorolás. Na ott ami ilyesmi (mint az igazolás) állíts on-ról off-ra, ezért igazol helyetted.csababarca írta:2k12-ben akarok indítani Association módot,de úgy,hogy ne szedje szét szezon közben a csapatomat. értem ezalatt,hogy ne csináljon olyan cseréket magától,hogy az OKC-vel vagyok,és a POra már Perkins helyett Camby van,Ibaka helyett meg nem is tudom,hogy ki.
Gondolom az elején a beállításoknál lehet valamit belőni,de hogy pontosan mit azt nem tudom. Teendő?
oké. van olyan is hogy trade dedline,trade override,azoknál mi legyen?Kalap1988 írta:Az elején állítgatod be a dolgokat és a második táblázatban ( az elsőben az van, hogy hány meccses alapszakasz van, hány perces meccsek stb), a másodikban viszont arról szól, hogy a segédedző helyetted csinálja-e meg az alábbi dolgokat és jön a felsorolás. Na ott ami ilyesmi (mint az igazolás) állíts on-ról off-ra, ezért igazol helyetted.csababarca írta:2k12-ben akarok indítani Association módot,de úgy,hogy ne szedje szét szezon közben a csapatomat. értem ezalatt,hogy ne csináljon olyan cseréket magától,hogy az OKC-vel vagyok,és a POra már Perkins helyett Camby van,Ibaka helyett meg nem is tudom,hogy ki.
Gondolom az elején a beállításoknál lehet valamit belőni,de hogy pontosan mit azt nem tudom. Teendő?
Az elején állítgatod be a dolgokat és a második táblázatban ( az elsőben az van, hogy hány meccses alapszakasz van, hány perces meccsek stb), a másodikban viszont arról szól, hogy a segédedző helyetted csinálja-e meg az alábbi dolgokat és jön a felsorolás. Na ott ami ilyesmi (mint az igazolás) állíts on-ról off-ra, ezért igazol helyetted.csababarca írta:2k12-ben akarok indítani Association módot,de úgy,hogy ne szedje szét szezon közben a csapatomat. értem ezalatt,hogy ne csináljon olyan cseréket magától,hogy az OKC-vel vagyok,és a POra már Perkins helyett Camby van,Ibaka helyett meg nem is tudom,hogy ki.
Ja, vagy szokott "full screen"-ként is mejelenni ez a dolog, olyankor kikell pipázni a popretis-ben, vagy ha ott nem, akkor magában a játékban a beállitásoknál kell keresni.fifaorult írta:A játék beállításai között ott van, hogy Window mode be vagy ki, ott lehet beállítani, leglább is én ott állítottam be.Kalap1988 írta:Sziasztok! Nem vgayok egy nagy infózseni és sajnos az NBA2k12-ben (meg gondolom más játékban is, de most csak azzal játszok) látszódik az ablak és nem tudom nagyra, teljes képernyőre állítani (rákattintok harmadik egér gombbal, de a teljes képernyőre nem lehet nyomni). Tudom, hogy ez egy gombkombináció, de melyik is? Előre is köszönöm!
A játék beállításai között ott van, hogy Window mode be vagy ki, ott lehet beállítani, leglább is én ott állítottam be.Kalap1988 írta:Sziasztok! Nem vgayok egy nagy infózseni és sajnos az NBA2k12-ben (meg gondolom más játékban is, de most csak azzal játszok) látszódik az ablak és nem tudom nagyra, teljes képernyőre állítani (rákattintok harmadik egér gombbal, de a teljes képernyőre nem lehet nyomni). Tudom, hogy ez egy gombkombináció, de melyik is? Előre is köszönöm!