2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nem mintha az a power ranking sokat érneSlither írta:1 hét múlva kezdődik az NFL szezon, szóval aki bent van a fantasy ligánkban annak érdemes lehet lassan elkezdeni nézegetni a dolgokat.![]()
Én gyorsan benyeltem 3 FA-t, power rankingben fel is jöttem 1. helyre.
Gyere csak, a PL-esben bőven lesz esélyed, jó néhányan beragadtunk a rajtnál.neobarca írta:Nah elmegy az ember 2hétre nyaralni erre látom, lecsúsztam 2 fantasy-ről is...![]()
![]()
No mind1. Az NBA-ról ha bele döglök, se fogok...
Jaja, csak nem nagyon nézegettem mert azt hittem az NFL-ről van szó. Ahhoz pedig abszolút nem értek. Meg sajnos mostanában nincs is sok időm. Szal valszeg legközelebb NBA-ra gyúrok rá...fcbarca0827 írta:Na nem mintha csak az elmúlt két hétben beszéltünk volna a dologról.neobarca írta:Nah elmegy az ember 2hétre nyaralni erre látom, lecsúsztam 2 fantasy-ről is...![]()
![]()
Szerintem másfél hónapja kábé meg lett csinálva a PL fantasyban az Eurobarca bajnokság.
Amúgy szerintem attól, hogy lement már másfél forduló, ugyanúgy be lehet szállni, max. lesz egy kis lemaradásod pontilag.
Na nem mintha csak az elmúlt két hétben beszéltünk volna a dologról.neobarca írta:Nah elmegy az ember 2hétre nyaralni erre látom, lecsúsztam 2 fantasy-ről is...![]()
![]()
Na, hát én is majdnem ezt írtam.Game90 írta:Mivel Milner nem játszott, ezért az 1. számú cseréd került a kezdőbe, aki gondolom Gera volt.fcbarca0827 írta: Szerk.: Vagy ez azért van, mert a kezdőmben volt egy 0 pontos középpályás (Milner) és ilyenkor hozzáadja a csere pontjait?
Jaj, szegény-szegény Game, ilyen fos csapatot rakott össze, ami ráadásul szörnyen kezdte a bajnokságot... Őszinte részvétem. Szúrd le magad egy bozótvágó késsel (ha nincs, adok egyet kölcsönbe), de legalábbis cseréld le az egész csapatot.Gém írta:Lehet, hogy kicsit furcsán hangzik, de hiába vagyok jelen pillanatban 1., annyira nem vagyok megelégedve a csapatommal
Mivel Milner nem játszott, ezért az 1. számú cseréd került a kezdőbe, aki gondolom Gera volt.fcbarca0827 írta: Szerk.: Vagy ez azért van, mert a kezdőmben volt egy 0 pontos középpályás (Milner) és ilyenkor hozzáadja a csere pontjait?
Ezen én is gondolkozok, szerintem 1-2 kör múlva meglépem, 5 poszton simán változtatnék már most. Másik favoritom végre eligazolt egy másik csapathoz, szóval őt mindenféleképpen behúzom majdCFirpo3 írta: Én kockáztattam és már most kihasználtam a wildcardot, nem akartam, hogy az egekbe szökjön a jobb játékosok ára.
Végül nem mentem ki a Jets-Giants meccsre.Eazzy írta: Majd küldhetsz ilyen videórészleteket, ahogy spanolsz a fantasy csapatod sztárjaivalVagy csinálhatnál te is egy Shiva Bowl Shufflet:
https://www.youtube.com/watch?v=6FEYDKzMNXo
(aki nem tudja mi ez, az nézze a The League című sorozatot, de egyébként is kötelező mindenkinek)
Előd, ez a messideci nagyon jó, nem tudom eldönteni, hogy mit is jelenthetGareth Tello írta: messideci?![]()
De jó, most látom, hogy Nolan doubtful...
Ideiglenesen jött helyette Sinclair.
Gareth Tello írta: Bár talán még fontosabb, hogy Game mögöttem végezzen.
Köszi srácok, én is szurkolok nektek!Bob_Marley írta: Mindenkinek sok sikert, győzzön a legjobb, vagyis ne Game![]()
messideci?messideco írta:Az EPL-re regisztráltam, csak valaki péntekenként figyelmeztessen a dologra
Nem.messideco írta:Egy kérdés:
Fordulónként 3/4 csere engedélyezett?