Irányítás alatt azt értem, hogy totál megváltoztatták a cselezés gombokat, jobb karral irányítasz mindent, ami eddig a dobás volt
Játszottam pár meccset, de én nem tudom megszokni, s iszonyat idegesít, hogy nem azt csinálja a játékos amit szeretnék.
Sarkazásnál viszont így könnyebb, azt aláírom, hogy jobb karral csinálod a mozdulatot, ballal tudsz belőle "kitörni"
Meg szerintem óriási hiányosság hogy nem lehet slidereket letölteni hozzá, hanem kézzel kell beállítani.
Én úgy látom a régi betegségek továbbra is megvannak, amik bizony szerintem eléggé csökkentik a játékélményt.
Támadópattanózás pl, meg oké a sliderekkel babrál az ember, de továbbra is mint minden évben vannak játékosok akik szárnyra kapnak és ami a kezükbe kerül bedobják, s nem James vagy Durant esetleg Paul, hanem Ben Gordon, DJ Augustin, Brooks, Meeks, s hiába védekezel rajta bedobja emberrel dudaszóban a tripla mögül 3 méterrel s eljutnak 30 pontokig ha az elején belelendülnek, nem lehet velük mit csinálni.
Én védekezni nagyon tudok, támadásban meg figurákat játszok, s a nagy sztárokat úgy ahogy megtudom fogni, de persze az OKC meg a Miami rémálom, ott hiába fogod Durantet jön Westbrook

De ez így rendben is van az élet is ilyen, de hogy Bogans bevágjon 4/4 triplát, emberrel együtt az azért mókás
Zenében igazad van, hogy ízlés dolga.De azért ha NBA akkor előbb jut eszembe a hiphop mint a Daft Punk

Érdemes visszaemlékezni milyen zenék voltak egy 2k10-ben vagy 11ben, ég és föld, s szerintem nem jó irányba mentek el, de ez szubjektív nyilván, de nálam ez is ront az élményen.Nem mondom van 1-2 ami nagyon jó kis muzsika, de vannak totál nem odaillő zenék, s nem csak méhkas

Mindent elmond, hogy Kanye West zene is van benne...