Ott szerzett egy játékosom mesterhármast. Megint játszani fog...socio66 írta: Jó majd vigyázok.
Már játszottunk amugy egy meccset,azon Te nyertél 6-5re...
jó ki meccs volt. Viszont most otthon megverlek!
egyébként nektek hány tehetségkutatótok van?
Ott szerzett egy játékosom mesterhármast. Megint játszani fog...socio66 írta: Jó majd vigyázok.
Már játszottunk amugy egy meccset,azon Te nyertél 6-5re...
jó ki meccs volt. Viszont most otthon megverlek!
Ez ha fiatal (15 éves) nagy játékos lesz mert azt jelenti h középszerűvel rendelkezik nekem is van szerencsém egy ijennel rendelkeznemCFirpo3 írta:van egy nagyon tehetséges szélsőm![]()
![]()
az ifi edzőm állandóan róla áradozik, hogy milyen jó. utóbbi két meccsén 5 és fél csillagot kapott...
attól h te nem állsz ki attól még én kapok edzést remXzibit25 írta:Így is le tudjuk játszani a meccset mer ha nem akkor nyugodtan törölheted a meccset és akkor legalább te tudsz játszani.
Jó majd vigyázok.CFirpo3 írta: Vigyázz, mert van egy nagyon tehetséges szélsőm![]()
![]()
az ifi edzőm állandóan róla áradozik, hogy milyen jó. utóbbi két meccsén 5 és fél csillagot kapott...
Így is le tudjuk játszani a meccset mer ha nem akkor nyugodtan törölheted a meccset és akkor legalább te tudsz játszani.bowlinggolyo írta:Csak úgy h a 14ből 7 idősebb mint 19 évesXzibit25 írta:Baz. Az Ifiakadémiánál a Játékosok menüpontba azt írja h 14 játékosom van amikor meg állítanám össze a csapatomat a meccsre ott meg van 7 ember. Ez hogy lehet????
Jah.. tényleg!socio66 írta:Hát ja,veled játszom holnap után..![]()
Csak úgy h a 14ből 7 idősebb mint 19 évesXzibit25 írta:Baz. Az Ifiakadémiánál a Játékosok menüpontba azt írja h 14 játékosom van amikor meg állítanám össze a csapatomat a meccsre ott meg van 7 ember. Ez hogy lehet????
Hát ja,veled játszom holnap után..CFirpo3 írta: Mostanában nem jó nekem, mert 24.-én lesz meccsem velük, de utána lejátszhatunk egy ifi barit.
A barit akármikorra lekötheted mondjuk az utána való napra is de inkább ojan hétfőre érdemes h 2 edzést ténylegesen megkapjákCFirpo3 írta:Mostanában nem jó nekem, mert 24.-én lesz meccsem velük, de utána lejátszhatunk egy ifi barit.
Mostanában nem jó nekem, mert 24.-én lesz meccsem velük, de utána lejátszhatunk egy ifi barit.socio66 írta:Na,és akkor velem valaki egy ifimeccset?
lehetőleg egy kezdővel akarok játszani..
szóval
szóvalsocio66 írta:Na,és akkor velem valaki egy ifimeccset?
bowlinggolyo írta:Xzibit25 írta:Aztán készülj fel golyo.Nagyon kemény az ifim.![]()
![]()
14 játékos van benne,és a kapusom minden meccsen fél csillagos.De nincs kedvem mást is kipróbálni a kapuban.
![]()
![]()
![]()
![]()
az enyém ennél azért keményebb van egy jó védelmem
Xzibit25 írta:Aztán készülj fel golyo.Nagyon kemény az ifim.![]()
![]()
14 játékos van benne,és a kapusom minden meccsen fél csillagos.De nincs kedvem mást is kipróbálni a kapuban.
![]()
![]()
Xzibit25 írta:Ok.Elfogadtam csak közbe szórakoztam a bajnokságokkal.Akartam újat keresni de egy se lett jó ezért visszatértem a régibe.bowlinggolyo írta:Végre sikerült fogadd el xzibit![]()
![]()
Az ifi meccsen úgy sem számít h mijen a másik cspat ez csak arra jó h legyen egy + edzése az ifi cspatodnaksocio66 írta:Na,és akkor velem valaki egy ifimeccset?
Próbálom kihívni de mindig ezt írja ki:A kihívott csapat ifiazonosítója nem létezik, vagy egyetlen ifibajnokságnak sem vagy tagja.Xzibit25 írta:Nem akar valaki ifi barimeccset játszani???
Felőlem köthetünk leXzibit25 írta:Nem akar valaki ifi barimeccset játszani???
De.Xzibit25 írta:Nem akar valaki ifi barimeccset játszani???