Hattrick.org - Eurobarca Föderáció
Ki játszik velem barátságost?
Kitettem még 4 játékost az átadólistára.
Nem drágák,és nem is rosszak.(VII.osztályba)
nézzétek meg őket.
Nem drágák,és nem is rosszak.(VII.osztályba)
nézzétek meg őket.
-
- Entrenador del Barça
2 hét pihenő(vagy osztályozó) és utána való szerdán már kezdődik a kupa és úgy jön szombaton a bajnokiultrasur írta:Mikor kezdödik az új bajnokság?
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
GO Colts GO!!!
Most két hét szünet lesz,aztán a harmadik héten MK,és bajnoki rajt.ultrasur írta:Mikor kezdödik az új bajnokság?
Mikor kezdödik az új bajnokság?
https://www.youtube.com/watch?v=0L9EsEDC5Ig" target="_blank
- Xzibit25
- Jugador d'estrella
Bocs nem.Nincs olyan sok pénzem garcíánál is max 32 millánál befejezem.socio66 írta:A másik transzferlistán lévő játékosom nem érdekel?(nem hiszem..)
Pongrác Bánka
Annyira nem rossz játékos...
-
- Entrenador del Barça
semmiért csak láttam h már licitáltál is a játékosáraXzibit25 írta:Aha.Miért???bowlinggolyo írta:Xzibit25 te vagy az a hattrick ala kocka?
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
GO Colts GO!!!
A másik transzferlistán lévő játékosom nem érdekel?(nem hiszem..)
Pongrác Bánka
Pongrác Bánka
-
- Entrenador del Barça
Xzibit25 te vagy az a hattrick ala kocka?
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
GO Colts GO!!!
kiteszem.Xzibit25 írta: Akkor tőlem lehet 25000 eFt is a kikiáltási ár azon a 3 millán már nem múlik.
- Xzibit25
- Jugador d'estrella
Akkor tőlem lehet 25000 eFt is a kikiáltási ár azon a 3 millán már nem múlik.socio66 írta:Igazából nem szeretném eladni egyiket sem,ahogy mondtam,mivel nagyon elégedett vagyok mindkettejük teljesítményével. Mondom,esetleg ha 25-30-000 FT közötti árat kapnék értük,akkor meggondolnám. De ennyit nem valószínű hogy kapnék.Xzibit25 írta:
Talán ha 22 000 eFt a kikiáltási ár.
Igazából nem szeretném eladni egyiket sem,ahogy mondtam,mivel nagyon elégedett vagyok mindkettejük teljesítményével. Mondom,esetleg ha 25-30-000 FT közötti árat kapnék értük,akkor meggondolnám. De ennyit nem valószínű hogy kapnék.Xzibit25 írta:
Talán ha 22 000 eFt a kikiáltási ár.
-
- Entrenador del Barça
Am ebből sosem lesz 18 éves kiemelkedő mivel a gólszerés edzés 7 hét egy szinttorrestoni írta:Nem, mivel tudom, hogy pár hét múlva könnyedén eladhatnám drágábban is, szóval nem akarom feltétlenül eladni, ha mégis megvennék, ennyit kérek minimum. Akik Skill Tradereznek, azok jól tudják, hogy egy szezon múlva még mindig csak 18 lesz, s akár kiemelkedő gólszerzésű, tehát én ezt konkrétan a csatárt edző, s abból profitot elérő kluboknak címeztem, ennyi.
Nem szeretem az olyan oktatást valóban, melyet kéretlenül kapok, ezért válaszoltam ily hangnemben, részemről ennyi. Az árbecslés pedig úgy rossz, ahogy van, de mindegy. Én kb. 50 milliót kasszíroztam be eddig átigazolásokkal, miközben bőven erősödött a keretem is, egyszóval nekem megfelel ez a rendszer, és kész! Most pedig néhány hete elkezdtem az ifik edzését, gazdasági okokból. Valószínűleg egy szezon múlva sem leszek szegényebb, de akár fogadhatunk is...

Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
GO Colts GO!!!
- Xzibit25
- Jugador d'estrella
És Hofkes-t vagy García-t???socio66 írta:Ahhoz,hogy tudjak venni egy másik hasonló képességű játékost,és még profitot is termeljek a transzferből,kb. 25.000 eFT-ot kellene kérnem értük.Xzibit25 írta:
Te mennyit kérsz értük???(Nekem csak az egyik kellene)
Ahhoz,hogy tudjak venni egy másik hasonló képességű játékost,és még profitot is termeljek a transzferből,kb. 25.000 eFT-ot kellene kérnem értük.Xzibit25 írta:
Te mennyit kérsz értük???(Nekem csak az egyik kellene)
-
- Entrenador del Barça

Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
GO Colts GO!!!
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Nem, mivel tudom, hogy pár hét múlva könnyedén eladhatnám drágábban is, szóval nem akarom feltétlenül eladni, ha mégis megvennék, ennyit kérek minimum. Akik Skill Tradereznek, azok jól tudják, hogy egy szezon múlva még mindig csak 18 lesz, s akár kiemelkedő gólszerzésű, tehát én ezt konkrétan a csatárt edző, s abból profitot elérő kluboknak címeztem, ennyi.
Nem szeretem az olyan oktatást valóban, melyet kéretlenül kapok, ezért válaszoltam ily hangnemben, részemről ennyi. Az árbecslés pedig úgy rossz, ahogy van, de mindegy. Én kb. 50 milliót kasszíroztam be eddig átigazolásokkal, miközben bőven erősödött a keretem is, egyszóval nekem megfelel ez a rendszer, és kész! Most pedig néhány hete elkezdtem az ifik edzését, gazdasági okokból. Valószínűleg egy szezon múlva sem leszek szegényebb, de akár fogadhatunk is...
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
- Xzibit25
- Jugador d'estrella
Te mennyit kérsz értük???(Nekem csak az egyik kellene)socio66 írta:Nem tudom,elég jó játékosok,a gólátlaguk nagyjából 1gól/meccs..Xzibit25 írta:Socio66.Hajlandó vagy eladni Hofkes-t vagy García-t???Ha igen akkor licitálok rájuk(ez az árától függ).
Attól függ,mennyi pénzt kapnék értük.
Mezlitlábas 2 – 3 Gauchok
Nézőszám: 4400
A második ellen nem is olyan rosz. Pláne hogy kezdő vagyok.
Sajnos 7-ik maradtam a szezonban. de legalább nem utolsó
Ifim továbra is az első 9 pontal és még mindig Dominó a legjobb
A továbbiakban is vamos UMCS!
Nézőszám: 4400
A második ellen nem is olyan rosz. Pláne hogy kezdő vagyok.
Sajnos 7-ik maradtam a szezonban. de legalább nem utolsó

Ifim továbra is az első 9 pontal és még mindig Dominó a legjobb

A továbbiakban is vamos UMCS!
Nem tudom,elég jó játékosok,a gólátlaguk nagyjából 1gól/meccs..Xzibit25 írta:Socio66.Hajlandó vagy eladni Hofkes-t vagy García-t???Ha igen akkor licitálok rájuk(ez az árától függ).
Attól függ,mennyi pénzt kapnék értük.
-
- Entrenador del Barça
Ennyi pénzért ahogy most nézem a piacot vehettél volna jobbat issocio66 írta:Vettem egy középhátvédet.![]()
az erőnléte remek,a védekezése jó. 7.400-ért szerintem megérte.

Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
GO Colts GO!!!