Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem fiatal,de szerintem akkor is jó lesz. Egyébként is nagyon kellett már egy jó hátvéd eddig ő volt:bowlinggolyo írta:
Attól függ h hány éves mert ahogy elmondtad nem rossz vétel volt.
Attól függ h hány éves mert ahogy elmondtad nem rossz vétel volt.socio66 írta:Vettem egy középhátvédet.![]()
az erőnléte remek,a védekezése jó. 7.400-ért szerintem megérte.
Hogy nem irreális? Am meg az árbecslés nagyon fontos egy játékosnál csak szólok. Am a kapus télleg kiem lesz annyi idő alatt.És bocsi h ha kioktattalak csak szóltam h ijenekre jó oda figyelnitorrestoni írta:Oké golyó, biztosan igazad van, de én nem kértem segítséget tőled.
Egyébként azt elírtam, nem ragyogót kelet volna írnom, hanem kiemelkedőt. Így egy szezon alatt meg lesz.
Az átigazolásokról kár beszélni, az árbecslés pedig semmit sem ér.
Egyedül az egyik csatárom van jóval áron felül, de mivel ilyen fiatalon már jó szintű a gólszerzése, s van benne már két hét csatáredzés, ezért nem irreális az ára.
Am ne csodálkozz ha a játékosaidat nem fogják elvinni mert mindd az árbecslésénél jóval drágábban van kirakvatorrestoni írta:Van néhány játékosom, akik eladóak, egészen jó áron a képességeikhez mérten. Többnyire jó képességűek, lehet szemezgetni: Falconídas CF.
Szia! Nehogy azt hidd h az ojan gyorsan megy egy kapusnak ha jóról ragyira akarod edzetni kell hozzá 1 szezon minimum.Mivel egy szintet 5 hét alatt fejlődik jó edzővel.Akkor ki tudod számolni h mennyi időre van szükséged h ragyi legyen.Jó -ragyira 4 szint vagyis 20 hét maximum de minimum kell neki 18-19 hétz mert nem szintlépéses játékosról van szó.torrestoni írta:Másrészt új, immáron jó edzőt igazoltam, s felhoztam egy olyan ifit, aki nemrég töltötte be a 17. életévét, s a védés képessége jó szinten van, megfelelő formával, 2200-as TSI-vel, azt hiszem ez mindent elmond róla, hatalmas üzleti lehetőség, egy szezon alatt ragyogóig könnyedén fel lehetne tornászni a védését, s még akkor is csak 17-18 lesz, szóval azt hiszem 10-12 hétre átállok a védés edzésre, s vásárolok még egy fiatal, legalább megfelelő kapust.
Gold Foot BoysXzibit25 írta:Socio66 mi a csapatod neve???Ha egy játékosod megtetszik még lehet hogy meg is veszem és akkor máris kevesebb lesz az adósságod.
Játékost attól még vehetsz nem kell ott az egekbe menő árúakat megvenni vannak olcsóbbak is és mehetsz -40000ben én is sokszor használom de mindig talpra álloksocio66 írta:Ez ok,csakhogy mivel minuszban vagyok,nem tudok még olcsón sem játékosokat venni, stadiont fejleszteni meg pláne nem...![]()
Egyébként mivel a hazai meccseimért kapok azért elég sok pénzt,ezért idővel el fog tűnni ez az adósság,csak gondoltam hátha tudsz valami gyorsabbat,hatékonyabbat.Ha már így felajánlottad a segítséget.
Egy nagyobb stadionnal vagy van egy gyorsabb h kereskedsz.Ez azt jelenti h nézed a piacot h egyes játékosok mennyiért vannak és megveszed olcsóbban mint az árbecslése utána árbecslés árért kirakod vagy leszeded és felrakod a psico TSI-t amivel megtudod nézni h egy játékos szinten belül h áll ez kbra mondja meg csak de ha látod h annak a játékosnak egy két edzés és szintet lép akkor megveszed edzeted és magasabb szintűen eladod.Így gyorsan csak ennyisocio66 írta:Van 25.000 adósságom.Mit javasolsz,hogyan tudom a leggyorsabban ezt "semmissé" tenni?
Van 25.000 adósságom.Mit javasolsz,hogyan tudom a leggyorsabban ezt "semmissé" tenni?bowlinggolyo írta:
Akármiben amiben szeretnéd h segítsek pl játlékos edzés meg a csapatod felállása meg stb.
Akármiben amiben szeretnéd h segítsek pl játlékos edzés meg a csapatod felállása meg stb.socio66 írta:Miben tudnál segíteni?bowlinggolyo írta:Mi a csapatotok neve? Mert ha kell akkor szívesen segítek. nekem már egy egész kis jó csapatom van csak még kell vennem egy kis védelmet meg egyik kp le kell cserélnem
Miben tudnál segíteni?bowlinggolyo írta:Mi a csapatotok neve? Mert ha kell akkor szívesen segítek. nekem már egy egész kis jó csapatom van csak még kell vennem egy kis védelmet meg egyik kp le kell cserélnem
Így van,nem fogsz pénzt kapni érte,rúgd ki.CFirpo3 írta:Szerintem ilyen játékosra nincs senkinek szüksége még ingyen se. Én az ilyeneket kirúgom. Szerintem tedd Te is ezt!
Ok.Köszi a segítséget.Ágyő te ratyi játékos.CFirpo3 írta:Szerintem ilyen játékosra nincs senkinek szüksége még ingyen se. Én az ilyeneket kirúgom. Szerintem tedd Te is ezt!Xzibit25 írta:Kell vkinek egy játékos???
(181001440) [Transzferlistára helyezve]
28 éves és 53 napos, pocsék forma, egészséges
Öntörvényű emb...
...Szerintetek sokba kerül??? Én eddig nem sok sikerrel adtam el játékosokat.Lehet h mindig túl sokat kérek???
Tök mindegybowlinggolyo írta:Xzibit25 írta:Bowlinggolyo te hányad osztályban vagy??? És hány teljes szezont játszottál eddig????pont az előbb írtam
Szerintem ilyen játékosra nincs senkinek szüksége még ingyen se. Én az ilyeneket kirúgom. Szerintem tedd Te is ezt!Xzibit25 írta:Kell vkinek egy játékos???
(181001440) [Transzferlistára helyezve]
28 éves és 53 napos, pocsék forma, egészséges
Öntörvényű emb...
...Szerintetek sokba kerül??? Én eddig nem sok sikerrel adtam el játékosokat.Lehet h mindig túl sokat kérek???
Xzibit25 írta:Bowlinggolyo te hányad osztályban vagy??? És hány teljes szezont játszottál eddig????
Bowlinggolyo te hányad osztályban vagy??? És hány teljes szezont játszottál eddig????bowlinggolyo írta:Szerintem inkább a középpályádat tedd rendbe aztán jöhet a támadás utána jöhet a védelem mivel ijen sorrendben kellenek a bajnokságokhoz. a 7.csoporthoz egy jó kis kp a 6.hoz egy jó kis kp mellé támadás és ötödbe pedig már kell a védelem is. Csak mesúgom kpedzésből és kapus edzésből keresel a legjobban.errant írta:Első szezon utolsó 6 meccs. 3 győzelem, 3 vereség. Kezdő csapatnál mire a legfontosabb edzeni? vagy milyen időközönként cseréljem a típusát?