le akarom tölteni a warms war-t.
honnan lehetne? valaki linket tud adni?

MessiFan írta:Balázs! Ha -27 millióban van a cap attól még maradni fognak a játékosok vagy ingyen elmennek? Vagy csak a hard cap befolyásolja az ilyesmit? Csak mert az plusszban van. És megnéztem hogy a kövi szezonra az a kis henger teljesen le fog menni mert most majdnem tele van..Ez mit jelent?
Ma vagy holnap jöhet a Game 3 és ha azt is behúzom akkor a többit már csak szimulálom aztán irány a PO DÖNTŐ!
Szerintem pendriverrel oldd meg. Viszont arra figyelj, hogy nem minden USB-s kacattal működik. Ezt én is megjártam.LM10 írta:Srácok ti mennyire javasoljátok a külső vinyót XBOX-hoz? Júliusban lesz 1 éves a gépezet, játszunk azért rajta de nincs óriási kockulásnak kitéve.
Persze, ha gondod van segítek, de sokan vannak mrá akik kenik vágják a dolgokat, úgyhogy a topikba is nyugodtan beírhatod, ha elakadtál!chonggy írta:Kösziköszi!Ha még vmi nem lenne világos,megkereshetlek PÜ-ben?
3 módja van az igazolásnak!chonggy írta:
Namostmár. Free agenteket nem tudok venni,mert azt irja,túl sok játékosom van..Mikor valakit ki akarok dobni (release),azt mondja,nem lehet,mert akkor túl kevés játékosom lenne (11-nél kevesebb)..Trade-elni nem tudom,mindig azt irja ki,hogy "illegal trade",és vmi pénzösszeget...
Hogyan is kell akkor?![]()
![]()
Úgy tudom, hogy ha nem JTAG-elt az xbox akkor mindegy hogy mekkora a külső wincheszter ( /pendrive ) csak 16 gb-t tud használni belőle...LM10 írta:Srácok ti mennyire javasoljátok a külső vinyót XBOX-hoz? Júliusban lesz 1 éves a gépezet, játszunk azért rajta de nincs óriási kockulásnak kitéve.
Namostmár. Free agenteket nem tudok venni,mert azt irja,túl sok játékosom van..Mikor valakit ki akarok dobni (release),azt mondja,nem lehet,mert akkor túl kevés játékosom lenne (11-nél kevesebb)..Trade-elni nem tudom,mindig azt irja ki,hogy "illegal trade",és vmi pénzösszeget...Bob_Marley írta:season módban nem tudsz, csak Ass módban tudsz!chonggy írta:A 2K11-ben a Season-ban hogy és mikor lehet (kell) venni játékosokat?
És csak szabadügynököt tudsz venni, vagy a D-Ligából a fiatalokat, de amúgy meg cserélni kell!És a fizetséi sapka szabályok szerint tudsz csak"igazolni", vagy cserélgetni!
Először olyat lehetett olvasni, hogy Ap 3.0 kerül bele(Ap 2.5 van NFS:HPban, AC:BH-ban stb.), de olyat is olvastam hogy nem lesz már semmilyen védelem. L.A. Noire-ban 10000000000% hogy nem lesz semmilyen védelem, hiszen az új dash még csak tesztelés alatt van. Megoldás: PS3Bob_Marley írta:Messithebest válaszoltam!
Kérdés azoktól akik nagyon jártasak a témában!
Szóval elvileg jön Xboxra valami új védelem!És ezt nagyjából egybekötik az L.A Noire érkezésével!
Erről mit tudni?Hallottam új dashboardot nem szabad letölteni, mert ha flashelt a gép hazavág mindent!Láttam erről beszéltetek már, de kínai volt nekem
Igazán nincs mit!;)sjay írta:Köszönöm a segítséged!KingSimon írta:Ezen az oldalon van,levan írva a telepítés menete is!:)sjay írta:A Civlization V-hez készült magyarítás? Én nem találok sehol. Ha valaki tud hozzá, pls linkeljen
http://civ.magyaritasok.hu/
Köszönöm a segítséged!KingSimon írta:Ezen az oldalon van,levan írva a telepítés menete is!:)sjay írta:A Civlization V-hez készült magyarítás? Én nem találok sehol. Ha valaki tud hozzá, pls linkeljen
http://civ.magyaritasok.hu/
Ezen az oldalon van,levan írva a telepítés menete is!:)sjay írta:A Civlization V-hez készült magyarítás? Én nem találok sehol. Ha valaki tud hozzá, pls linkeljen
Írtam egy pü-t! Egyébként mostanság már én se nagyon játszom, inkább Tekkenezek mostanság, nagyon megjött hozzá a kedvem! De mivel ugye lassan vége az NBA szezonnak is, így a játékidő is lassan kezd rövidülni! L.A. Noire-t várom már, akinek van PS vagy Xbox mindenképp próbálja majd ki, szerintem esélyes az év játéka címre!(Megjelenés: május 20.)(sajnos már csak 1 duplarétegű DVD-m maradt, a L.A. Noire meg Xboxon 3 8,5, PS-n egy 25 GB-s Bluray lemezt vesz igénybe szóval rendelni kéne majd, de már nincs sok idő 20ikáigBob_Marley írta:Hát kevés időm van játszani!(Háttal nem kezdünk mondatot)MessiFan írta: Balázs! Mostanában nem játszol? Szívesen olvasnám az "élményeid" a játékban.![]()
Szóval nem nagyon játszottam, 1-2 quick game lement, de kb ennyi!
Messithebest-nek is megígértem, hogy egyszer online is játszhatnánk, s az is lemaradt!
Majd kell csinálnom 1 új live profilt, s akkor majd lejátszhatunk 1-et Messithebest!pü-ben majd beszéljük meg!
Hát kevés időm van játszani!(Háttal nem kezdünk mondatot)MessiFan írta: Balázs! Mostanában nem játszol? Szívesen olvasnám az "élményeid" a játékban.
Balázs! Mostanában nem játszol? Szívesen olvasnám az "élményeid" a játékban.Bob_Marley írta:season módban nem tudsz, csak Ass módban tudsz!chonggy írta:A 2K11-ben a Season-ban hogy és mikor lehet (kell) venni játékosokat?
És csak szabadügynököt tudsz venni, vagy a D-Ligából a fiatalokat, de amúgy meg cserélni kell!És a fizetséi sapka szabályok szerint tudsz csak"igazolni", vagy cserélgetni!
season módban nem tudsz, csak Ass módban tudsz!chonggy írta:A 2K11-ben a Season-ban hogy és mikor lehet (kell) venni játékosokat?