Gamez - Kedvencek játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
MatyiG
Adminisztrátor

2011.05.09. 16:28:44

Valaki tud segíteni?
le akarom tölteni a warms war-t.
honnan lehetne? valaki linket tud adni? :oops:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.05.09. 15:26:07

MessiFan írta:Balázs! Ha -27 millióban van a cap attól még maradni fognak a játékosok vagy ingyen elmennek? Vagy csak a hard cap befolyásolja az ilyesmit? Csak mert az plusszban van. És megnéztem hogy a kövi szezonra az a kis henger teljesen le fog menni mert most majdnem tele van.. :D Ez mit jelent?

Ma vagy holnap jöhet a Game 3 és ha azt is behúzom akkor a többit már csak szimulálom aztán irány a PO DÖNTŐ!
:lol: Attól függ, hogy kinek milyen szerződése van, ha van team optionod a lejárókra akkor van esélyed hosszabbítani!Nézd meg a szerződéseket, akinek kifutó szerződése van, s nincs rá semmilyen opciód, azoknál a játékosoknál el kell kezdj gondolkodni, hogy kire cseréled :lol: Ha idősebb játékosod van aki lejárós, de van rá Bird jogos, akkor jó eséllyel tudod hosszabbítani a szerződését egy MLE-vel!Így látatlanban ennyit tudok segíteni :lol:

szerk:PO közepén már nagyon nem tudsz semmit csinálni, az offseasonben lesz lehetőséged végrehajtani a „tranzakciókat”!Játszani majd megpróbálhatjuk, tuti elkened a számat, utálom a rohadt joystickot :twisted: Nem arra megy amerre én szeretném, nehezen érzek rá a 360 fokos irányításra :twisted: :lol: De ez legyen az én bajom! :D
Kép
Kép
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.05.09. 15:20:14

Balázs! Ha -27 millióban van a cap attól még maradni fognak a játékosok vagy ingyen elmennek? Vagy csak a hard cap befolyásolja az ilyesmit? Csak mert az plusszban van. És megnéztem hogy a kövi szezonra az a kis henger teljesen le fog menni mert most majdnem tele van.. :D Ez mit jelent?

Ma vagy holnap jöhet a Game 3 és ha azt is behúzom akkor a többit már csak szimulálom aztán irány a PO DÖNTŐ!
geridoss
Director del Fútbol

2011.05.08. 22:49:54

LM10 írta:Srácok ti mennyire javasoljátok a külső vinyót XBOX-hoz? Júliusban lesz 1 éves a gépezet, játszunk azért rajta de nincs óriási kockulásnak kitéve.
Szerintem pendriverrel oldd meg. Viszont arra figyelj, hogy nem minden USB-s kacattal működik. Ezt én is megjártam.
És amúgy igen, maximum 16 gb-ig ismeri fel a box a pendrivet.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.05.08. 22:22:10

chonggy írta:Kösziköszi! :D Ha még vmi nem lenne világos,megkereshetlek PÜ-ben? :)
Persze, ha gondod van segítek, de sokan vannak mrá akik kenik vágják a dolgokat, úgyhogy a topikba is nyugodtan beírhatod, ha elakadtál!
Jó játékot!
Kép
Kép
Kép
chonggy
Capitá del Barça

2011.05.08. 22:05:01

Kösziköszi! :D Ha még vmi nem lenne világos,megkereshetlek PÜ-ben? :)
Kép

„Madrid, cabron, salude al campeón”-Samuel Eto`o
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.05.08. 22:02:16

chonggy írta:
Namostmár. Free agenteket nem tudok venni,mert azt irja,túl sok játékosom van..Mikor valakit ki akarok dobni (release),azt mondja,nem lehet,mert akkor túl kevés játékosom lenne (11-nél kevesebb)..Trade-elni nem tudom,mindig azt irja ki,hogy "illegal trade",és vmi pénzösszeget...
Hogyan is kell akkor? :) :D :oops:
3 módja van az igazolásnak!
1;szabad ügynök
2; D-league (farmcsapat, B csapat nevezhetjük sokféleképpen, fiatalok ligája) csapatodból
3; rendes cserét tudsz végrehajtani Association módban!

1; szabad ügynökök egész évben vannak, általában idősebb játékosok!
A general manager/manager roster/free agent menüpont alatt vannak
Annyi hogy az NBA-ben van egy MLE szabály!
Ez azt jelenti, hogy ha az alap fizetési sapka felett vagy (salary cap), de még a súlyozott sapka alatt (hard cap), addig tudsz igazolni minden évben szabad ügynököt egy az NBA-ben meghatározott összegig!
Ez 4,76 millió dollár most jelenleg!
Tehát ebből a pénzből igazolhatsz szabad ügynököt!
Fontos szabály ezzel kapcsolatban, hogy a liga minimum fizetése ebbe nem számít bele!
Általában a fiatal rookiek minimum fizetést kapnak ez 500e dollár körül szokott lenni!Tehát ha rookiet igazolsz free agentről, vagy bárkit akinek minimum fizetése van, az nem számít bele az MLE összegedbe!

2;NBA D-league/NBA D-league roster menüpont alatt vannak a farmcsapatod tagjai!Innen hozhatsz fel játékosokat, s ide küldhetsz is le embereket!
Annyi a kikötés, hogy a farmcsapatban, csak maxmimum 3 év NBA tapasztalattal játszhat valaki!
Tehát abszolút újoncot le lehet küldeni fejlődni, de már egy 4ik éve draftolt embert nem lehet!

3;Valódi cserét pedig úgy tudsz végre hajtani, hogy general manager/manager roster/trades
Itt is vannak szabályok!Ha a trade menüre mész akkor te próbálhatsz cserét lebonyolítani, először a saját csapatodból kiválasztod az embert akit cserélni akarsz (első oszlop), majd kire akarod cserélni (2ik oszlop), s lehet több klubbos cserét végrehajtani, s a 3ik csapat tagja kerülne a 3ik oszlopba!Ha fizetési sapka felett vagy, akkor cserénél a fizetéseknek meg kell egyezni!Pl egy abszurd ötlet gyanánt Rondot 1-1ben nem tudnád cserélné Bryantre, mert Kobe-nak 2szer annyi a fizetése....Nagyjából egyenlő fizukat kell összehozni a cserealap játékosoknál!
Van ún trade finder menü is, ott a gép kidob variációkat!
Át lehet futni, mert be le lehet ütközni jó ajánlatba, s gyorsabb is!
Elején ezzel kezd az igazolást, amíg bele nem jössz a szabályokba szerintem!

http://apalyaszelen.blog.hu/2009/08/22/fizetesi_sapka_1
Ezt olasd el, hogy jobban megértsed a fizetési sapka szabályát!
Kép
Kép
Kép
davi10
Llegenda del Barça

2011.05.08. 21:45:42

LM10 írta:Srácok ti mennyire javasoljátok a külső vinyót XBOX-hoz? Júliusban lesz 1 éves a gépezet, játszunk azért rajta de nincs óriási kockulásnak kitéve.
Úgy tudom, hogy ha nem JTAG-elt az xbox akkor mindegy hogy mekkora a külső wincheszter ( /pendrive ) csak 16 gb-t tud használni belőle...
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
chonggy
Capitá del Barça

2011.05.08. 21:40:16

Bob_Marley írta:
chonggy írta:A 2K11-ben a Season-ban hogy és mikor lehet (kell) venni játékosokat? :)
season módban nem tudsz, csak Ass módban tudsz!
És csak szabadügynököt tudsz venni, vagy a D-Ligából a fiatalokat, de amúgy meg cserélni kell!És a fizetséi sapka szabályok szerint tudsz csak"igazolni", vagy cserélgetni!
Namostmár. Free agenteket nem tudok venni,mert azt irja,túl sok játékosom van..Mikor valakit ki akarok dobni (release),azt mondja,nem lehet,mert akkor túl kevés játékosom lenne (11-nél kevesebb)..Trade-elni nem tudom,mindig azt irja ki,hogy "illegal trade",és vmi pénzösszeget...
Hogyan is kell akkor? :) :D :oops:
Kép

LM10
Director del Fútbol

2011.05.08. 16:26:12

Srácok ti mennyire javasoljátok a külső vinyót XBOX-hoz? Júliusban lesz 1 éves a gépezet, játszunk azért rajta de nincs óriási kockulásnak kitéve.
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.05.08. 16:13:19

PO elődöntő:
Game 1: Miami 91-118 Boston, Allen 61 pont, Rondo 14 assist stb :D
Game 2: Miami 100-117 boston, Allen 50 pont, Rondo 14 assist stb :D
Nehézségi szint: Superstar 8) 8)

Balázs pc-n majd valamikor megint rápróbálhatnánk! Meg majd ha lesz boxom akkor azon is :D
Messithebest
Director del Fútbol

2011.05.08. 16:12:45

Bob_Marley írta:Messithebest válaszoltam!
Kérdés azoktól akik nagyon jártasak a témában!
Szóval elvileg jön Xboxra valami új védelem!És ezt nagyjából egybekötik az L.A Noire érkezésével!
Erről mit tudni?Hallottam új dashboardot nem szabad letölteni, mert ha flashelt a gép hazavág mindent!Láttam erről beszéltetek már, de kínai volt nekem :lol:
Először olyat lehetett olvasni, hogy Ap 3.0 kerül bele(Ap 2.5 van NFS:HPban, AC:BH-ban stb.), de olyat is olvastam hogy nem lesz már semmilyen védelem. L.A. Noire-ban 10000000000% hogy nem lesz semmilyen védelem, hiszen az új dash még csak tesztelés alatt van. Megoldás: PS3 :lol: (különben én is keményen gondolkodtam rajta, hogy Xbox mellé beruházok egy PS3ra, vagy előbbit eladom és úgy veszek egyet.....) Mindenesetre, új dasht ne töltsd, livera ne nagyon járkálj(pláne ha ingyenes hétvégéket hírdetnek :lol: ). Szóval eléggé bekeményít a Májkrémf*st, de előbb-utóbb lesz megoldás rá, ha meg nem akkor mint már mondtam: PS3 :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Messithebest 2011.05.08. 16:16:39-kor.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
KingSimon
Jugador del Barça

2011.05.08. 16:09:07

sjay írta:
KingSimon írta:
sjay írta:A Civlization V-hez készült magyarítás? Én nem találok sehol. Ha valaki tud hozzá, pls linkeljen :?
Ezen az oldalon van,levan írva a telepítés menete is!:)
http://civ.magyaritasok.hu/
Köszönöm a segítséged!
Igazán nincs mit!;)
sjay
Entrenador del Barça

2011.05.08. 16:05:49

KingSimon írta:
sjay írta:A Civlization V-hez készült magyarítás? Én nem találok sehol. Ha valaki tud hozzá, pls linkeljen :?
Köszönöm a segítséged!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.05.08. 16:00:55

Messithebest válaszoltam!
Kérdés azoktól akik nagyon jártasak a témában!
Szóval elvileg jön Xboxra valami új védelem!És ezt nagyjából egybekötik az L.A Noire érkezésével!
Erről mit tudni?Hallottam új dashboardot nem szabad letölteni, mert ha flashelt a gép hazavág mindent!Láttam erről beszéltetek már, de kínai volt nekem :lol:
Kép
Kép
Kép
KingSimon
Jugador del Barça

2011.05.08. 15:59:23

Messithebest
Director del Fútbol

2011.05.08. 15:56:43

Bob_Marley írta:
MessiFan írta: Balázs! Mostanában nem játszol? Szívesen olvasnám az "élményeid" a játékban.
Hát kevés időm van játszani!(Háttal nem kezdünk mondatot) :lol:
Szóval nem nagyon játszottam, 1-2 quick game lement, de kb ennyi!
Messithebest-nek is megígértem, hogy egyszer online is játszhatnánk, s az is lemaradt!
Majd kell csinálnom 1 új live profilt, s akkor majd lejátszhatunk 1-et Messithebest!pü-ben majd beszéljük meg!
Írtam egy pü-t! Egyébként mostanság már én se nagyon játszom, inkább Tekkenezek mostanság, nagyon megjött hozzá a kedvem! De mivel ugye lassan vége az NBA szezonnak is, így a játékidő is lassan kezd rövidülni! L.A. Noire-t várom már, akinek van PS vagy Xbox mindenképp próbálja majd ki, szerintem esélyes az év játéka címre!(Megjelenés: május 20.)(sajnos már csak 1 duplarétegű DVD-m maradt, a L.A. Noire meg Xboxon 3 8,5, PS-n egy 25 GB-s Bluray lemezt vesz igénybe szóval rendelni kéne majd, de már nincs sok idő 20ikáig :D) Meg én, nagy Tekken-fan, hogy az Istenbe ne várnám a Tekken Tag Tournament 2-t illetve a Tekken 7et :D És persze ne hagyjuk ki az NBA 2K, illetve a FIFA 12-t sem :D
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
sjay
Entrenador del Barça

2011.05.08. 15:43:26

A Civlization V-hez készült magyarítás? Én nem találok sehol. Ha valaki tud hozzá, pls linkeljen :?
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.05.08. 12:55:25

MessiFan írta: Balázs! Mostanában nem játszol? Szívesen olvasnám az "élményeid" a játékban.
Hát kevés időm van játszani!(Háttal nem kezdünk mondatot) :lol:
Szóval nem nagyon játszottam, 1-2 quick game lement, de kb ennyi!
Messithebest-nek is megígértem, hogy egyszer online is játszhatnánk, s az is lemaradt!
Majd kell csinálnom 1 új live profilt, s akkor majd lejátszhatunk 1-et Messithebest!pü-ben majd beszéljük meg!
Kép
Kép
Kép
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2011.05.08. 10:16:16

Nos a héten nagy huza-vona után beszereztem egy 250 gigás xbox 360-t. Remélem megérte. :) Egyenlőre még a GTA IV-el játszok vele, de jövő héten jön meg az F1 2010 is. Eddig valami elképesztő a játék, pedig HD tévén még nem is próbáltam.. :)

Viszont lenne egy nagy kérdésem. Nem tudtok egy jó programot amivel rátudom égetni a feliratot a filmre és azt lejátszani xbox-on? Konvertáló programom van tökéletes, csak mindegyik filmemhez mellé van a felirat.. :?
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.05.07. 20:09:50

Bob_Marley írta:
chonggy írta:A 2K11-ben a Season-ban hogy és mikor lehet (kell) venni játékosokat? :)
És csak szabadügynököt tudsz venni, vagy a D-Ligából a fiatalokat, de amúgy meg cserélni kell!És a fizetséi sapka szabályok szerint tudsz csak"igazolni", vagy cserélgetni!
Balázs! Mostanában nem játszol? Szívesen olvasnám az "élményeid" a játékban.

PO második forduló első meccse: Magic 86-115 Boston
Az eredmény egy nagy arányú győzelem, de nem erre számítottam!
Első negyed: 26-25 a Magicnek és ott már úgy éreztem, hogy ez egy 1-2 pont feletti győzelem lesz valamelyik részről, de nem.
Második negyed: Allen, Rondo beindult a másik oldalon pedig kihagyták a felesleges hármasokat és az ajándék büntetőket. 15-32
Harmadik: Dettó csak itt kb 19 pontot dobott a Magic én meg kb 30-at :D
Utolsó: Lehoztam a nagyokat és felvettem a nehézségi szintet Superstarra ezzel a csapattal: West-Afflalo-Green-Davis-Krstic

West az egész meccsen 11 labdát lopott :lol:
Rondo 20 pont, 12 assist. Csak 5/6 középtávoli, 4/4 büntető, 6 pont a festékbe betörve nem tudom mennyiből :D.
Allen papa 32 pont, könnyed 8/9 hármas 8)
Pierce csak az első negyedben dobott nagyon fontos hármasokat és középtávolikat, 16 pont.

Majd valamikor lejátszom a második meccset.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.05.07. 14:47:32

Kép
Kép
Kép
socio66

2011.05.07. 14:36:09

én nemrég egy myplayer karriert kezdtem,de a draft után olyan 6-7 meccsel az egyik interjúnál nem lép tovább a játék.
elég idegesítő,pedig nyomtam volna még,tetszett.
chonggy
Capitá del Barça

2011.05.07. 14:29:13

A 2K11-ben a Season-ban hogy és mikor lehet (kell) venni játékosokat? :)
Kép

Messithebest
Director del Fútbol

2011.05.03. 20:24:27

Én kezdtem most 2k11ben egy PO-t az eredeti állás szerint és minden meccset lejátszok tehát: SAS-MEM, OKC-DEN, LAL-NOH, DAL-POR, CHI-IND, ORL-ATL, BOS-NYK, MIA-PHI. Miamival vagyok, első meccset toltam csak le, sajnos a Philly elvert 102-93ra.
Kép
Válasz küldése