Gamez - Kedvencek játékok
valaki nyomta már az új mortal kombatot?
Aki szereti a mászkálós játékokat, annak ajánlom a Mirror's Edge-t.
Szerintem elég pöpec egy game
Szerintem elég pöpec egy game

Első részét. Én 2-3 éve játszottam vele és nagyon tetszett. Főleg a grafika miatt. Holnap majd neki is kezdek játszani vele 

a far cry melyik részét szeded? mert 2 van és mind2 nagyon jó (volt). igaz,hogy az első rész nem mai darab,de érdemes kipróbálni.MessiFan írta:Far CryL.Messi 10 írta:
Far Cry - Crysis - Call Of Duty sorozat?![]()
El is kezdtem tölteni. Kösz.
ha már fps:
prey,wolfenstein...
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Jó választásMessiFan írta:Far CryL.Messi 10 írta:
Far Cry - Crysis - Call Of Duty sorozat?![]()

http://www.youtube.com/watch?v=N1QPnwUpEw4

Far CryL.Messi 10 írta:
Far Cry - Crysis - Call Of Duty sorozat?

- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Far Cry - Crysis - Call Of Duty sorozat?MessiFan írta:Tudtok ajánlani valami jó kis FPS játékot?
Lehet régi viszont nem lehet vadonat új mert nem szeretem ha laggol a game.

Tudtok ajánlani valami jó kis FPS játékot?
Sziasztok!
Játszom egy nagyszerű böngészős játékkal ami tényleg nagyon jó. Saját csapatodat irányíthatod a világ minden részéből érkezett játékosok ellen.Foci és Jégkorong manager !Csatlakozz Te is, nem fogod megbánni!
http://www.powerplaymanager.com/r409948/
Játszom egy nagyszerű böngészős játékkal ami tényleg nagyon jó. Saját csapatodat irányíthatod a világ minden részéből érkezett játékosok ellen.Foci és Jégkorong manager !Csatlakozz Te is, nem fogod megbánni!
http://www.powerplaymanager.com/r409948/
Én úgy már nem élvezem a játékot ha simán rádobhatom bárhonnan mert nem blokkolnak. Mostanában All staron játszom és 5 meccset meg is nyertem.
- Messithebest
- Director del Fútbol
Jaja az lesz. De 74 nem 64MessiFan írta:Ehh. Eljött az idő hogy felvedd a nehézségi fokozatot mert egy Miamit elverni 64 pontkülönbséggel és 170 pontot dobni Waferrel.. Én 12-2-es stattal tündöklök jelenleg nyugat élén csak most felidegesítettem magamat a játékon ezért kiléptem.Messithebest írta:Én is játszok még, csak már nem írok. Jelenleg a Magickel tolom, és gyerekek ezt nem hiszitek el. 194-120ra vertem a Miamit, és itt a csavar: Megvettem Von Wafer-t a Celticsből, lazán toltam vele egy 170 pontot(12 percesen). Legközelebb megcsinálom a 200at
Állat 3asokat dob, kis milliószor jobb mint Korver.
PG: Rondo, West
SG: Allen, Afflalo
SF: Pierce, Turkoglu
PF: Garnett, Davis
C: A 2 O'neil és Krstic
Ennyi játékosom van össz-vissz. Van egy draft jogom az idei szezonra a Bullstól meg a kövire is

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Ehh. Eljött az idő hogy felvedd a nehézségi fokozatot mert egy Miamit elverni 64 pontkülönbséggel és 170 pontot dobni Waferrel.. Én 12-2-es stattal tündöklök jelenleg nyugat élén csak most felidegesítettem magamat a játékon ezért kiléptem.Messithebest írta:Én is játszok még, csak már nem írok. Jelenleg a Magickel tolom, és gyerekek ezt nem hiszitek el. 194-120ra vertem a Miamit, és itt a csavar: Megvettem Von Wafer-t a Celticsből, lazán toltam vele egy 170 pontot(12 percesen). Legközelebb megcsinálom a 200at
Állat 3asokat dob, kis milliószor jobb mint Korver.
PG: Rondo, West
SG: Allen, Afflalo
SF: Pierce, Turkoglu
PF: Garnett, Davis
C: A 2 O'neil és Krstic
Ennyi játékosom van össz-vissz. Van egy draft jogom az idei szezonra a Bullstól meg a kövire is

- Messithebest
- Director del Fútbol
Bob_Marley írta:Kevesebb szó esett mostanában az NBA-ről, megtöröm a csendet![]()
Tegnap lejátszottam egy sima meccset a Knicks ellen East All-Star csapattal!Úgyse szoktam leigazolgatni a sztárokat ASS módban, gondoltam kipróbálom mit lehet alkotni Rose-kal, háááát….12 perce negyedekkel Hall of Famen játszottam, s a 4ik negyedre elhúztak 23 ponttal….És általában mindig automatikusra állítom a cseréket, így szinte végig James féle kezdő ötös volt fent, akikkel nem ment!Ezért hihetetlen jó játék, mert ismerni kell a játékosaidat, dobómozdulatokat, hopstepeket stb!Na negyedik negyedre beállítottam, hogy manuális legyen a csere, s felhoztam a Boston-i fogatot, s Howard maradt Centerben, hát mindjárt megváltozott a gyerek fekvése![]()
Howarddal henteltem amúgy is az egész meccsen, kiosztott 7 sapit, s volt köztük egy brutális blokk Melonak, aki lent is maradt, oldal besegítésből rá a palánkra Meloval mindennel együtt, eltakarítottam a festékből!D12 egy állat![]()
És egy hihetetlen negyedik negyedet produkálva végül Allen triplával kiharcoltam az OT-t, 40-17re megnyerve a 4ik negyedet!Aztán OT-ban már „sima” 11-6ra nyertem!És összességében 110-105re, Rondo hihetetlen a játékban, annyira ráéreztem a kis tökmagra, s tömöm labdákkal Allent meg KG-t![]()
És volt egy bug is tegnap, PC-n játszottam, s Fieldset a triplavonalon kívül faultoltam, visszajátszottam tiszta hármas volt, de csak 2 büntit dobott, érezte a gép is nagy comebackben vagyok, besegített![]()
James-szel annyira nem éreztem, hogy jó példa rá, labdát szereztem üresen rohantam vele a gyűrűre, s hozzávagyok szokva, hogy a Celticsben egyszerű zsákolós emberek vannak, benyomom a sprintet+dobást egy rövid ideig, s lazán bedobja, de James valami speckót akart nyomni, s hosszabban kellett volna nyomni a dobást, én meg elengedtem hamarabb, s zsák helyett, lett egy levegőben testcsel, amivel sikerült rárakni a gyűrű szélére![]()
Ass módról nem nagyon tudok beszámolni, mivel PC-n nem akartam újat kezdeni, Xbox meg egy kollégámnál van kölcsönben!De már izzik a tenyerem, mert nem rossz csapat alakult kis Bostonban s majd hamarosan folytatom is a blokkparádét Ibakaval![]()
De a tegnapi meccs már megérte, mert felfedeztem Joe Johnson-t, hogy milyen jól lehet vele szórni, tripla, betörés, post mindenből jó, tiszta PP2!Atlantából J-Smoove-t sokszor elhoztam a régebbi verziókban is, de kéztetést érzek majd egy csomagot beajánlani, Smithért, s Johnsonért együtt, mert 2 olyan játékos akivel nagyon megy!
Na ennyi meg egy bambi
Én is játszok még, csak már nem írok. Jelenleg a Magickel tolom, és gyerekek ezt nem hiszitek el. 194-120ra vertem a Miamit, és itt a csavar: Megvettem Von Wafer-t a Celticsből, lazán toltam vele egy 170 pontot

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Kevesebb szó esett mostanában az NBA-ről, megtöröm a csendet
Tegnap lejátszottam egy sima meccset a Knicks ellen East All-Star csapattal!Úgyse szoktam leigazolgatni a sztárokat ASS módban, gondoltam kipróbálom mit lehet alkotni Rose-kal, háááát….12 perce negyedekkel Hall of Famen játszottam, s a 4ik negyedre elhúztak 23 ponttal….És általában mindig automatikusra állítom a cseréket, így szinte végig James féle kezdő ötös volt fent, akikkel nem ment!Ezért hihetetlen jó játék, mert ismerni kell a játékosaidat, dobómozdulatokat, hopstepeket stb!Na negyedik negyedre beállítottam, hogy manuális legyen a csere, s felhoztam a Boston-i fogatot, s Howard maradt Centerben, hát mindjárt megváltozott a gyerek fekvése
Howarddal henteltem amúgy is az egész meccsen, kiosztott 7 sapit, s volt köztük egy brutális blokk Melonak, aki lent is maradt, oldal besegítésből rá a palánkra Meloval mindennel együtt, eltakarítottam a festékből!D12 egy állat
És egy hihetetlen negyedik negyedet produkálva végül Allen triplával kiharcoltam az OT-t, 40-17re megnyerve a 4ik negyedet!Aztán OT-ban már „sima” 11-6ra nyertem!És összességében 110-105re, Rondo hihetetlen a játékban, annyira ráéreztem a kis tökmagra, s tömöm labdákkal Allent meg KG-t
És volt egy bug is tegnap, PC-n játszottam, s Fieldset a triplavonalon kívül faultoltam, visszajátszottam tiszta hármas volt, de csak 2 büntit dobott, érezte a gép is nagy comebackben vagyok, besegített
James-szel annyira nem éreztem, hogy jó példa rá, labdát szereztem üresen rohantam vele a gyűrűre, s hozzávagyok szokva, hogy a Celticsben egyszerű zsákolós emberek vannak, benyomom a sprintet+dobást egy rövid ideig, s lazán bedobja, de James valami speckót akart nyomni, s hosszabban kellett volna nyomni a dobást, én meg elengedtem hamarabb, s zsák helyett, lett egy levegőben testcsel, amivel sikerült rárakni a gyűrű szélére
Ass módról nem nagyon tudok beszámolni, mivel PC-n nem akartam újat kezdeni, Xbox meg egy kollégámnál van kölcsönben!De már izzik a tenyerem, mert nem rossz csapat alakult kis Bostonban s majd hamarosan folytatom is a blokkparádét Ibakaval
De a tegnapi meccs már megérte, mert felfedeztem Joe Johnson-t, hogy milyen jól lehet vele szórni, tripla, betörés, post mindenből jó, tiszta PP2!Atlantából J-Smoove-t sokszor elhoztam a régebbi verziókban is, de kéztetést érzek majd egy csomagot beajánlani, Smithért, s Johnsonért együtt, mert 2 olyan játékos akivel nagyon megy!
Na ennyi meg egy bambi

Tegnap lejátszottam egy sima meccset a Knicks ellen East All-Star csapattal!Úgyse szoktam leigazolgatni a sztárokat ASS módban, gondoltam kipróbálom mit lehet alkotni Rose-kal, háááát….12 perce negyedekkel Hall of Famen játszottam, s a 4ik negyedre elhúztak 23 ponttal….És általában mindig automatikusra állítom a cseréket, így szinte végig James féle kezdő ötös volt fent, akikkel nem ment!Ezért hihetetlen jó játék, mert ismerni kell a játékosaidat, dobómozdulatokat, hopstepeket stb!Na negyedik negyedre beállítottam, hogy manuális legyen a csere, s felhoztam a Boston-i fogatot, s Howard maradt Centerben, hát mindjárt megváltozott a gyerek fekvése

Howarddal henteltem amúgy is az egész meccsen, kiosztott 7 sapit, s volt köztük egy brutális blokk Melonak, aki lent is maradt, oldal besegítésből rá a palánkra Meloval mindennel együtt, eltakarítottam a festékből!D12 egy állat

És egy hihetetlen negyedik negyedet produkálva végül Allen triplával kiharcoltam az OT-t, 40-17re megnyerve a 4ik negyedet!Aztán OT-ban már „sima” 11-6ra nyertem!És összességében 110-105re, Rondo hihetetlen a játékban, annyira ráéreztem a kis tökmagra, s tömöm labdákkal Allent meg KG-t

És volt egy bug is tegnap, PC-n játszottam, s Fieldset a triplavonalon kívül faultoltam, visszajátszottam tiszta hármas volt, de csak 2 büntit dobott, érezte a gép is nagy comebackben vagyok, besegített

James-szel annyira nem éreztem, hogy jó példa rá, labdát szereztem üresen rohantam vele a gyűrűre, s hozzávagyok szokva, hogy a Celticsben egyszerű zsákolós emberek vannak, benyomom a sprintet+dobást egy rövid ideig, s lazán bedobja, de James valami speckót akart nyomni, s hosszabban kellett volna nyomni a dobást, én meg elengedtem hamarabb, s zsák helyett, lett egy levegőben testcsel, amivel sikerült rárakni a gyűrű szélére

Ass módról nem nagyon tudok beszámolni, mivel PC-n nem akartam újat kezdeni, Xbox meg egy kollégámnál van kölcsönben!De már izzik a tenyerem, mert nem rossz csapat alakult kis Bostonban s majd hamarosan folytatom is a blokkparádét Ibakaval

Na ennyi meg egy bambi

- davi10
- Llegenda del Barça
Az Assassin's Creedeket én is nagyon ajánlom. Sajnos a Brotherhooddal még nem tudtam játszani, mert a Microsoft bekavart valamit (xbox) a gépem meg eléggé gagyi.
De a 2 nagyon tetszett, az 1 kicsit monoton volt.
De a 2 nagyon tetszett, az 1 kicsit monoton volt.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Nekem ez a kedvenc játékom. Sose lehet megunni.bence-barca írta:Aki szereti a mászkálós/akció játékokat annak nagyon ajánlom az Assassin's Creed sorozatot! Most töltöttem le a Brotherhoodot és nagyon tetszik, majd le töltöm ezután az első kettő részt (fordítva haladok...). Én PC -n játszok, PS + Xbobx gondolom jobb, de nekem így is nagyon tetszik. Ha nem tudod eldöntetni mit tölts le, hát ezt!

A Brotherhoodot most kezdtem el másodjára, mert annyira zsír

Én is ajánlom mindenkinek

-
- Llegenda del Barça
Aki szereti a mászkálós/akció játékokat annak nagyon ajánlom az Assassin's Creed sorozatot! Most töltöttem le a Brotherhoodot és nagyon tetszik, majd le töltöm ezután az első kettő részt (fordítva haladok...
). Én PC -n játszok, PS + Xbobx gondolom jobb, de nekem így is nagyon tetszik. Ha nem tudod eldöntetni mit tölts le, hát ezt! 

- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Most Wantedmessideco írta:Helo!
Valamilyen jó autós játék kellene. Need for Speedek is jöhetnek akár

- Messithebest
- Director del Fútbol
NFS Shift 2messideco írta:Helo!

race driver grid, dirt2messideco írta:Helo!
- Barcaádám
- Capitá del Barça
a visorral, asszem a b-t kell leütniMorminho írta:Sziasztok!
Esetleg ha valaki játszik a Crysis 2-vel meg tudná mondani h hogyan tudom előhozni azt amikor mondogattja h tactical options available?Mert mindig akkor mondogatja amikor érzem én is h valamit rosszul csinálok, de nem jövök rá h mi is ez

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."