A tavalyival vitatkoznék, mert nekem nagyon kiegyensúlyozott kis csapatom volt, s nem éreztem a tiédet erősebbnek.

A keepereid mindig nagyon erősek, de én meg mindig a jó 15 fős rosterre gyúrok, s ellenem rossz embereket is vettél fel. Vagyis nem volt velük szerencséd, talán így helyesebb.
NFL meg mindig is lutri volt, pont amiatt hogy sokszor az ember a padon hagyja az éppen sokat termelőt és a kezdőben a keveset termelőt. Szerintem baromi korán van ahhoz, hogy lehessen jósolni hogy kiestél már, hiszen tényleg vannak jó játékosaid. Hozzáteszem, hogy Freemant bemakkoltam, de azért is kérdeztem meg, hogy ennyire béna vagy mi? Senkinek nem kellett én jó elemzéseket olvastam róla és nagy meccset tolt, megpróbáltam azóta továbbra is szállítja a pontokat. Erről úgy érzem nem tehetek, utolsó helyről húztam be waiveren.
Viszont te pl Humms kitetted, amit nem értettem, mert nagyon megy a két Allen a Jaguarsban és ráadásul FA-ként vetted fel, tehát nagy lopás lehetett volna, de kitetted. Biztos volt rá okod, én már a forduló közben vasárnap gondolkoztam, hogy felveszem, de úgy voltam vele, hogy a Titans TE-jét nem teszem ki, mert TE játékosra szükségem van, hiszen mindjárt bye weeken lesz a Bears. És nem azon a héten akarok valami lutri megoldást.
Előzetesen is jóra értékelt az NFl.com, ami nyilván túlzó volt, hogy 14-0, de azért magamat is odatettem a jó csapatok közé a szezon előtt. Viszont tény, hogy neked és Xanthornak nem volt eddig túl sok szerencséje, de 5 hét ment el, rengeteg van még hátra. Nekem is lehet elfogy Freeman, Lacy totál kuka eddig, Forsettnél valami elindult, de továbbra sincs megfelelő futóm. Elkapóim nagyjából jók, de futóban szenvedek. És tényleg ha Freeman kiesik akkor nagy gondok lehetnek, mert a többiek nem igazán tudnak eddig TD-ket futni.
Már nem tudok sajnos új opciót betenni, így tényleg maradni fog ez. Ne haragudj , egész egyszerűen nem gondoltam hogy 0-ra is szavaz valaki, én hanyagságom.