En is olvastam, elegge erdekes!!!Cumbee írta:Na kijött az új vezércikk a csapathűségről. Érdekes dolog, így szerintem kicsit el fog tolódni a piac a fiatalabb játékosok irányába. Nekem pl, aki eddig szeretett kivénhedt 33-34 éves játékosokat venni, most eléggé át kell majd gondolnom a csapatom összetételét. Viszont sajnálom, hogy az ilyen változtatásokat mindig csak szezon végén jelentik be, szezon közben volt egy jó kis kapusom az ificsapatomban, akit eladtam, mert 17 évesen és 3 naposan irreálisan túlfizetik a játékosokat. Pedig kapust edzek, ha ezt tudom, akkor tuti nem szarozok azon a + 20-30k.-n, hanem megtartom magamnak.
Viszont jobban erdekel az edzes!!!! Mivel eladtam az osszes Ragyogo csataromat es ugy terveztem, h veszek helyukbe jo golszerzesu jo atadasu jatekosokat!!!! Ugy terveztem, h ezeket most nemm tradelem el hanem addig edzem mig orukbol is ver jon! Ezert vettem hazambelieket, h az a 20% szazalek plussz ne legyen a fizetesbe. Na viszont a hattrick forumon olvasok eleg veszharangot kongato hozzaszolasokat a jovo szezon edzeserol. Eleggen megijettem, h vajon jo dontes volt-e most lecserelnem a csatarimat. Eddig ugy csinaltam, h kihuztam ragyogoig a csatarokat eladtam, es vettem vedot + kozeppalyast, es mentem igy 2 osztalyt felfele! nincs most sok megtakaritott penzem, mert az uj csatarjeloltjeimet dragan vettem mert multiskillesek es hosszutavra gondoltam oket + vettem vilagklasszis vedot 2 nagyon fiatalt ami nem volt olcs pont ezert a husegmizeria miatt!
Namost elegge bosszant az edzes, mert nem tudom mennyibe kerul az uj szakember (abbol is a jelenlegi szint amin vagyok mert ez igy jo volt + elvezetes es edzest nem akarok feladni!!!)a 10 segededzom megvolt es a jo edzo csapnivaol vezetoi kepesseggel es igy olcso volt, mert nem erdekelt az alacsonyabb osztalyban a csapatszellem, mert fentarthato es korrigaltal egy ket lazaval. Igy jo volt mert jol erosodtem, 3 szezonja jottem ra az edzest hogyan is kell csinalni addig valtogattam ottan mindent, de most a kezdoknek jol kereszbe tennenek ezzel a modositassal. Bar meg sokat nem lehet tudni az ujitasokrol, de elegge fusztralo hirek keringenek.
Lehet, h megszvtam, h eladtam most a jatekosaimat es jovoszezonra csak remekek lesznek vagy netan nagyszeruek attol fugg a holtszezonba mit edzek, de ilyenkor atadast szoktam.
Nagyon erdekelne kinek milyen velemenye van errol!!!!!