Fifa, PES, FM

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
kakasugynok007
Capitá del Barça

2011.10.02. 08:18:08

Nem lehet az ellen tenni valamit,hogy Messi ne menjen el?
Kép
Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!
davi10
Llegenda del Barça

2011.10.01. 21:11:20

Lionel85 írta:
davi10 írta:Sziasztok!
Nem tudja valaki hogyan tudnám a Fifa 99-et Windows 7 home premium 64bites op.rendszeren futtatni? Próbáltam, hogy Windows 98 kompatibilitással indítom el, de akkor sem engedi felrakni se. :S
Előre is kösz
Szia!
Telepíts fel a virtuális gépet és arra nyomd fel mondjuk a win98-at vagy a winXP-t. Ha itt telepíted fel a játékot, menni fog.

Én csináltam egy virtuális win98-at, mert azon warcraftozom. :D Illetve még a FIFA 98 is azon megy. Teremfoci 4ever. :D
PÜ-ben leírnád, hogy hogyan csináltad? Bocs, de inkább tőled kérdezem, mint a guglitól :D
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.10.01. 20:25:33

davi10 írta:Sziasztok!
Nem tudja valaki hogyan tudnám a Fifa 99-et Windows 7 home premium 64bites op.rendszeren futtatni? Próbáltam, hogy Windows 98 kompatibilitással indítom el, de akkor sem engedi felrakni se. :S
Előre is kösz
Szia!
Telepíts fel a virtuális gépet és arra nyomd fel mondjuk a win98-at vagy a winXP-t. Ha itt telepíted fel a játékot, menni fog.

Én csináltam egy virtuális win98-at, mert azon warcraftozom. :D Illetve még a FIFA 98 is azon megy. Teremfoci 4ever. :D
Kép
Kép
Kép
messibarca
Jugador d'estrella

2011.10.01. 19:50:29

Hello
Valaki angol fifa 12-höz tudna adni magyar nyelvi fájlokat ?letöltő link érdekelne. Előre is köszönöm!
Kép
a siget készítette Victor (vuvu)
szajko
Director del Fútbol

2011.10.01. 19:32:39

Perrero írta:nálam messi kb. minden meccsen játszott, majd mondta h el akar menni, és a vezetőség eladta a REALnak
:shock: :roll:

nálam Keita ment el a madridhoz,de ez nem hatott meg annyira :D
Messi-Ini
Capitá del Barça

2011.10.01. 19:15:17

Na én egy kis ismerkedés után kezdtem egy karriert az Mu-val.Azért rájuk esett a választás,mert legendáson kezdtem,és gondoltam egy erős csapattal indítok,és ha majd belejövök,akkor elmegyek onnan kissebbekhez,meg elgondolkodtam a dolgokon,és rájöttem,hogy az Mu nekem valahogy mindegyik fifából kimaradt,gondoltam akkor felavatom őket is,és odaülök Sir Alex helyére :D
Az igazolásokról nem tudok sokat mondani,mert jelenleg csak K.Walker jött,1 évre kölcsönbe,opcióval.(Tottenham-től).A távozók listáját nem irom le,mert az nagyon hosszú,bár többnyire csak kölcsönadtam a fiataljaimat,és eladtam pár játékost,de még bőven tervezek változtatásokat egyébként.
A három felkészülési meccsemből 1 gy 1 d és 1 vereség a mérlegem,a vereség elég csúnyára sikeredett,6:2-re kikaptam a Brest-től...A Community Shield döntőjében 4:1-re kikaptam az Mc-től,de úgy,hogy több kapura lövésem volt,és a kaput is több találta el,de míg nálam De Gea szinte mindent bekapott,addig Hart a szememet is kivédte...A bajnokságból letoltam az első 2 kört,idegenben 1:1 a West Brom ellen,majd otthon ugyancsak egy 1:1-es iksz a Spurs ellen.Ami nagyon idegesít,hogy az eddigi tétmeccseim mindegyikén jobb voltam mezőnyben,több helyzetem volt,de mégsem tudom beverni őket,mert a kapusok vmi eszméletlenül védenek.A védekezésemen is javítanom kell,de ha a helyzetkihasználásom jobb lenne egy kicsit,akkor már jólennék :D
Egyébként engem összességében lenyűgöz a karrier mód,zseniálisak az igazolások,nagyon jó meccseket lehet tolni és stb...Nagyon jó game lett,legalábbis eddig úgy néz ki! :wink: :D
Kép
Zsando
Barça B

2011.10.01. 18:38:31

Hát észrevettem egy két érdekességet ismét :)
Játszok a Malaga ellen és VV véd de a mez nevén Mino van :D:D:D( jujj koszos lett a mezem se baj itt az enyém portástesó :D )
Másik Thiago panaszkodik a kevés játéklehetőségre ( igaz egymás után vagy 10x volt kezdő a panaszkodásáig )
3. meg kutatásban találnekem egy holland gyereket 15 éves és 90-es skillű :O durva :D
Zsandarova Olga
Rezi Torres
Jugador d'estrella

2011.10.01. 18:31:39

Aki Ps3on Online nyomja FIFA12-t és van kedve játszani az vegyen fel :gigaa9999 a nevem:):)
Barcelona:Egy város,egy csapat, egy szerelem egy ÉLET!!!
davi10
Llegenda del Barça

2011.10.01. 15:25:11

Sziasztok!
Előre is kösz
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
kakasugynok007
Capitá del Barça

2011.10.01. 15:04:56

Milyen frissítést szeretne feltenni ez a játék?
A gépem egy hónaphja volt flashelésen.

A kérdésem: Teendő? (Zárjuk ki azt a lehetőséget, hogy elballagok egy boltba és megvásárolom a játékot...)

A játékról nehéz véleményt mondani addig amíg el sem hajlandó indulni... A gyártójáról viszont lennének gondolataim...

Ha megveszem a boltba akkor is meg akarják Messit venni?
Kép
Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!
zola8787
Director del Fútbol

2011.10.01. 14:44:52

Bobberto írta:
Zsando írta:Nálam az a vicces elkezdtem a 12-esel egy barcas karierr modot és lám 3 bajnoki mecs után mi történt messi bejelenti nem érzi jól magát elszeretne menni ( na ez alapból vicces ) 1-2 meccsel meg 1-2 messi megszerzésért szánt Mcity Bangó Madrid ajánlat után egyszercsak i jelenik meg messi aláirt a Realhoz üzenet . ( pedig egy ajánlatot sem fogadtam el semnkitől )
Huha ez aztán valósághű Fifa lett :D:D:D
Megnéztem én is és letöltöttem majd kiírtam a magyar verziót is. Ez a magyar verzió varázsa, az hét szentség. Az angol változatban már fél távnál voltam, de nem akart senki sem elmenni, max Abinak volt honvágya, de kész. Most elkezdtem Barcával és el akart menni Messi. Újra kipróbáltam, hogy csak véletlen e és nem ugyancsak el akar menni.... tiszta vicc. Bármit csinál az ember, akkor is elmegy. Aláírt a Citiyhez a tudtom nélkül, 140 milláért. Valószínűleg maradok az angol verziónál...
Nálam angol verziónál volt, hogy kb 15 meccs után Alves bejelenti, hogy távozni akar. Összes addigi meccsen kezdő volt, 1szer tettem padra, mikor kérte, hogy pihenni akar. Elég vicces, utána Villa is távozni akart, ment is a Citybe és a City nem állt le, Iniestáért letettek 115 milliót. 28ért megvettem Javi Martínezt, nem 1 szint, de majd az lesz 1-2 éven belül :D Úgyhogy, tele vagyok pénzzel.

Ismét mondom: Neymart megéri megvenni. Vicces, mert nagyon élethűre megcsinálták a mozgását, a nevét meg nem mondja a kommentár.

Másik téma: csak engem érdekel ez a név mondós dolog? Csak azért vettem meg a padra Isco-t, Muniain-t meg Muniesa-t, mert mondják a neveit :D Így szeretek játszani.
XaviMessifan
Capitá del Barça

2011.10.01. 13:58:29

sziasztok!

vki tudna adni egy linket ahonnan letudom tölteni a fifa12-t?
Kép

Més qué un Club!!!
mekkora
Jugador d'estrella

2011.10.01. 13:26:42

Nekem a FIFA 12 PS3-ra van meg eredetiben, szóval aki akar meccset nyomni, az " addoljon ". ID Name -- > ciganyone

Másik hogy ne legyen teljesen off. Nekem annyira nem adja a játék. én 2012 ben már elvárom, hogy a játékos ne tudjon keresztülcsúszni a hálón... Ami még nagyon n em tetszik, hogy online meccseken csak az új védekezést lehet használni, azaz ezt a bizonyos taktikai védekezést ( nem tudom magyarul hogy van mert csak németül játszok magyarul e l sem indítoittam eddig. ). Nehéz megszokni, biztos meg lehet, de a régi védekezés jobb volt.

Pozitívként vélemény annyi, hogy némely mozgás viszonylag élethűre sikeredett, ugyanúgy mint némely focista arca.. De pl hogy Messinek ősz hajszáljai legyenek, azon beszakadtam. Alexis sem hasonlít az igazi énjére...
Ma 3 órát álltam a parkolni tilos zónában, holnap megpróbálom ugyanezt autóval .
Bobberto
Capitá del Barça

2011.10.01. 13:03:23

Zsando írta:Nálam az a vicces elkezdtem a 12-esel egy barcas karierr modot és lám 3 bajnoki mecs után mi történt messi bejelenti nem érzi jól magát elszeretne menni ( na ez alapból vicces ) 1-2 meccsel meg 1-2 messi megszerzésért szánt Mcity Bangó Madrid ajánlat után egyszercsak i jelenik meg messi aláirt a Realhoz üzenet . ( pedig egy ajánlatot sem fogadtam el semnkitől )
Megnéztem én is és letöltöttem majd kiírtam a magyar verziót is. Ez a magyar verzió varázsa, az hét szentség. Az angol változatban már fél távnál voltam, de nem akart senki sem elmenni, max Abinak volt honvágya, de kész. Most elkezdtem Barcával és el akart menni Messi. Újra kipróbáltam, hogy csak véletlen e és nem ugyancsak el akar menni.... tiszta vicc. Bármit csinál az ember, akkor is elmegy. Aláírt a Citiyhez a tudtom nélkül, 140 milláért. Valószínűleg maradok az angol verziónál...
Kép
Zsando
Barça B

2011.10.01. 11:43:57

Nálam az a vicces elkezdtem a 12-esel egy barcas karierr modot és lám 3 bajnoki mecs után mi történt messi bejelenti nem érzi jól magát elszeretne menni ( na ez alapból vicces ) 1-2 meccsel meg 1-2 messi megszerzésért szánt Mcity Bangó Madrid ajánlat után egyszercsak i jelenik meg messi aláirt a Realhoz üzenet . ( pedig egy ajánlatot sem fogadtam el semnkitől )
Zsandarova Olga
FCBMessi19
Jugador d'estrella

2011.10.01. 11:24:56

bence-barca írta:ELINDULT!!!
Nem akarom elkiabálni, de úgy látszik működik! :D
Köszönöm mindnki segítségét!!! Különösen FCBMessi19-nek! :)
Szívesen, én meg most rájöttem, hogy a 12-estől nem működik a 09-es. :lol:
Úgyhogy letöröltem, mert még online bajnokságban van még egy-két meccsem, aztán majd visszarakom.
Kép
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.10.01. 11:11:28

ELINDULT!!!
Nem akarom elkiabálni, de úgy látszik működik! :D
Köszönöm mindnki segítségét!!! Különösen FCBMessi19-nek! :)
FCBMessi19
Jugador d'estrella

2011.10.01. 10:31:32

bence-barca írta:Most (megint) megpróbálom azt megcsinálni, hogy egy új "game" nevű fiókba telepítem fel. Ebben elvileg nem szabad, hogy legyenek ékezetek.
Abban szeretném még segítségeteket kérni, amit már tegnap is írtam, h én még anno letöröltem a fifa 11t, de a maga a mappa bennea fájlokkal a d meghajtón maradt. De elindulni meg ugye nem indul el. Kitörölhetem?
Persze, nyugodtan töröld ki. Sőt. :) Ha egyszer már nem működik, minek tartod fent a helyet?
Kép
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.10.01. 10:25:51

Most (megint) megpróbálom azt megcsinálni, hogy egy új "game" nevű fiókba telepítem fel. Ebben elvileg nem szabad, hogy legyenek ékezetek.
Abban szeretném még segítségeteket kérni, amit már tegnap is írtam, h én még anno letöröltem a fifa 11t, de a maga a mappa bennea fájlokkal a d meghajtón maradt. De elindulni meg ugye nem indul el. Kitörölhetem?
daffy
Madridista

2011.10.01. 10:17:25

FCBMessi19 írta:
daffy írta: ezt most találtam,nem tudom,hogy van-e valóságtartalma:

"ezt a hibát az szokta okozni, hogy vagy olyan mappába telepítetted, amiben ékezet(ek) vannak (pl. D:/Játékok/Fifa), vagy a felhasználói fiókban van ékezet
ha az első eset áll fent, akkor csak telepítsd újra egy nem ékezetes mappába, viszont ha a második, akkor vagy létrehozol egy új fiókot, amiben nincs ékezet, vagy a dokumentumok mappát áthelyezed egy másik helyre ahol nincs ékezet"
Ezt írtam én is neki, nekem működött így ékezet nélkül.
akkor tárgytalan
FCBMessi19
Jugador d'estrella

2011.10.01. 10:11:29

daffy írta: ezt most találtam,nem tudom,hogy van-e valóságtartalma:

"ezt a hibát az szokta okozni, hogy vagy olyan mappába telepítetted, amiben ékezet(ek) vannak (pl. D:/Játékok/Fifa), vagy a felhasználói fiókban van ékezet
ha az első eset áll fent, akkor csak telepítsd újra egy nem ékezetes mappába, viszont ha a második, akkor vagy létrehozol egy új fiókot, amiben nincs ékezet, vagy a dokumentumok mappát áthelyezed egy másik helyre ahol nincs ékezet"
Ezt írtam én is neki, nekem működött így ékezet nélkül.
Kép
Kép
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.10.01. 09:31:24

Elvileg még a c:\users\documents mappában is lehetnek elmentett beállításai a játéknak, azokat is törölni kell. Olyan nincs, hogy egy original játék ne menjen! Ha semmiképp sem indul el, akkor tényleg vidd vissza és nézzék meg, hogy más gépen fut-e. Még azt is megteheted, hogy haverhoz átviszed és ott megnézitek. Lehet, hogy nem a géped a hibás.
Kép
Kép
Kép
daffy
Madridista

2011.10.01. 09:18:51

bence-barca írta:
MessiFan írta:Minden fifa 12-hez tartozó dolgot törölj le a gépről majd aztán próbáld telepíteni úgy ahogyan szeretnéd.
Ma már nem csesződök többet vele, de utolsó mozdulatomként mindent letöröltem, amit alkottam érte.
ezt most találtam,nem tudom,hogy van-e valóságtartalma:

bence-barca
Llegenda del Barça

2011.09.30. 22:04:54

MessiFan írta:Minden fifa 12-hez tartozó dolgot törölj le a gépről majd aztán próbáld telepíteni úgy ahogyan szeretnéd.
Ma már nem csesződök többet vele, de utolsó mozdulatomként mindent letöröltem, amit alkottam érte.
Válasz küldése