Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Nem igazán értem, hogy mire gondolsz pontosan.FCB.Gabesz írta:érdekes dologra jöttem rá.
ahol én vagyok ott minden csapat ,aki hazai pályán játszik , a szurkolók elvárása mindig: " mi vagyunk előnyösebb helyzetbe,azért következetek erre mert otthon kikaptam az elsőtől,viszont idegenben megvertem az utolsót(ma).
ez valóban így van,vagy csak én gondolom így?
Én is erre gondoltam, de azért biztonság kedvéért megkérdeztem. Az átadást úgyis edzem, úgyhogy még legrosszabb esetben is egy megfelelő játékszervezésű, jó átadású kp-t is bőven el lehet adni. Azért reménykedek, hogy jóra fel tudom majd tolni a játékszervezését (marha jó lenne). Ez a gólszerzés átadás edzés egyébként kapóra is jön, mert van egy másik 17 éves játékosom, megfelelő szélsőjátékkal és gyenge lehet az átadása és megfelelő a gólszerzése. Így 2 legyet üthetek 1 csapásra.Rinku írta:Mindig a fiatalabbat kell edzetni, még ha az ember úgy gondolja, hogy a jobb képességűből több pénz jöhet is be... Meg a csatárokból amúgy is több pénzt tudsz keresni, mint a kp-ból!
Eléggé kitoltak veled reménykedj h ezúttal nem lesz több sérülésed az egész szezon tekintetében mást nem tudsz ellene sajnos tenni :SAuron írta:Kicsit későn de itt a múltheti bajnokim:meccs
2-3-ra kaptam ki, azzal nem lett volna gond, csak 4 játékosom sérült le, és 1 ki lett állítva-> 1 szélső 4 hét, 1 csatár 3 hét, 1 védő 3 hét, 1 védő 1 hét + 1 védőm ki lett állítva. Ez is Olaf?
A csatár eladásának az ideje vasárnap járt volna le, csak így sérülten senki nem vitte
Azt megmondom jól megszívtad ezen a meccsen. Az eredmény talán annyira nem gáz, de 4 sérült egy meccsen? Kicsit sok. Főleg, ha 3-4 hetekről van szó.Auron írta:Kicsit későn de itt a múltheti bajnokim: http://www96.hattrick.org/Club/Matches/ ... port=False
2-3-ra kaptam ki, azzal nem lett volna gond, csak 4 játékosom sérült le, és 1 ki lett állítva-> 1 szélső 4 hét, 1 csatár 3 hét, 1 védő 3 hét, 1 védő 1 hét + 1 védőm ki lett állítva. Ez is Olaf?
A csatár eladásának az ideje vasárnap járt volna le, csak így sérülten senki nem vitte
Nekem tegnap laza játékkal kikaptam, úgy hogy erős volt az önbizalom. Na az leesett csapnivalóra. Nem vmi jó főleg úgy, hogy most hétvégén egy nagyon fontos meccsem lesz.Cumbee írta:Am. tudja valaki, hogy mitől lehet, hogy egy győztes meccs után a csapatom önbizalma önhitről leesett erősre? Létezik, hogy felugrott önelégültre és az miatt droppolt? (Csak azért, mert ha ez nincs, akkor szerintem z adott volna annyi támadási bónuszt, amivel tényleg be tudtam volna már húzni ezt a meccset.)
Köszi.bowlinggolyo írta:Úgy látom Olaf tényleg csúnyán elbánt veledCumbee írta:...De fel a fejjel nagyon jó volt a csapatod csak így tovább
Egyébként a jó öreg Olaf engem is majdnem megtréfált az ellenfelemnek mindössze egy jó kpja volt nekem csak középszerű de így is a rendes játékidőben és a hosszabbításban is az eredmény 2-2 volt és én persze nm is állítottam tizi rúgókat így a vak szerencse döntött,de Fortuna kegyeibe fogadott és sikerrel vettem a párbajt,így 4-5tel jutottam tovább.
Megvan a 10 ezer 2 hetente. Akkor ezek szerint fölösleges lecserélni őket.bowlinggolyo írta:Attól függ h mennyi a 2 heti bevételed, mert ha 2 hetente plusz 10ezerben vagy akk nm éri meg váltani, mert a fizu 205ok nem fogják ezt a 10ezret meghaladni.Barcaman1993 írta:Jelenleg a 10 védőmből 1 magyar. Esetleg megérné eladni őket és magyarokat venni helyettük, mert az tény, hogy egy idő után ezeknek elég magas lesz a fizujuk? És akkor 17-18 éves védőket kéne vennem.
Attól függ h mennyi a 2 heti bevételed, mert ha 2 hetente plusz 10ezerben vagy akk nm éri meg váltani, mert a fizu 20%ok nem fogják ezt a 10ezret meghaladni.Barcaman1993 írta:Jelenleg a 10 védőmből 1 magyar. Esetleg megérné eladni őket és magyarokat venni helyettük, mert az tény, hogy egy idő után ezeknek elég magas lesz a fizujuk? És akkor 17-18 éves védőket kéne vennem.
Jelenleg a 10 védőmből 1 magyar. Esetleg megérné eladni őket és magyarokat venni helyettük, mert az tény, hogy egy idő után ezeknek elég magas lesz a fizujuk? És akkor 17-18 éves védőket kéne vennem.bowlinggolyo írta:Én személy szerint nem vállalnék be egy ilyen volumenű edzésbe.Ha már edzeni akarsz akk eddzél fiatal magyar védőket és majd add el őket mikor elérik a titáni,termfeletti szintet ekkor profitálhatsz belőlük a legtöbbet.A befolyó összegből 6-7 mrd Ft simán lehetne egy jó kis fiatal csapatot csinálni akiknek átadás edzést nyomnál és ha nő 2-3 szintet az átadásuk tovább adsz rajtuk.
Úgy látom Olaf tényleg csúnyán elbánt veledCumbee írta:...