Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Megfogadtam a tanácsod, és vettem egy 28 éves ragyogó játékszervezésű, és nagyszerű átadással rendelkező középpályást.bowlinggolyo írta:Én azt ajánlom h a középpályád legyen rendben és utána jöhet a többi szélső támadás középső és így tovább,mivel a helyzetek százalékos eloszlását a középpálya határozza meg és ha ott nem,birtokolsz akk eleve kevesebb esélyed lesz arra gólt/gólokat lőhess.Szóval középpályást nem érdemes szélre tolni inkább szélsőt közép felé.szszabolcs19 írta:Hi All:)
Van egy olyan gondom, hogy nem igazán tudom, hogy pontosan milyen értékek megfelelőek egy szélső középpályásnak. Van erre a transfer-re nagyon maximum 210 millám 2 héten belül.
5-4-1-et játszom, és értelemszerűen a 2 belső középpályásom mellé kellene 1 szélső támadó középpályás! Lehetőleg olyan 28-31 éves korban gondolkozok, mert ár/érték/felhasználható idő szempontjából ez a korosztály megfelelő.
Előre is köszi az infókat!!!
Azért azt tudom, hogy a szélsőjátéka legyen elég jó:P
Üdv: Szab
Üdv,Szabi
Én azt ajánlom h a középpályád legyen rendben és utána jöhet a többi szélső támadás középső és így tovább,mivel a helyzetek százalékos eloszlását a középpálya határozza meg és ha ott nem,birtokolsz akk eleve kevesebb esélyed lesz arra gólt/gólokat lőhess.Szóval középpályást nem érdemes szélre tolni inkább szélsőt közép felé.szszabolcs19 írta:Hi All:)
Van egy olyan gondom, hogy nem igazán tudom, hogy pontosan milyen értékek megfelelőek egy szélső középpályásnak. Van erre a transfer-re nagyon maximum 210 millám 2 héten belül.
5-4-1-et játszom, és értelemszerűen a 2 belső középpályásom mellé kellene 1 szélső támadó középpályás! Lehetőleg olyan 28-31 éves korban gondolkozok, mert ár/érték/felhasználható idő szempontjából ez a korosztály megfelelő.
Előre is köszi az infókat!!!
Azért azt tudom, hogy a szélsőjátéka legyen elég jó:P
Üdv: Szab
Hú ezt eléggé félreértettem, de most már vágom. Kösz szépenMichaaBee írta:Érdekes lenne azért, ha ki tudnál úgy lépni, hogy még vége sincs a bajnokságnak.Barcaman1993 írta:Azt hittem, hogy minden héten lehet akkor, de ezek szerint nem. Legalább már ennyivel okosabb vagyok. A gáz, hogy pénteken van a meccsem a bajnokságban úgyhogy nem fogok tudni majd edzést nyerni ebben az ifiszezon után.Egyébként az, hogy pénteken van az ifimeccsed az hogyan befolyásolja azt, hogy tudsz-e edzést nyerni? Vagy félreértelmeztem, amit írtál, vagy nem jó az elgondolásod. Ha pénteken van a meccsed, akkor egyszerűen annyit kell tenned, hogy a bajnokság befejeztével szombaton vagy vasárnapon induló új bajnoksághoz csatlakozol.
![]()
Érdekes lenne azért, ha ki tudnál úgy lépni, hogy még vége sincs a bajnokságnak.Barcaman1993 írta:Azt hittem, hogy minden héten lehet akkor, de ezek szerint nem. Legalább már ennyivel okosabb vagyok. A gáz, hogy pénteken van a meccsem a bajnokságban úgyhogy nem fogok tudni majd edzést nyerni ebben az ifiszezon után.
Azt hittem, hogy minden héten lehet akkor, de ezek szerint nem. Legalább már ennyivel okosabb vagyok. A gáz, hogy pénteken van a meccsem a bajnokságban úgyhogy nem fogok tudni majd edzést nyerni ebben az ifiszezon után.MichaaBee írta:Egyáltalán nem ellenszenves, ha ugrálsz a bajnokságok között. Sőt, még helyet is csinálsz másnak, hogy a helyedre beugorjon.Barcaman1993 írta:Azért az nem szenyó dolog, ha minden héten 1 vagy akár 2 új bajnokságban játszom? Vagy a profik így csinálják? Elég hatásos módszer lehet az biztos. Egyébként most én is egy 4-esbe szálltam be.Egyébként nem fogsz minden héten más bajnokságban játszani, csak 6 hetente tudsz majd váltani, mivel annyi idő alatt megy le egy bajnokság ugyebár.
![]()
Egyáltalán nem ellenszenves, ha ugrálsz a bajnokságok között. Sőt, még helyet is csinálsz másnak, hogy a helyedre beugorjon.Barcaman1993 írta:Azért az nem szenyó dolog, ha minden héten 1 vagy akár 2 új bajnokságban játszom? Vagy a profik így csinálják? Elég hatásos módszer lehet az biztos. Egyébként most én is egy 4-esbe szálltam be.
Azért az nem szenyó dolog, ha minden héten 1 vagy akár 2 új bajnokságban játszom? Vagy a profik így csinálják? Elég hatásos módszer lehet az biztos. Egyébként most én is egy 4-esbe szálltam be.Puyol05 írta:Barcaman1993 írta:
Akkor ezek szerint, ha az embernek szerencséje van és folyamatosan hétről hétre ugrál a bajnokságok között, akkor akár 2 edzése is lehet egy héten?
Igen, sőt akár 3 is, ha még a barátságos meccs is arra a hétre jön ki. Én általában mindig 4 csapatos bajnokságban vagyok.
más: bakker ez a pályaújítás tényleg csak áprilisi tréfa volt...Elég szépen bekajáltam.
Grat hozzá a hattrick teamnek!
![]()
Barcaman1993 írta:
Akkor ezek szerint, ha az embernek szerencséje van és folyamatosan hétről hétre ugrál a bajnokságok között, akkor akár 2 edzése is lehet egy héten?
Akkor ezek szerint, ha az embernek szerencséje van és folyamatosan hétről hétre ugrál a bajnokságok között, akkor akár 2 edzése is lehet egy héten?Cumbee írta:2. Valóban edzést lehet vele nyerni. Tegyük fel, hogy a mostani bajnokságban szombatonként vannak meccseid. Ha véget ér a szezonod, kilépsz és belépsz egy új bajnokságba, ami kb aznap meg is telik, akkor tán 3 nap múlva, azaz kedden már lejátsszátok az első mecset. Ha ennek is vége, akkor szintén 1 gyors váltás után és pénteken már játszhatsz is. Ez azt jelenti, hogy 12 hét alatt 13 meccset nyomsz le, míg ha 8 csapatosban játszol, ez csak 12 meccset jelent.
Rinku írta:Keves kis vicc ez a pályaújítás most, hogy látom milyen nap van!Na ez jó móka volt, bedőltem és már be is állítottam a füvet...
Lehet sokat aludtam...
1. Mielőtt nagyon beleéled magad a dolgokba, nézz a naptáradra.Barcaman1993 írta:Na megjelentek a stadionban a pályabeállítások. Nagyon kemény dolgok vannak itt azt megmondom. A gyengébb csapatoknak így több esélye lesz a meglepetésre, viszont egyet nem igazán értek. A fű mintázatánál van egy olyan, hogy gyémánt mintázat.
"Lenyűgözi a szurkolókat és a szponzorokat, és két szinttel növeli a kedvüket a mérkőzés után."
Ezek szerint, ha ezt választja az ember 2 meccsenként motsolhat? Az nagyon durva lenne. Kicsit olyan fölösleges újításnak érzem ezeket a változtatásokat.
Szerk: Az egyik hattrick presses cikkben az van, hogy a 4 fős bajnokság plusz edzést adhat, akár a 8 főssel szemben. Ezt vki elárulná nekem, hogyan is van ez? Pont vége van ifibajnokságomnak is úgyhogy elég fontos lenne. Vagy ha vki indít bajnokságot és 1 ember kell nyugodtan szóljon.
Semennyire. Az akadémiád ugyanolyan pocsék lesz a kezdetek kezdetén, akármilyen szintű volt a lottsó rendszered. Ha akadémiát tervezel, akkor nyiss minél hamarabb, ha stabil a pénzügyi helyzeted, ha nem akarsz akadémiázni, akkor 4000-rel támogasd a lottóst.#Neymar# írta:A tehetségkutatói rendszert mennyire kell felvinni ahhoz,hogy érdemes legyen akadémiát nyitni?