ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!! Úgy el kezdtem örülni, aztán kicsit rosszabb lett a kedvem. Az egyik ifimegfigyelőm talált egy ilyen játékost:
A játékosmegfigyelő kommentárjai
Bendegúz Magyar nagyon ígéretesnek tűnik. 16 éves, és van benne valami, ha érted, mire gondolok.
További edzés nélkül Játékszervezés képessége középszerű szintű marad. Ha fejlesztjük Átadás képességét, rövid időn belül jó szintre is léphet!
Fölveszem, aztán 16 éves és 108 napos. Magyarul 18 évesen tudom eladni. Nem baj azért kifejlesztem, de ha egy 100 nappal fiatalabb lenne az nem lenne rossz. Na mindegy tuti kimaxolom és fölhozom csak úgy egész jó kis pénzt kaphattam volna érte.
Más: Ma ugye harcolok a bajnoki címért. "Csak" egy góllal kell többel nyernem az elsőhöz képest és akkor vagy holtversenyben, vagy egyedüliként első leszek

Hajrá ÉN
Szerk: Szerintetek megéri elküldeni a szakembereket a szünet erejéig? Természetesen nem a szóvivőkre, meg a segédedzőkre gondolok, hanem a gyúróra és a pszichológusra. És Ti mit edzetek a szünetben? Én jelenleg védekezést, de arra is gondoltam lehet 1 szinttel meg kéne emelni a szélsőhátvédeim szélsőjátékát, vagy esetleg Átadást edzeni. Vélemény?