2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Háát szerintem Yaya ás Eto'o volt jó vásár meg talán Reina. Zambrottát nem értem, Márquez elmegy, Syl már öreg, Mottát én nem szeretem se a játékban se az életben, Deco még talán tudja hozni a szintet, GiulyVaratrix írta:A Manchester Cityvel kezdtem egy managert.
Mitnemondjak jól sikerült az első igazolási időszakom. Így néz ki a csapat:
Reina
Zambrotta, Márquez, (K.Touré),Sylvinho
Thiago Motta, Yaya, Deco
Giuly, Eto'o, Ronaldinho
K.Touré csak azért maradt, mert Oleguert, és Gabi Militot nem engedték el.
Esetleg ötlet? Más volt barcelona belső védő?
Nekem is Xboxom van de nekem sikerült.MessiFan írta:Én xboxon szeretnék cheatelni
De sajnos hiába csináltam mindent úgy mint a videón, nem működött. Valszeg javították már ezt a bakit, mert nem engedi hogy mínuszba menjek.
Azt tudom, hogy PC-n úgy kell, hogy letöltöd a FIFA Creaton Master nevű programot, és azzal megtudod növelni bármely csapat költségvetését. Viszont az csak úgy működik, ha új Managert kezdesz ahogy a videóba is amit linkeltél.MessiFan írta:Valaki anno írta, hogy lehet pénzt csinálni a manager módban. Nekem most kéne egy kis suska mert beszereznék 1 középpályást és 2-3 védőt. Hogy is kell csinálni?:D
http://www.youtube.com/watch?v=XLsxxJJFO6Y
Ez tényleg igaz? Megpróbálom
hát szoktam,de most nincs fent a gépemen,most inkább pesezek,rendes patchel,mert szerintem élvezhetőbb,mint a fifa pc-nmessibarca írta:Köszönöm!ge3yra írta: *-al jelzik,hogy mennyire ismeri a trükkmozdulatokat,5*-os tud minden trükköt.
Az adatoknál ott jelzik,ahol van a név,szül.dátum,gyengébbik láb stb.
Szerk.: Szoktál gameranger-en keresztül online játszani , ha igen akkor tolhatnánk pár meccset?
Köszönöm!ge3yra írta: *-al jelzik,hogy mennyire ismeri a trükkmozdulatokat,5*-os tud minden trükköt.
Az adatoknál ott jelzik,ahol van a név,szül.dátum,gyengébbik láb stb.
*-al jelzik,hogy mennyire ismeri a trükkmozdulatokat,5*-os tud minden trükköt.messibarca írta:Valaki nem tudná megmondani , h a fifa11-ben a játékos adatai között , h van írva cselezési képesség ? (furán van fogalmazva tudom :Mr. Green: )
ha nem olvastál bele,akkor honnan tudod,hogy mi van benne?kakasugynok007 írta: De konkrétumok nincsenek?Mert ezek sztem találgatások.Habár nem olvastam bele.
De konkrétumok nincsenek?Mert ezek sztem találgatások.Habár nem olvastam bele.daffy írta:clickkakasugynok007 írta:Vannak-e infók , hogy milyen újítások lesznek a '12be?
clickkakasugynok007 írta:Vannak-e infók , hogy milyen újítások lesznek a '12be?
De lehet.... Én úgy csináltam h rámentem a bajnokság szerkesztésére, és megcsináltam egy 32 csapatos, csoportkörös, kieséses bajnokságot és elneveztem BL-nek. Majdnem olyan mint PESbe csak nincs meg a BL licensz.Leomessi14 írta:Menedzser modban,elso szezonban nincs Bl,csak a masodikban,ha olyan helyen vegzel.bence0514 írta:Sziasztok!
Fifa 11-ben van BL? és ha van akkor hogy játszhatok BL-t?
Siman meg nem lehet Bl-t jatszani.
Menedzser modban,elso szezonban nincs Bl,csak a masodikban,ha olyan helyen vegzel.Leomessi14 írta:bence0514 írta:Sziasztok!
Menedzser modban,elso szezonban nincs Bl,csak a masodikban,ha olyan helyen vegzel.bence0514 írta:Sziasztok!
nem fog menni, ezt én is megszívtam... nem is találtam rá megoldást...MessiFan írta:
Ezt írja ki 47%-nál. Ha kiveszem a cd-t majd visszarakom, és rányomok az ismétre, akkor más számmal fogja megint kiírni.
Úgy próbáld meg, hogy felmásolod a CD tartalmát a gépre, és úgy indítod el a telepítést.MessiFan írta:Ezt írja ki 47%-nál. Ha kiveszem a cd-t majd visszarakom, és rányomok az ismétre, akkor más számmal fogja megint kiírni.