fanbarca írta:Cumbee írta:fanbarca írta:MIt tudjak tenni? Eddig 5 meccsből ötöt buktam. A gólarányom 0-25, siralmas. Mit tehetek?
Mi a csapatod neve?
Dove City
Hát igen.. Alapból rosszul kezdtél neki.
Kezdésnek olvasd el
EZT.
Itt nagyjából le van írva minden, amire az elején szükséged lesz. Olvasd el figyelmesen, akár többször is.
A legfontosabbat én is kiemelem, ez pedig az edzés. Adj el minden fiatal játékost, hátha kapsz értük használható mennyiségű pénzt. Csak az edzett poszton lévő fiatalokat tartsd meg és vegyél hozzájuk annyit, amennyi még szükséges.(játékszervezés 10, védekezés 10, gólszerzés 6, védés 2. Az elején ezek közül válassz.) A másik nagyon fontos dolog, hogy vegyél egy jó edzőt, csapnivaló vezetői képességgel, ha ennyi pénzed nincs, akkor marad a megfelelő edző, ugyancsak csapnivaló vezetői képességgel. Ezek nélkül nincs is értelme játszani. A HT.-ban első sorban a játékosaid edzésével tudsz jelentősebb mennyiségű pénzt keresni, e nélkül esélyed sem lesz gyorsan fejlődni. Szal ismét megismétlem: EDZENI KELL. Ne hagy ki a hétköznapi barátságos meccseket sem.
A meccseiddel kapcsolatban nem nagyon tudok így segíteni. Talán annyi, hogy neked még szerintem(saját vélemény, lehet nem így van) ezen a szinten fölösleges játéktördelést, meg ellentámadást játszanod. De mindezek ellenére sem hiszem, hogy taktikai hiba miatt kapsz ki, szimplán gyenge a csapatod. Ez viszont egyelőre másodlagos, az edzés a lényeges, hogy később tudj erősíteni. Ha nagyon zavar a sok vereség és úgy érzed, hogy elmegy miatta a kedved a játéktól, akkor írj privátban és megpróbálok segíteni, de ehhez tudnom kell, hogy hol milyen játékosok játszanak és hogy mennyi pénzed van most és mennyi marad a csapatod megreformálása után.